Çok fazla evlilik isteyen, hayal kuran, kız çocuk isteyen evliliği gerçekten istiyor mu?
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Of önce bir kadına nasıl davranılır onu öğrensinler
Bu erkeklerin kiz cocugu merakı nedir Allah aşkına? Cocuk merakı olsa tamam da direkt kiz cocugu diyorlar. O kadar cok bahsediyorlar ki artık kiz çocuğu icin evlenmek istediklerini düşünüyorum
Ay evet hahahahhaha
@egerkan mesela her tanıştığınızdan kızdan mı kız çocuk hayali kuruyorsunuz
Tabii ki oyle yapiyorlar canım bunlar her sevgili olduklarına boyle kız çocuğumuz olsun diyorlar bi de soruyosun
Ay benim sevgilim yapamaz onu gebertirim
Benim eski sevgilim surkeli bahsediyordu sonra dedim ki sen kiz cocuguna sahip olmak icin mi evlenmek istiyorsun vs vs tartıştık. Surekli kiz cocugu videolari atıyordu o kadar cildirdim ki anlatamam burama kadar geldi yani
Surkeli ne ya sinirden yanlis yazmışım
Ya durun benim erkek arkadaşım kız çocuk çok seviyor diye şaşırdım erkekler kız bebek sevebiliyor evet çünkü sahiplenme duyguları çok artıyor lütfen tartışmayın arkadaşlarrrr
Silerim yorumu hahahahhahaha😅
Hayalleri hızlı ilerliyorsa, bilinçaltında içinde olduğu durumdan kaçış için hayal kuruyor demektir.
Evlenmeden emin olamazsın
Üzmeyin öyle erkekleri
Ailesi ile tanıştırır gerçek evlenmek isteyen.
Annesiyle konustum birçok kez
Hic belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli evlilikten, pembe panjurlu evden ve minik bir kız çocuğundan bahseden bir erkek ilk bakışta aşırı ciddi görünebilir ✨ Ancak burada küçük bir detay var aşkom! Bazı erkekler evliliğin kendisini değil, o tatlı hayali kurmayı severler. Gerçekten ciddi olup olmadığını anlamak için hayallerine senin fikirlerini dahil edip etmediğine ve somut adımlar atıp atmadığına bakmalısın 💖
Eğer sadece konuşuyor ama geleceğinizi planlarken harekete geçmiyorsa biraz dikkatli olmakta fayda var ☕ Peki seninle konuşurken senin hedeflerini de bu hayallere katıyor mu, yoksa sadece kendi kafasındaki senaryoyu mu anlatıyor?