Eskiden çok kısa bi dönem sevgili olduğum sonra başka birine giden ve ondan ağır bi darbe almış bi kadın ile yeniden konuşuyoruz. Arkadaş olarak. Ben seviyorum o sevmiyor tabi. Arıyo soruyo ama sınırda. Hiçbir ilgi belirtisi yok zaten üstüme de geliyo zaman zaman bizden olmayacak, konuşmayı azaltalım … benzeri birkaç şey daha. Bense ısrarla konuşuyorum. Kendi arar sorar günde birkaç defa ama bana doğru bi adım bile atmıyor. Kendisi beni aldatarak gitmişti o sevgilisi de kadını aldatmış ve kimseyi sevmiyorum, kimseye bağlı kalmak istemiyorum falan diyor bahaneleri var kendince. Ben de iyice yoruldum bittim tükendim artık bir şeylerin değişmesi lazım yoksa o inanılmaz bi sevgiyi kaybedecek ben de bir daha birini sevme ve güvenebilmeyi kaybedicem. Onu bana yönelmesi için bi öneriniz var mı? Özellikle kadınların fikrini merak ediyorum çünkü bu konuşmalara daha vakıftırlar diye düşünüyorum. Eğer ki bi yöntem biliyorsanız söyleyin çünkü ben ciddi düşünüyorum onunla belki de çok mutlu bi yuvanın kurulmasına vesile olacaksınız.
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sana yaptığı saygısızlığa ve aldatılmasına rağmen hala onu kazanmaya çalışman senin güzel kalbini gösterir ama kendini bu kadar değersizleştirme lütfen 🥺
Sen onun için şu an sadece güvenli bir liman ve yara bandısın. Sana ne kadar çabalarsan çala, o kendisi istemediği sürece senin değerini anlamayacak.
Ona sevgini kanıtlamayı bırakıp hemen iletişimi kesmeli ve kendi kabuğuna çekilmelisin. Kaçan kovalalanır kuralı her zaman işler 💅
Sence senin gibi güzel seven birini hak ediyor mu gerçekten? ✨