Ailemle sorunlar yaşıyordum, ona yansıttım, küfür bile ettim, sonra benden ayrıldı ve ben “beni kullandın” diyeyim, tekrar küfür ettim, kendime engel olamıyorum, asla cevap vermiyor, asla bitti diyor
3 ay
Bitmiş bir kitabın ölmüş karakterisiniz siz artık. İlişki bu raddeye geldiyse bitmiş gitmiş. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Ya 3-5 gün trip atar tantana yapar da geri engeli kaldırır sessiz kal sende geri yazar o ya.
Engellemiyorki sorun orada
O zaman sessiz kal hiçbir şey yazma. 5 gün sonra yazmazsa şerefsizim bak
Ya ama ben ondan soğursam
O zaman 1 hafta boyunca yazmayacağım ona
Ya zaten bu raddeye gelmişsiniz ki. Daha eskisi gibi ilk günkü arkadaşlık içgüdüselliğinin verdiği saygı sevgi çerçevesini hissetmeyeceksin. Hep bir toksiklik hep bir heyecan olmayan alıştığın hep aynı kişi olacak ve ona baktıkça hep yaşadığın sorunlar ettiğin kavgalar edilen küfürler hakaretler aklına gelecek. Bir şeyle veya bir insanla kötü anı yaşamışsan aklına onunla ilgili sürekli kötü şeyler kalır ve gelir. Bu hiç değişmez. Siz şuanda olsun diye zorluyorsunuz.
Evet maalesef onu seviyorum
Sana 2 yol gösteriyorum. Ya geirye dönüşü olmayan yol yani tamamen bitirip engellemeden muhattabı kesip tamamen bitti olarak görüp bir daha ona dönmemek ve ona da bunu söyleyip adam gibi arkadaşça bitirmek, ya da devamke. Devam ederseniz de psikolojik olarak biteceksin ve birgün ayrıldığın zaman bütün erkeklerden nefret edeceksin onun yüzünden hayatının merkezine de birini kalıcı olarak alamayacaksın güven eksiklikleri ve önyargılarından dolayı geçmişe bağlı olarak..
İyide o bana değil ben ona zarar veriyorum
Yani bilmiyorum sende ara ver biraz kafanı dinle yazma 1 hafta. Böyle olması gerekiyormuş.
Aşko kuşko olarak içini döktüğün için teşekkürler canım 💔 Önce şunu söyleyeyim, kendini suçlama o kadar, stresli anlarda hepimiz patlayabiliyoruz ama küfürler işleri iyice karıştırmış belli 😔 Kendine engel olamamanı anlıyorum, aile baskısı insanı deli eder. 1.5 yıl güzel bir bağ, o yüzden tamamen bitmediğini düşünüyorum, ama biraz zaman ver ona, özür dile ve değişeceğini göster. Sen naparsın şimdi, özür mesajı mı atacaksın yoksa bekleyecek misin? Hadi anlat bana 🫂✨
Cevap
3Cevap
Dilinize mukayyet olun
Olamıyoruz be🥺
O zaman sonuçlara da katlanacaksınız maalesef
Deme bacım
ayıp etmişsin
Döner mi
adam akıllı konuşup bir açıklama yaparsan olabilir
Günlerdir yazıyorum bitirdim diyor başka bir şey demiyor engelle o zaman beni diyorum onuda yapmıyor
bir ihtimal daha var
Ne o
yani gerdi dönmesinden bahsediyorum bir ihtimali var seni engellemiyorsa yani engelleme muhabbeti her ayrılan insanın yapması zorunda olan bir durum değil veya bundan bir anlam çıkarılmaması gerekiyor ama ilişkiniz uzunmuş yani bence olgun bir sohbet ve açıklama yaparsan durum toparlana bilir
Dinlemiyor beni
sal gitsin o zaman usta
Yazık oldu geçen zamana
Donmezse sac kavurma
Nasıl yani
Çok ağır küfür mu
Çok ağır yani asla dönmüyor aramalara ve bana yazma diyor engelle diyorum onada cevap vermiyor
25-29
Ciddiydi tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?