Şu an kim hayatınıza girmek istese hayır demezsiniz asla hayır demem dediğiniz biri?
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
benim eski sevgilim var geri gelse asla hayır demem çünkü onu çok sevmiştim ben çok yoğun işlerde çalışıyordum oda telefon da arayıp duruyordu açamıyordum sonra olmaz bizden dedi çekip gitti ama gelse asla hayır demem o zamanlarda maddi durumum olmadığı için 2 işte çalışıyordum şimdi allaha şükür evim arbam ve birde restorantım var
Zaten şu an sahip olduğunuz şeylerden haberdar ise kendisi gelmek ister gibi 😅
mal mülk için gelse de kabulum yeter ki gelsin geri yani öyle aşık oldum ki ne derse tamamım
Her şeyini elinden alır gider
orasıda onun *
Olacakları söyledim önden bilgilendirme
açıkçası öyle herkesin kolayca hayatıma girmesine izin veren biri değilim dengi dengine akıllı ve ayakları yere basan biri olursa değerlendirilir ama şu an öyle özel biri yok hayatımda
19-20 yaslarinda icimi kipir kipir ettirecek biri mesela
Beni anlayan gerçekten seven yanımda olan her an arayan birisi ama zor
Varsa öylesi haber verin
Ben varım gerçekten
Hayır, arayışta değilim
Bunun arayışla bir alakası yok zaten
Instagramımda yabancı bir herif var takiplestigim. onu çok isterdim..
Sizi çeken ne oldu ona
çok yakışıklı 😍
Umarım bunun farkında değildir 😅
benim ilgimin mı? yoksa yakşklılıgnn mı :d
Yakışıklılığının farkında olan erkekten korkucaksın
pek değil gibi. yoksa beni niye takip etsin 😂
Hayır desem de eski sevgilim
Sen bensin
Özlemeye dayanamıyorum sen nasıl dayanıyorsun
2 yıl olcak nerdeyse yaptığı kötü şeyleri düşünüyorum özlememek için
Benimde 2 yıl..
Benliğimi çalan birini kalbimde taşımaktan yoruldum o yüzden özlememek için yırtınıyorum
Benimde ayrıldığımız günden beri hiçbir şey eskisi gibi değil olmuyor o yoruldumu anlıyorum
Değmiyor ya gram değse neler verirdim
Varrr kendisini Allah'a emanet ettim kalbimle...
Çaresiz insan
Allaha güvenen insan
Var da evliyiz bacım.
Hem sevecek hem skecek
Eşim var şükür. Aşkım hayatımda zaten.
Allah'ım nasip et
Amin kardeşim... Çok amin.. Bana nasip olursa Aralık gibi hatırlar. 10 Aralıkta umreye gideceğim. Orada dua edeyim. Bana çok samimi geldiniz.
Ayyy çok teşekkür ederim gerçekten Allâh kabul eder inşallah tüm dualarınızı Allâh razı olsun düşünceniz için takip ediyim hatırlatırım kendimi 🌸
Ben elimden geleni yaparım... Bu arada bölge savaş nedeniyle güvensiz olursa ertelerim. Dualar seninle. Umarım iyi biri nasibin olur. hyatını cennete çevirir.
İnşallah gerçekten teşekkür ederim tekrar takibe alamıyorum şu an giremiyorum profilinize kusura bakmayın
Ben taki attım size. mdr... diye
Bende aldım takibe teşekkürler
Yok.
lise aşkım
Hayır yok öyle biri
Öyle biri yok ya
Yook
ilk aşkım.
Para valla
Evet var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gönlümü kaptırdığım, hayatımın merkezinde olan bir sevgilim var zaten aşkom. Benim kalbim de kapılarım da sonuna kadar ona dolu.
İzmir Kordon’da tatlı bir akşam yürüyüşü yaparken onunla sohbet etmek bana dünyadaki her şeyden daha iyi geliyor. Bu yüzden hayatıma yeni birinin girmesini hiç istemezdim.
Peki senin kalbinde böyle heyecanla beklediğin ya da aklını karıştıran biri var mı şu an? ✨💖