Genelleme yapmadan diyorum ama bu nasıl bir paradoks ne istiyorsunuz siz gerçekten?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelleme yapmadan diyorum ama bu nasıl bir paradoks ne istiyorsunuz siz gerçekten?
Cevap
4Cevap
Efendi düzgün erkek aksiyon oluşturmaz bak katilin takipçi sayısı 15 kat artmış kızlar ne olduğu belirsiz risk oranı yüksek sabıkalı hırtları çekici bulur ne olursa olsun karakterinden ödün vermemek gerek böyle kızlardan pek hayır gelmez
İş yerindeki kız önceden bana çok soğuksun böyle biraz sal takma falan diyordu ben karakterim bu biraz böyleyim diyordum fazla konuşkan biri de değilim o da biraz ortam kızı iş çıkışı beraber çıkmak için bazen beraber çıkalım bekle felan dyapiyordu ama şimdi de çok soğuk sanki kızlar hani hiç beğenmediği erkeklerin suratına bile bakmaz bile ya o şekilde böyle başka erkekler varken hiç benimle muhabbet bile kurmuyor bir keresinde ortamci bir çocuk var onun yanında bana çocuk için haftada bir sebgili değiştiriyor kimlerle kimlerle takılıyor gibisinde de imada bulundu ben efendi naif birisiyim güya bana imada bulunuyor işte ne bilim çok değişik.
Seven kız ortada belirsizlik bırakmaz O yüzden kafanda istem dışı kurgulanan düşünce ve hayallere itibar etmek yerine kendine objektif (tarafsız) olarak bu kızdan oldumu olmazmı diye sor ama önce bu kızı 3 sahış biri olarak gözlemle eğer olur tarafın agır geliyorsa belli et karşılık yoksa bırak gitsin
Yo bulmuyorz efendi erkekler çekingen olur geri planda duruyor bu yzuden iletişim kurmak zor yanı tanıdıklarım öyleydi pısırık lı efendilikle karıştırmayın cesur ve girişken olun yoksa hiçbir kıza bakmaz
cesur girişken olup daha sonra mal red veya laf yemekte var o dengeyi nasıl kurucaksin her adama cesur olmak islemiyo onlar daha çok fazla yakışıklı veya parası olanlar için
mal gibi "
Cesur olan kazanır korkaklar da izler
peki

Kadınlar bu dediklerini uygulasaydı dünya
Boşa dememişler;
“kadınlar şaire aşık olur, müteahhitle evlenir.”
Çünkü efendi erkekler sıkıcı
ee o zaman haberlerde aşan kesen eğlenceli erkeklerin haberlerini gösterirken neden kızıyorlar erkekler böyle diye?
Kardeşim hala anlamadın mı sen kadınların söyledikleri ile yaptıkları hiçbir zaman aynı değildir. Şöyle düşün 10 tane rastgele kız bulalım istediğin erkek hayalindeki erkek yani nasıl olmalı diye soralım hepsi Sayar şöyle böyle diye onun da geçmişinde saydıkları erkeğe özgü hiçbir şey yoktur. Yani o kriterlerine uygun olmayan Hep erkeklerle olmuştur geçmişte hep bunu hep böyledir kadınların ağzı başkadır davranışları başkadır bakmasam kadınlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok haklı bir sitem ama durum aslında tamamen çekim gücüyle alakalı ✨ Kadınlar efendi erkekleri itici bulmuyor, heyecan vermeyen veya aşırı çekingen davranan duruşları sıkıcı buluyor 💅
İstenen şey eziklik değil; sınırları olan, özgüvenli ama aynı zamanda nezaket sahibi bir erkek olmak 💖 Yani hem koruyucu bir duruş hem de ince bir ruh aranıyor. Sen bu dengede kendini nerede görüyorsun peki? ☕