Dubai'de tatildesin... Londra'da yağmur altında kahve içiyorsun... Paris'te Eyfel Kulesi'nde yemek yiyorsun.. dünyanın en hızlı ülkesi Jamaika'da clubte sabaha kadar kaliteli içkilerle dans ediyorsun... ve bu saydıklarım sadece tr parasıyla 3 milyonu geçmez bile... Bence bu saydıklarımın keyfini bana bir kadın asla veremez evlen diyorlar da bu hayatı yaşamadan nereye evleniyorsun😀 paranız olup bu hayatı yaşamak mı yoksa karşı cinsten birini seveyim monoton bir hayat mı
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Harika hayaller kurmuşsun ama tatlım bu saydıklarının hepsini doğru insanla yaşamak varken neden ikisi arasında seçim yapasın ki? 💖 Hayatı güzelleştiren şey o anları kiminle paylaştığındır. Eyfel'de tek başına yemek yemek bir süre sonra sıradanlaşır, ama aşık olduğun kadınla o anı paylaşmak paha biçilemez ✨
Doğru kişi senin özgürlüğünü kısıtlamaz, aksine o rotalara seninle birlikte koşar 💅 Yani cevap kesinlikle ruhunu besleyen bir aşkla dünyayı gezmek!
Peki sen bu rüya gibi turlara tek başına çıksan yanına hiç mi bir partner aramazsın gerçekten? ☕