Düzeltmek için üstün çaba harcadım ama ağlasa da gözlerinden sevdiğini okusam da artık sevmiyorum istemiyorum diyor bunca çabam sonrasında onu düşündürür yumuşatır ve geri döndürür mü daha fazla çabaya gerek var mı
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzeltmek için üstün çaba harcadım ama ağlasa da gözlerinden sevdiğini okusam da artık sevmiyorum istemiyorum diyor bunca çabam sonrasında onu düşündürür yumuşatır ve geri döndürür mü daha fazla çabaya gerek var mı
Cevap
5Cevap
Fazla uğraşırsan fazla dil dökersen sadece kendini ezik yaparsın
Hatalı bendım ama cok ugrastım 6 ay hayırlısı artık bakalım
Olmayacak kafasında gecen ay gorustuk aglıyor kendını zor tutuyor vs her neyse elımden gelenı yaptım
şöyle 10 senelık ılıskı ben bır sene boyunca klınık depresyon yasadım o sırada o doguya atandı evlenmek ıstıyordu artık haklı olarak ama doguda ıkı sene koyde yasamak benı korkuttu baska seylerde oldu ben nısanı ertelemek ıstedım son bır hafta kala 3 ay kadar zaman ıstedım ayrıldı sadece nısan degıl onun yanına gelmekten korkmam kaygılarımda onu uzaklastırdı nısanı ertelemem som sey oldu 6 aydır o yuzden ugrasıyorum cunku haklı ve kırgın aglamaları vs hala sevdıgını hıssedıyorum o yuzden ugrastım en son dun aglamasının yasattıklarıma hatırladıgı ıcın dedı ama arabada ask sarkısı calınca agladı yanına gelmek ıstedıgımı soyledım o da aılesıyle farklı sehırde olacagımı yoluma bakmamı soyledı mesajları anında gordu ama gece engellemıs bılmıyorum onu sevıyorum ama Şu an ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
dimi sence cozulmeyecek bır mesele mı kadın sevıyorsa ve hatanı kabul edıp aılenı senı de tek tek konusur goblunu alırım dıyorsa ılk andan beri
Bana göre sen de haklısın Ama ne kadar zamandır birliktesiniz Ne kadar zamandır bunun konuşması var bilmediğim için bir şey diyemem ama ben de haklısın Evet doğru kaygıların olabilir korkuların olabilir Nice insanlar var evlendikten sonra ilk gecelerini İki ay üç ay sonra yapıyorlar Bunları bile anlayışla karşılayan insanlar var bu yüzden bence bu çözülmeyecek bir durum değil ama yine de erkek arkadaşın neden böyle yapıyor Bunu Senin bulman lazım
ve ayrılılıktan 2 ay sonra baskasıyla konusmaya basladı ask sevgı degıl yoluma bakıyorum dedı ama tahmın ettıgım gıbı flortle kaldı devam etmemıs benım dusuncem o degıl aılesı ve cevresı bu kız evlılıge hazır degıl olarak cok gırdı o da ertelenınce onu ıstemedıgımı dusundu ıstenmeyen sureklı ertlelenen bendım hıssetıklerımı unutmuyorum sogudum sevgımde kalmadı vs dedı en son ama bunu derken her gorusmede aglıyor gerılıyordu haklı oldugunu bılıyorum kırgınlıklarını ve benı sevdıgını emek verdıgını o yuzden ugrastım ama bır noktada bu kız pısman oldu der dıye dusunur mu ondan emın degılım cunku son pısmanlık fayda etmez kafasında
Ailesi ne dedi Ne demedi bunları bilmiyorum herhangi bir yorum yapmak da pek doğru sayılmaz ama benim kendi şahsi görüşüm şahsi düşüncem Bence sen bu kişiyle evlenmek istiyorsun seviyorsun Onun da sevgisine hiç şüphe Etmiyorsun ama ufak bir problem var senin en başta korkuların vardı ama şimdi bu korkularını yendin ama bunu karşı tarafa hissettiremiyorsun bunu ona gösteremiyorsun ve karşı tarafta inanılmaz derecede inatçı birisi ki senin bu kadar verdiğin emeği bu kadar verdiğin uğraşı görmüyor ve sana ikinci bir şansı tanımıyor
artık olmaz etmez mutlu olamayız kafasında artık sevmıyorum sogudum dıyor ama buna ınanmıyorum sevmeyen adam gorusmelerde o kadar gerılmez sureklı aglamaz vs Şu an ne yapacagımı bılmıyorum sureklı aynı seylerı soyleyerek de ıkna etmeye calısarak da bır sey oldugu yok 6 aydır olmadı gorusmek vs de ıstemıyor yoluna bak mutlu ol baskası varsa da dıyor bızden olmayacak kafasında bu sorunlar cozulemeyecegını ve mutlu olmaayacagımızı kafasında kodlamıs 10 sene olmasa kestırıp atarım ama 10 senelık ılıskı ıcın emek harcıyorum ancak 6 aydır adım atmıyorsa ne yapabılırım kı
Bence sen elinden geleni yapmışsın baksana heba etmişsin kendini demek ki istemiyor lütfen üzülme
Biraz zamana bırak sende hem nerden biliyorsun sevdiğini
10 senelık ılısko evlılıgın erteledım gecen ay son 3 gorusmede aglamamak ıcın kendını zor tuttu sonra agladı sevmese gozlerınden anlardım
Ağlıyorsa seviyordur da zor yani çok kırılmış be bacim
Aglamam bana yasattıllarını hatırladıgımdan dolayı dedı ama arabada hıc bunu konusmadan sarkıda vs uc kez agladı dun onun sehrıne gelmek ıstedım aılesıyle farklı yere gececekmıs gelme burada olmayacagım gelsende gprusmek ıstekıyorum masrafın var para harvama vs dedı anında mesajı gordu ama sonra aksam engellemıs
Çok zor bırak artık sende güzelce vedani et bak nasıl peşinden geliyor
6 ay oldu 10 senelıl ılıskı yok daha yazmam ama sessız kalınca bu cabamı dusunur mu
Ne gerek var isteyen dönerdi bu çabaya kendini ayaklar altına alıyorsun
10 senelık ılıskı bu sene evlencektık ben son sene cıddı nır depresyoma gırdım bu surecte onu cok yorfum atandıhı sehrıre gelmek ustemedkm nısanı ertelemek ıstedım vs gururu kırıldı sebeplerını nedenlerını vs her seyı anlattım ondan 6 aydır ugrasıyorum yoksa hata onda olsa ugrasmazdım artık sessız kalsam ıse yarar mı sevmıyorum artık duyor ama gecrn ay bulustugumuz 3 gorusmenın ucunde dr agladı bırınde kendını o kadar zor tuttu kı gozlerı kıpkırmızı oldu o yuzden ugrasıyorum
Ben de kırdım eski sevgilimi kötü şeyler yapmadım asla ama onu kırdığım cok oldu artık peşimden gelmiyor birakti beni günlerce agladim ama istesem hemen Şu an geri donrurum ama yapmiyorum saygı duyuyorum onun kararlarina
İstemiyor seni zorlama işte.
Gerı gelmıyorsa sal gıtsın
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, 6 ay gerçekten çok uzun bir süre ve senin kalbinin ne kadar zorlandığını buradan hissedebiliyorum 🥺 Bak, bir erkeğin gözlerinde hâlâ o sevgiyi görsen bile bazen kırılan güven veya incinen gurur duvar örmesine sebep olur. Ama şu an üzerine daha fazla gittikçe onu biraz daha bunaltabilirsin ✨
Bence artık geri çekilip ona o çok ihtiyaç duyduğu alanı vermelisin. Bazen bir insanın yokluğunu hissetmesi, varlığının çabasından çok daha etkili olur 💅 Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın, vicdanın çok rahat olsun. Şimdi biraz durup kendi enerjini toplama zamanı! Peki sence biraz sessiz kalıp onun sana gelmesini beklemek nasıl fikir? 💖
Kafasında mantıgınsa artık benle olmayacagıno dusunuyor bu sessız kalınca nasıl duzelecek
Çok haklısın bebeğim ama bazen mantık sadece mesafe girince ve senin yokluğunu gerçekten hissedince devreye girer 🥺 Zaten her şeyi denedin, biraz durup beklemek en mantıklısı ✨💖