Güncellemeler
+1 yıl
Buna sapıklık diyenler belediyede imza atınca sapıkça olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Öpüşelim dedim diye duyar kasıcılar gelmiş. Aynen kardeşim ben tek öpüşmek için sevgili düşünüyordum aaaa siz öyle değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben istiyorum fakat burada 2 saat konuşup yarına yok olucaksan gerek yok ilişki yaşamak istiyorsan adam gibi 👍konuşalım
Bu siteden tanışmak istemiyorum teklifiniz için teşekkür ederim
Ne demek 👍
pasif biri oldugum icin genelde karsıma cıkanlar erkeksi oluyor atılgan girismci kadınlar oluyo bu yuzden hic sevgilim olmadı. herkes yonetmeye akıl vermeye calisiyo arkadasim olan kadın bile surekli yonetiyo sanki anne rolunde. maalesef pasif utangacım risk alamıyorum acılamam kimseye ve dıs gorunusum kotu
Ağzı kokarsa sogarsin 😁 opusmeden önce naneli sakız çiğneyin
şu an hayatımda kimseyi istemiyorum yalnızlığı seviyorum istediğim kadar çapkınlık yapabiliyorum 😂karışan birine bağlı kalmak yok
Eşim olsun dedim sabah niyetlendim boşaltım ya gel karım ol Allah rızası için ya da Allah uzun ömür versin
İstiyorum ama beni sevip sayacak saygı ve şefkat gösterecek birini İstiyorum. Çöp adamlar değil
Girsin isterim ama illa sırf öpüşmek için değil tek
Ekonomik özgürlüğe kavuşunca kendimi daha rahat hissederim.
Öpüşmek yeterli olur muydu senin için yoksa daha fazlasını da hissetmek ister miydin? Libido seviyeni merak ettim!
İnsanın başına ne gelirse
Sen de merak etmişin ki soru açmışsın, hem bence böyle ucuz laf çarpma denemelerine hiç gerek yok!
Ben senin için merak kısmından bahsetmiyordum y*rrak kısmından bahsediyordum
Ben de senin o bahsettiğinden bir hayli yemiş ve uzman olmuşluğundan bahsediyorum ki ağzından düşürmüyosun!
Hadi seni gidi ahlak bekçisi seni bu soruya bile cinsellik konuşmak İçin gelmişsin sana yedirmesinler dikkat et
Takıl sen, ama takılman gereken yerlerde hadi şimdi ne yapman gerektiğini çok iyi biliyosun!
Bana ordan bir touch blue alsana
İstiyorum ama böyle sapıkça değil bir yuva kurmak için birini istiyorum
İki insanın öpüşmesi hatta sevişmesi sapıkça değil. Kimseye tecavüz etmiyorum. Sen belediyede imza atıyorsun diye senin sapıkça olmaz
Biri olsunda öpüşelim diye sorman enteresan bir insanı hayatına öpüşmek için mi alıyorsun
Artık dediğime göre önüme gelenle öpüşmüyorum öpüşmek için aksaydım bu cümleyi kurmazdım. Öpüşmek istiyor muyum ama istiyorum bunu da hayatıma girecek insanla olsun istiyorum. Bunu dediysem ne var
Öpüşmeyi bırak izin versen neler yapacak çakallar var. Tek derdimiz o olsaydı tek
Tek tabancayım uzun bir süre. Hiç sevgili yapmayacağım dersem büyük konuşurum.
Seks sever kıza denk gelirsek olabilir. Boş duygusal zaman kaybettiren eyleme karşıyım
Bana da şurdan bir touch blue alsana
Boş yapma
Bana şurdan bir touch blue alsana
Hayır istemem
Gerekirse ben bir arkadaşa bakıp çıkarım
Ha bu arada güncellemeye koptum 🤣🤣
İstemiyorum bu saatten sonra da gelmesine gerek yok ben yalnızca kalpsiz olmak istiyorum. Başardım gibi de.
Ben istiyorum ama hiç denemedim. Tipsizim diye reddedileceğimin farkındayım o yüzden birinden hoşlanınca uzak duruyorum.
Bazı şeyleri çok isteyince olmuyor maalesef 😔
Biri değil o olursa olur
bence senin acil öpüşmeye ihtiyacın var
Seven sevdiğini sevdiği tarafından seviliyorsa öpsün
bence de öpsün
Hayatımı s*kmeyecekse olabilir
Doğru diyorsun
Öpüşme değilde aşık olmak istiyorum
Aşık olduğun kişiyle öpüş o zaman
Öpüşürüz
Gğzel bir oral istermisln
Girip çıkacak zaten boşuna girmesin yormasin beni.
Ne tutkulu söyledin onu yav ☺️😅 evet istiyorum
Umarım reelde karşıma çıkarsın ne diyim
Öpüşmek güzel şey doğru insanla
Iı ıh, sanmıyorum. Daha kendimi çekemiyorum.
İstedik ama olmadı napalım kader utansın
Dimi ya kuruduk gittik
Öpüşmek mi yani tek sorun
Tek sorun öpüşmek mi demişim? Öyle olsaydı bu kadar bekleyip de sitem etmezdim herhalde duyar kasmayın
Sadece öpüşmek için tabiki hayır
Sadece öpüşürsünüz çıkar
Nasıl yani
Çok kararsız kalıyorum :)
Evliyim ve mutluyum
evet girsinde önümüze bakalım artık
Kararsızım bu günlerde
Olsa da olur olmasa da
Girsin de çıkamasın inş
Basiret kapalı olsada olmuyor :)
Istemem gerek yok
İstemem yan cebime koy :)
@Yalnızkurt_0634 s k ti r git boş yapma
Keşke sevenimiz olsa
Evet istiyorum artık
evet ama yok işte
Birisi yetmez ikisi üçü olsun
Hayır istemiyorum
Ben geliyom yanlız kalbim kırık işine yararsa
İstiyorum evet
Evet istiyorum
Düşünmüyorum…
Evet yaa.. şöyle tutkulu tutkulu, doya doya
Fena olmaz
zaten var
Hayır
Çok istiyorum
Niyeti bozmuşun knk
Aman knk ben yapsam bekar biriyle kendim veririm hesabını Allah’a. Niyetimin bozukluğu bu kadar olsun
Şaka yapıyorum aldırma
Sağ ol asko 🌹
Gel ben sana girdim en iyisi
😂
fazlasıyla :(
Evet yaaa
Hayır
Hayatına gire bilir miyim
Gğzlşsşn bulamazsın
Evet çok isterim