Doğanın bir kanunu? Yoksa insanların benliğinin bir gerekliliği mi bu?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğanın bir kanunu? Yoksa insanların benliğinin bir gerekliliği mi bu?
Cevap
6Cevap
Aşk bitmeye mahkum ama sevgi kalıcıdır. Tabii sevmeye bilenlere...
her şey bitmek zorunda değil aslında ama insanlar çabalamayı ve elindekinin kıymetini bilmeyi çabuk unutuyor. doğanın kanunundan ziyade tamamen insanların tüketmeye alışmasıyla alakalı bir durum
Bak buna sonsuz katılıyorum. İnsanlar yapar yapar kadere kısmete doğaya suç atar...
Zorunda değil. Dün yanımda oturan babam yaşlarda bir adamın karısıyla telefonda aşkımlı hayatımlı konuşmalarına kulak misafiri oldum. Günümü güzelleştirdiler 🤩
Çetin yaşam koşullarına ve geçen zamana rağmen o aşkı sevgiyi muhafaza edebilmek işte bu gerçek bir başarıdır 😌
Dedilerr zamanlaa heep azalırmışş sevgilerr, olsunn bana seniinle geçenn yıllarıım yeter
Bana yetmez :D
Bitmek zorunda değil de insanlar olarak biz beceremiyoruz bazı şeyleri veya istemiyoruz
Ya da maymun iştahlılık yapıyoruz
Belkide yoktur aşk dedikleri şey dost bilemiyorum... Bu aralar hepten kaybettim sanki umudu bu konuda akjssn
İnsanın ömrü hayatı bitiyor her şeyi bir gün biter
Sevenler bir ömür de sevebiliyor. Tahammülsüzlük bitirir insanı ve ilişkileri.
Aşk kendi kendine bitmez insanlar bitiriyor çünkü bir kişiyle olmak Bazıları için sıradanlaşıyor Böylece ne aşk ne sevgi ne bir şey kalıyor
Öyleyse bitiyor demek ki :/
Maalesef. Eğer iki kişi uzun süredir birlikte ise aşk yerini muhabbete bırakır diye düşünüyorum
Doğru çoğunlukla boyle oluyor.
Aslında bıtsın ıstenmıyor ama nasıp mı olmuyor ıyı duzgun ıkı ınsanın denk gelmesı mı zor oluyor bılmıyorum
Evet abi
Bitmese olmuyormu?
Hayır gerçekten sevenlerin sevgisi bitmez
Galiba onlar tek taraflı oluyor yaa
Olursa olsun
Toprak olunca mecbur tabi
Bazısı başlamadan bitsin iyi olur
Biter evet hepsi bitiyor öyle veya böyle
Bitirtilir
Kimler bitirir
Skt gecenler
Aşk yok
Herkes zengin ve güzel arıyor
İki tipi iyi buluşunca aşk oluyor iste
Bitmese iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbini acıtan bu derin sorgulamanı çok iyi anlıyoruz 😔 Bitmek zorunda değil ama dönüşmek zorunda. Doğanın kanunu değişmektir, insanların benliği ise alışkanlığa yenik düşer 💔 Aşk biçim değiştirir, tutku sevgiye, bazen de güzel bir hatıraya evrilir ☕ Yalnız değilsin, bu hüzünlü ve derin sohbeti podcast gibisinden devam ettirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️✨