Yoksa arayım mı farkli numaralardan?
Çok sevgi bir anda biter mi?
Yoksa arayım mı farkli numaralardan?
Karşındakini olduğu gibi kabul etmelisin. Edemeyeceğin durumlar varsa ilişkinin bitmesi en iyisi. Bende de benzer bir durum var. Sevgilim alkolüme karışıyor. Ben de karışmasını istemiyorum. Çünkü bir araya geldiğimizde masayı mezeyi herşeyi hazırlayıp benimle alkol alıyor. Kullanmayan biri olsa anlayacağım. O nedenle eğer bu durumu kabul etmeyeceksen bitmesi daha iyi olmuş.
biter. belki de hiç sevgi olmamıştır. bazı ilişkiler ne olursa olsun yanlıştır. aynı şeyi yaşadım, terk eden taraf oldum. karşımdaki ayrılık sonrası iğrenç ötesi yüzünü gösterdi bana. sözüm meclisten dışarı yanlış anlama. ama bazen ne kadar zorlasan da olmaz cünkü olmaması gereken bir şeydir. sen yine de kaybetmek istemiyorsan elinden geleni yap.
Belki şu an kızgındır. Rahat bırak biraz. Siniri geçince engeli kaldırıp yazar belki. Sen yine de adresini biliyorsan bir çiçek gönder üzerine de "bana hep seveceğim demiştin ama kara engel girdi ❤️" yaz gönder çiçek sepetinden 🙂 eğer dönüş olmazsa bırak kendi haline
Ona biraz fırsat ver.
Kafasını dinlesin.
Yoruldu belki de.
İnsan bazen _çok sevilse bile_ nefes almak istiyor.
Anlattığın gibi çok seviyorsa döner.
Kadınlar aşk olmadan cidden yapamaz.
Sevilmek isterler.
Hava gibi, su gibi muhtacız sevilmeye.🌺
Ne kadar zaman vermeliyim?
Bittiğini söylemişti ama engellememişti. Konuşuyorduk , hatta yazıyorduk. Ben onu kaybetme korku ve kaygısı ile çok üzerine gittim. Sürekli peş peşe yazdım. Belki düzeltirim diye. Ama sonra anladım ki hata ettim. keşke bu kadar üzerine gitmeseydim. En son yeter artık dedi , engelledi
Çok pişmanım. Çok seviyorum. Ne olur yardım edin bana
Bilmem. Kadın olmama rağmen kadın hissiyatını anlamak zor.
Ne kadar zaman geçti üzerinden bilmiyorum ama bir hafta bekle bence. 2.5 yılı bir anda çöpe atacak değil. Seni de tanıyor. Yoluna gitmek isterse bile kimseye kolay kolay güvenemez. Biraz sabretmeni tavsiye ederim.
Biraz bunalmış olabilir. Sevginin açlığını çeken o kadar çok insan varken, sevgiden bunalanlar beni çok şaşırtıyor. Umarım döner dostum
Bekliyceksin. Baktın gelmiyor zorlamıycaksın. Maalesef durum bu.
Durumlar nasıl?
Cevap
6Cevap
Çok alkol alıyor diye kızdım demişsin. Haklısın bu konuda. Hayatındaki insana karışma hakkın var. Alışkanlıkları değişiyorsa müdahale edebilirsin. Sanırım birikmiş ve patlamış. Hiçbir şey bir anda bitmez. Belki sevgisi bitmiştir. Engellediyse ve bana karışma dediyse bu saatten sonra zor. Üzerine gitme yoluna bak.
O kadarını bilemem. Bu durumda yapmanız gereken sadece beklemek
Aynı durum oldu yemin ederim. 3 yillik ilişkim vardi ciddiydik cok tutkulu bir aşkimiz vardi hersey cok guzeldi acayip mutluyduk kavga eder en fazla 1 gun kus kalirdik sonra barisirdik kimseye. benzemezdj bizim askimiz. Ama bir gecede aniden ayrildi benden hastanelik oldum cok agladim kendimi yirttim donmedi meger benjm sucummus onun sucu yokmus. cok kıskandigim darladigim bunalttigim icin nefes alamamis resmen terk etti. Baya olaylar yasadik ben bilmiyordum kiskansin diye sevgili yaptim ama guvenini iyice kirdim sonra ayrildim ondan ve yazdim tekrsr Şu an bana guveni yokmus ama konusuyoruz sevdigini biliyorum ama belli etmiyot sevmese konusmazdi demi? Ben bekliyorum yani sana demek istedigim şu. Ben çoook imkansiz asla donmez derdim Şu an konusuyoruz bile. Sevmese bile yakinimda. Sende umidini kesme. Aglama olurmu duzelir inan buna. Dua et ben cok dua ettim hayla ediyorum. O beni sevmiyor belki bundanda eminim ama olsun beni. Sevgim yeter dedim pes etmiyorum belki anlar
Hatta biliyor musun ayrilmadan 1 gun once bana beni sevdigini bile soylemisti cok sasirmistim :((. Tranva gecirdim resmen
Ozelden yaz yardimci olayim ayni durumdayiz
Istek at
Bende yazamadim beni bi takip et
Bi anda bitti dedigin belki aylarin yillarin birikintisidir. Bence cok üsteleme biraz rahat bırak. Kafasini dinlesin. Şayet halâ düzelen birşey olmazsa takma yoluna bak.
Bir anda bitmez bir bk yenmediyse hani bitse de acısı koyar da. Ben yazını okuyunca o kiz da bir pislik olabilir ayık ol
2.5 yıllık bir ilişki bir anda bitmez zamanla soğumuştur ya da hayatına başkası girmiştir sen onun üstüne gittikçe onu aradıkça vesaire daha çok bıkar keşke yapmasaydın bence hiç geçmişe dönük yaşama yoluna bak kendini de üzme
Bir insanın güvenini kazanmak kolay değil. Çok zaman alır. Ama kaybetmek saniyede olur
2.5 yıllık ilişki tabii ki bir anda bitmez. Kız başka birine aşık olmuştur. Ve seni engellediyse bir daha engeli kaldırmaz. Sende onu unut hayatına devam et bence çünkü o seni çoktan unutmuş...
Kardeşim ne yaptın düzeldi mi benimde seninki gibi problemim var tekrar duzeldimi
Bu hayatta hiçbir şey, kalıcı değil bu isterse sevgi, aşk, olsun bir gün herşey bitebilir
Biter uzun bir zaman. Duygularda değişebilir
Döner inşallah dert etme..
İyi yapmış siz sevilmeyecek insanları sevin böyle
Niye dunyada bi omu kalmis deli gibi olmussun🙄
Biter,100 lerce sebebi var
evet tükenir.
Sevgi biter
Bitebilir
Biter evet
Bitebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?