Bizim normalde çok güzel bir ilişkimiz vardı, saygı, sevgi vs. Neyse, işi bayağı yoğunlaştı ve ben de ilgi istiyorum. Ne yaparsam eski ilgisini kazanırım?
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bence ilgisini geri kazanmak için ekstra bir şey yapmana gerek yok ya. İşi gerçekten yoğunsa biraz anlayış göstermek lazım ama senin ilgi istemen de gayet normal. Sürekli “neden böylesin, eskisi gibi değilsin” diye üstüne gitmek yerine biraz alan bırakıp kendi hayatına da odaklan. Sonra sakin bir şekilde onu özlediğini ve eskisi gibi vakit geçirmek istediğini söyle. Seni seviyorsa zaten bunu anlayacaktır. Biraz da insanın peşinden koşmak yerine ona nefes alacak alan bırakınca ne kadar değer verdiği daha net belli oluyor bence.
Ya beni çok seviyor 2 aydır buluşamıyoruz yoğunlıktan ben biraz kabuğuma çekilsem iyi olacak
Bence biraz kabuğuna çekilmen iyi gelebilir ama bunu onu cezalandırmak için yapma. Seni sevdiğini söylüyorsun ve iki aydır yoğunluktan görüşemiyorsanız biraz özlem de biriksin. Sürekli ilgi bekleyip kendini yıpratmak yerine sen de kendi hayatına dön, kafanı dağıt. Hem sen rahat edersin hem de ilişki sadece onun müsait olduğu zamanlara bağlı kalmamış olur. Ama tamamen soğuk davranmak yerine normal iletişimini koru bence.
Ben çok fazla kavga çıkarttım bu süre zarfında ama elimde olmadan kadınsal içgüdüsel olarak özlediğimden kavga çıkardım ama genel olarak çok yıprandık ama birbirimizi deli gibi seviyoruz ve buluşamadığımız için hırçınlaşıyorum🥲 Ona alan tanıyıp nerdesin vs demeyi bırakacağım.
Bazen işlerden başını kaldıramıyor olabilir. Ama durumun sadece işleriyle de bir ilgisi olmayabilir. Belki başka bir sorun vardır Kendisiyle bu konu hakkında konuşmayı dene istersen
Evet işi çok yoğun🥲 uzun zamandır da bulusamıyoruz işinin yoğunluğunun bitmesini bekliyoruz yoksa beni çok seviyor
Bak ilgi beklemeni anlıyorum. Sana bu konuda sonuna kadar da hak veriyorum Çünkü bu yaşlarda genelde ilgi beklenir zaten. Sevgilinin seni sevdiğinden de eminsen her şey iş yoğunluğu biraz daha azaldıktan sonra düzelecektir inşallah. Hayat ikiniz için de güzelliklerle gelsin size🙏🏻
Çok teşekkür ederiizzzz🥲💕
💜🤝
İşleri ne zaman hafifler
2 haftaya kadar inşallah
işi nedir o kadar yoğun olacak kadar
Baya yoğun
onu anladık zaten
Napsın adam ekmek parası peşinde
Kazanamas is cunki bu
Kıskandır
İstedigni vermelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş yoğunluğu girince araya ilişkilerin dengesi bir anlık şaşabiliyor, çok haklısın 🥺 Ama sakin oluyoruz, panik yok! Onu darlamak ya da ilgisizlikten şikayet etmek yerine kendi hayatına odaklanıp enerjini yükseltmek en büyük anahtar ✨
Kendi hobilerine vakit ayırıp biraz geri çekildiğinde, senin o bağımsız ve neşeli halin onun dikkatini yeniden çekecektir. Akşamları günün nasıl geçti diye sormak yerine, hissettiğin özlemi tatlı bir dille ifade etmeyi dene 💖
Peki o yoğun olduğu zamanlarda sen kendini oyalamak için neler yapıyorsun, biraz anlatsana? ☕💅