Ya bu abaza erkeklerde illet geldi ne yerini bilirler ne zamanını ne adabını bunlar ne böyle görünce kusasım geliyo
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Venator sınıfı olarak onun için varız. Avcıyı av yapmak
Zırvaları bir kenara bırakırsam var ama KS'de ilişki arayacak kadar aciz durumda degiller.
Yaa normalde de var bu tcvz tacz olayları artık can sıkmaya başladı korkuyoruz valla korkmuyorum bir sevgili bile yapamıyorum
Korkuyorum*
Ben varım, etliye sütlüye karışmam. Abazalık benim işime bile girmez, sevmem öyle şeyi.
kızlar istekli olunca istekli oluyo onların adı, ama erkekler istekli olunca abaza oluyor fgfgfgf
Yapmayın hangi kız bu kadar bu kadar fazla kız hani nerde o zaman niye buradasınız
Dolmuşsunuz buraya belki diye herkess aynı şekilde yürüyonuz ya
ben karıları ciddiye alan biri değilim zaten. hepsi hak ediyor kullanılmayı çok azı istisna. onlar da beni bulmaz zaten
ne dolmuşuz lan kibrinizden egonuzdan gökleri delecek olan sizsiniz. erkekler kullansın sizi acımıyorum. şu cinsel soruların çoguna bak kendi hemcinslerinin ne kadar azgı*n oldugunu gör ondan sonra erkeklere b*k at. kışkırtan sizlersiniz. dişi şeytanlar
Haklısın. vardır tsbiki ama dogru insanı bulmak gerek. abaza kendini 10 dakikada belli eder
Evet doğu söyluyorsun belli oluyo tabi
Aynen. o yızden dikkatli ol ama yine de herkeze önyargılı olma derim
Var tabii neden olmasın herkesi aynı kefeye koyma bence
Çoğunluğa bakarak yorum yapıyorum valla artık korkuyoruz yani olsun şöyle allah korkusu olan. o kişinin cinsel hayatı onu ilgilendirir ama kunduz gibi davranmak nedir her bulduğu canlıya
Ya orası öyle yani çoğunluk öyle hepsi abaza yani hele buradakilerin çoğu sahte ve sahte hesaplarla buradalar yani reelde eli boslar burada kendini bişey sanıyor
Ben onlara yoksulluksuzlar diyorum zaten yalandan işte 😂😂
😂😂😂 haklısın yani
o hale getirenlerde yine sizler değilmisiniz? şimdi nye şikayet ediyorsunuz?
Abazan olmayan erkeği ne yapacaksın, i. bne mi olsun? Nedir istediğin tam olarak?
Herkesi rahatsız etmeyen milletin karsına karsına musallat olmayan adam gibi iradeye sahibi olan birini istiyorum karakter ya azcık karakter
Arzulayan insanı etik vs gibi toplumsal norm uydurmaları ile teskin edemezsin. Varoluşsal bir şey. Yani senin burada yaptığın eleştiri fazla ütopik.
Sen de böyle entellektüel bir açıklama yaparak felsefe yapamazsın. ben adam akıllı yapana asla laf söz etmem zaten onun cinsel hayatı bana ne ama artık nereye saldırcaklarını sasırdlar sanki beyinleri yokmuş sadece oraları varmış gibi bir şey yani hiç çekici gelmiyorlar artık
Konu çekici gelip gelmemeleri ise ok. O da senin sorunun zaten. Ama kavramsal olarak eleştiremeyiz.
maalesef öyle. Elbette var rastlamamışsın ne yazık ki !
Maalesef hanfendi bilemediniz Ben abaz*aaae'yım
Bööğğgg, bu devirde kızlarda da var o tiplerden çok fazla
Emin ol kızlar bu kadar yoldan çıkmış olmasaydı erkekler de bu kadar cüretkar olmazlardı
Öteki tarafta da sebebi kızlardı dersin kesin seni kayırırlar. bu bahaneleeiniz yok mu... biz hiç yakışıklı bizi düşürmeye çalışan erkeklerle karşılasmıyoruz zaten di mi yapan yapsın umrumda değilde herkese de değil be kardeşm sana eğer verenin kıymetini de bilirsin kunduz gibiler aklında sadece tek bir düşünce
istanbuldaysan bir kahve ısmarlarım. abazalıktan kastın cinsel aksiyonsa, ona öküzlük denir benim kitabımda.
Bir erkeği abazan yapan şey nedir örnek verebilir misin mesela?
Allahtan korkmamaları iradesiz ve güçsüz olmaları insanlığa değer vermemeleri tşkler
Çok genel bir aciklama oldu, abazalarin davranışlarına örnek verebilir misin?
Her canlıya saldırmaları😅
O zaman abaza olmayan erkek var, şahsen ben her canlıya saldırmıyorum.
Herşeyin yeri ve zamanı olduğunu soylerim
Ha şöyle anlayan biri ben neden yapıyorlar demiyorum neden insan gibi yapmıyorlar diyorum yok sizde böylesiniz diyorlar hangi kadın bir erkeğe tec*v*z etmş t*c* etmiş ki
Haklısınız afedersiniz ama erkekler açmış bekliyor olacak romantiklik filan yaşamadan girecekler beklerim tartışmak için bu konulari
Yok gerçektn ben asex
Herhâlde yani ya da artık korkuyorum ve istemiyorum erkekleri
bazılari bu şekilde diye herkes böyle olacak diye bişey yok
sizden öğrendiler abazanlığı
Kızlara ne demeli peki bir cinse bağlı olarak bunu söylemek yanlış olur
Ben varım da kıymetim yok
Abazanın Türkçe anlamını biliyor musun :D :D
Var da şu anda goygoya vaktim sadece 25dak
Kus hadi
Aha bi yoksulluksuz daha
Keşke Türkçe bilsen
Vermeyen kız var mı hshshsh
Kimsenin cinsel ilişkisine deği lafım. kızlar sizi bu şekilde rahatsız ediyor mu peki merak ediyorum zorluyorlar mı bir şeylere karonıza kızınıza musallat oluyorlar mı ben karakterden bahsediyorum. yoksa bana ne kim ne yapmış
Tabiki var. Bu nasıl sığ bir düşünce ya
Gördüğm kadarıyla buyuk coğnlk böyle , yok tcz yok tcz olayları derken artık korkudan kimseyle flört bile edemez oldum
Yani her insanın bir libidosu vardır elbette. Ama o dediğin düzey libido değil ahlaksızlık. Bak zaten sana bir şey diyim bir erkeğin bu tarzda yaklaşımını anlamak hiç zor değil. 5-10 dakikada anlayabilirsin nasıl biri olduğunu :D erkekler çok zeki yaratıklar değil :D
Eee anlıyoruz zaten bszıları daha akıllı çikiyor ama pek uzun sürmüyo ama dediğinde haklsn çok zeki değiller haha
Maalesef ya :D Aslında zeka değilde alavere yok. Direk dümdüz varlıklarız işte :D Ama kadınlar öyle mi. Sizi çözmek... Neyseee :D
Yok gerçekten zeka olarakta bizden gerideler akıllı çok az erkekle denk geldim şu hayatta yani kullanabilenine doğrusu
Öhh o kadar da değil :D zeka lafın gelişiydi. Sadece erkekler düz insanlardır demek istedim yani. Siz bir şeyi söylemek için imalar tersini söylemler gibi alengirli şeylere girersiniz. Erkekler düzdür. Bunu kast ettim. Zeka ile alakası yok S:D:AS:Da
Ben yine de denk gelmedim pek tühh şansıma o zaman anlamıyorlar kadınları ama bir kadın her şeyi anlıyor
Yaa bırak :D yaşam koçum bile dedi biz kadınlar HAYIR dersek aslında EVET demektir. O an dedim lanet olsun sizle uğraşamıcam D:SA:DAS: sorun sizde bizde değil D:
Biz anlıyoruz. SİZ ANLATAMIYORSUNUZ
Peki öyleyse:)
Sapık olmak tercihim
Valla İğrencsiniz sizi seven kimse yok olmuyacakta
Yooo bayılıyorlar
Evet var
Hayır tüm erkekler abaza
Ben abazayım
bence yok adam yok ki su ulkede
Buyrun
sanmam
bence yok