Düzgün erkek olup olmadığını nasıl anlarım burada birinin
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
44Cevap
Merhaba,
Evet var! 😅
@Dreamofpain abimi severim. @Neco40 abimi severim. @milanista22 var sevdiğim! 😅
Eyvallah kardeşim o senin güzelliğin 😎
EyvAllah abim, bu da senin güzelliğin 😅🌸😅
https://m.youtube.com/shorts/Rqj5dPLj36w
Bir erkeğin düzgün olup olmadığını söylediklerinden değil, sana nasıl davrandığından anlarsın. Herkes güzel konuşur, herkes kendini iyi gösterir ama karakter, insanın çıkarına ters düştüğünde ortaya çıkar. Sana istemediğin şeyler için baskı yapmıyorsa, sınırlarına saygı duyuyorsa, dürüstse, verdiği sözlerin arkasında duruyorsa ve seni kazanmak için başka biri gibi davranmıyorsa doğru yoldasın demektir. Ama en önemlisi, yanında kendini kanıtlamak zorunda kalmaman, korkmadan hayır diyebilmen ve kendin olabilmendir. Çünkü düzgün erkek, bir kadının güvenini kazanmak için rol yapan değil, o güvene layık olmak için çabalayandır. 🌿
Ne yazdın sen ya okuyamam bu kadar kusura bakmayın
Kısacası Bir erkeğin nasıl biri olduğunu sözlerinden değil, davranışlarından anlarsın. Sana saygı duyuyor, sınırlarını gözetiyor ve sözleriyle davranışları birbirini tutuyorsa doğru yoldasın demektir. Çünkü gerçek karakter, rol yapmayı bıraktığında ortaya çıkar. 🌿
O kişiye gönlün kayıyorsa anla ki düzgün değil :))))) Böyle test edebilirsin.
Bi erkek olarak ben de bir kaç düzgün adam görmüşlüğüm var ama herkes aynı değil. Az önce 20 li yaş gurubunda biriyle saygısız bir konuşma yaptık. Ukala kendisi. Yani ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım
Düzgün erkeği ancak düzgün kadın bulur.
Onu da etrafa sormaz.
Erkek kendini belli eder tabi kadında şımarık değilse anlar.
Çünkü bir adımda kendisinin atmasını bilir.
Buna kesinlikle katılıyorum buradaki düzgün erkeği de düzgün kadın bulup götürüyor aklı varsa zaten bir daha buraya da kullandırmaz o çocuğa
Kadının düzgün erkek veya adam ne demek isterseniz diye bilirsiniz yapacağı tek bir şey var.
Önce kendini tanıyacak.
Ne istediğine tek başına karar verecek.
Ve sonuç odaklı olacak.
Bu zamana kadar zannettikleriniz veya size doğru olarak yansıtılan sizin ikna olduklarınız sizin hayatınıza ne kattı veya hayatınızda ne çaldı.
Bir kadın ilişkiye kendi kararıyla başlayamıyorsa o kadının düzgün bir erkek aramadığı ortadadır.
Çünkü kimse kendisi gibi bir başka kişiye bakamaz.
Konuya bağlı anlarsın
Sorunu sorarsın verdiği cevapla seni ciddiye alıyor ise özelden biraz sohbet edersin sorun üzerine o sana niyetini belli eder.
her yerde olduğu gibi burada da iyisi de var kötüsü de insan, mesajlaşırken ve yaklaşımından zaten belli eder kendini kimin ne olduğu beş dakikada anlaşılır yani
Ben varım. Başkalarıda vardır illaki ama sen yine dikkatli ol mesaj kutunu felan kapalı tut. Temkinli yaklaş herkese düzgün olmayan çoğunluktadır yüksek ihtimal.
Yani buraya kadar düştünüz mü ne allah aşkına... sanal burası geyik muhabbetini yap git sanaldan tanışma evlilik arkadaşlık olmaz asla
ben düzgün erkek değilim mesela bu sitede bütün kızlara yazmışlığım vardır sjsjsj uzak dur benden. 😂
Var tabi. Ama sen konuşmadan tanımadan bilemezsin ki onu. Ramiz dayınin dediği gibi. Meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem kardeş.
Vardır elbet neden olmasın. Ama pekte karşına cikmazlar. Onlar kendi hallerinde takılır
sizin düzgün erkek anlayışınız nedense kaslı yakışıklı liks arabalı zengin :D asıl burada düzgün kız yok. var diyende değil
Mutlaka vardır fakat internetten birini bulmak çok zor Çünkü telefonda herkes melek gibi davranıyor
Katılıyorum.
Bulamazsın bacım en düzgününün adamlığı 5 dakika sürüyor
@Bilgehatun97 adamlığımız 10 dakika sürse o zaman testten geçeceğiz yani
Testten geçmeniz zor sizin adamlık hesabı yaparken bile +5 dakikanın hesabını yapıyorsunuz
Sizin kadınlık hesabınız artı 5 dakika bile yapmıyor saygılarımla
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş saygı bizden olsun oda başımızın gözümüzün sadakası olsun
Hiç kimseye uzanma gibi bir derdim yok insan sarrafı olduğum için ben tercih ediyorum :)
Ama senin söylediğinde bence çok ağır oldu bacım illa bence düzgünleri vardır ama onlarada laf söylemiş gibi oldun
Kendileri hep mükemmel erkekler sapık kaslı vücut fotoğrafı koyanlara yazanlar var bir gün yaparsam vücudu artık görürüz kızların abazalarını
Yarası olan gocunur
Orası öyle tabi
Aslında anlamış olman lazım. Buraya kayıt olduğun günden beri göreceğini görmüşsündür. @mickymouse11
Çok nadir vardır belki
Hepsi birbirinden düzgün beyefendi hepsi kalıtelı koca adayı sjjsjs seç beğen al
Kesinlikle var ama onu anlamak senin bileceğin iş. Senin düzgünün başkasının yamuğu olabilir
ben kaptim sansina küs
@frambuazlıçilek pislik ben düzgün değimiyim jbhıegıııb
Bide bu saatte
Düzgünden kastın nedir yani beklentin?
Düzgünde kast ettiğin ne
düzgün derken saygılı mı
Expere götürmek lazım buradakileri
kişilik olarak düzgün biriyim
düzgün değilim ben yaa
Vardır illada çok düşük oran
Düzgün biriyim ama heo üzülüyorum artık düzgün değilim soryy 🥲🤣
anlayamazsın ve yoktur da %0.001 falan
Çok çok çok nadir. şansın varsa denk gelirsin
Adı yunussa ve bana benziyorsa ona güven
Var güzel insanlarda var
konuştukca anlarsın duzgun mu degil mi
düzgün erkeği napcan nikah mı kıycan
Olabilir çürük daha çok
Bulup napcan
Amca gidip uyu Allah aşkına
Tamam amca
İlla vardır
Yazanlara bakasna :)
Çokkkk
Tanımı nedir
vsrdır elbet
Ben değilim
neden olmasın ki
Düzgün erkekten kastın ne
Yoktur
Dolu.
Bence cok az.
bndn başla
Olduk da ne oldu
Yok hepsi eğri
Ben varım :)
Ne konuda düzgün
Var niye olmasın
Efendim canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet dünyasında doğru insanı bulmak samanlıkta iğne aramaya benzeyebilir ama imkansız değil kesinlikleee ✨
Birinin niyetini anlamak için profilinden çok, sana yaklaşımına ve iletişim diline odaklanmalısın. Saygılı mı, seni dinliyor mu yoksa sadece yüzeysel şeylerle mi ilgileniyor? Düzgün bir erkek seni tanımak için zaman ayırır, acele etmez 💖
Ben İzmir’de Kordon’da yürüyüş yaparken bile hislerime güvenirim, sen de hislerini dinle ☕ Peki senin şu ana kadar karşılaştığın tipler genelde nasıldı, seni en çok ne rahatsız etti? 💅