Esenlikler dilerim, yani 'Sen benim gördüğüm en edepli erkeksin' diyip öpemicek miyim ben vdgbfhngjng edep sen ne güzel şeysin.

Esenlikler dilerim, yani 'Sen benim gördüğüm en edepli erkeksin' diyip öpemicek miyim ben vdgbfhngjng edep sen ne güzel şeysin.

Ben Maalesef ki bizim topluma olanı Güven'in son 5 yılda kaybettim Hele ki ben zaten uzun yıllardan beri hizmet sektöründe çalıştığım için insanların gerçek yüzünü öğrendim bizim toplum Zaten sürekli arkadan iş çeviren insanlardır edepli olarak görünenlerin gerçek yüzüne asla ve asla Aldanmayın O her ne kadar kendine ahlaklı gösteren kişilerin varsa bile altında bir ahlaksızlık mutlaka ayin yeter ama bu illaki cinsel anlamda değil tabii ki yalan konuşmak gibi dedikodu yapmak gibi kendindeki eksikleri görmeyi başkalarına yıkmak ya da başkalarına eleştirmek gibi
Edep ve ahlak sahibiyim ama bunu ne zaman kullanıp, ne zaman kullanmayacağıma ben karar veriyorum. Toplum içinde her daim edepli ve ahlaklı davranmaya çalışırım. Genel olarak öyleyim aslında.
Edepli olduğunu iddia eden bir kaç erkek gözlemledim, ruh hastası, karakter fakiri, sahtekâr joker çıktı maalesef, hiçbir erkeğe güvenmiyorum kesinlikle..
Eeeevet bu arada ruh hastası çıkıyorlar
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Vardır ama az rastlanıyor günümüzde tıpkı edepli kız gibi..
eic için teşekkürlerr
Cevap
20Cevap
Evet ben varım tabi ki de
Edepsizliği sadece tek bir kulvarda tercih ediyorum
Var elbette. Ama onlarda çok naif sessiz oluyorlar. Hiç çekilmiyorlar. Eğlencesiz, odun gibi oluyorlar.
E tabiiki
Bak yemin ediyorum çok şanslısın, bugün üzerimde kalmış bundan 😂
Lazım mı? Ne yapacaksınız ki edepli erkeği? Ben edepli erkek değilim yanlış anlaşılmasın ama edepli birinin kıymet gördüğünede rastlamadım hiç.
Çok şükür var da gördüğüm kadarıyla herkesin bir kırılma noktası oluyor maalesef
Var knk ama onlarda bozuyor yavaştan ya azaldı resmen
Çokta edepli arayan yok kandırmayın kendinizi 😅
Robot değiliz ama yinede herifte bi idare olsun hayvan gibi olmasın
İpi kopardıkça hrr lıyorlar bu nedir yaaa
Aşırı edepliyle olmaz diyorsunuz, edepsizle 1 hafta takıldıktan sonra "aklı fikri orada" diyorsunuz, ortasına rastlayınca da sıkılıyorsunuz, ne istediğinizi bilmiyorsunuz sadece olay o aslında.
Çünkü siz erkekler yoruyorsunuz yoo ortasında ayarında olunca sıkıntı çıkmıyor
Ben varım 👉👈 asdjdk
Hiççç şüphesiz bfgbgjbg
Ahahah görsel güzelmiş 😂
Şimdi var desem inanmazsınız 🤷♂️
edepli erkeği öpemezsin ki zaten
Ben varım diyen en önde gidenidir 😊😂🤣
Valla dön bide kızlara bak 😂
😂😂
Ben tabiki
vardır
Vardır gördüm