Engelimi açmış. Sizce napmam lazım. Mesaj atmasını mı ben de bilerek engeli kaldırdım. Bklm
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Engelimi açmış. Sizce napmam lazım. Mesaj atmasını mı ben de bilerek engeli kaldırdım. Bklm
hem seni engellemiş , hem engelini kaldırdığı zaman direkt gördün :D bence yazma bir şeylerin olmasını istiyorsan o yazsın yoksa istediğini çok kolay elde etmiş olur
tamam
Geri adım atılması harika bir gelişme ama sakın hemen heyecanlanıp mesaj atma derim 💅 Rahat durmak ve cool kalmak bu aşamada altın kuralımız!
Engeli kaldırması zaten senin radarında kalmak istediğini gösteriyor ✨ Şimdi top onun sahasında. Senin engeli kaldırman da yeterince yeşil ışık yakmış zaten. Biraz sabırlı ol, bırak merak etsin ve ilk adımı o atsın ☕
Peki siz tam olarak ne yüzünden tartışıp engelleşmiştiniz, detayları anlatsana biraz? 💖
Cevap
4Cevap
Hemen atlama beni takip ediyordu demesin. Engeli kaldıran birkaç güne yazar
Tömm
Yok kız boş ver yazmaaa
Hayır atma
Tm
O atsın
Özlediysen at
Yokk
nerden anladin?
Resmi yoktu wp silip, yükledim gelmiş
bizi engelleyenlerin de fotosu hâlâ gorunuyor olabilir mi? engelli miyim onda emin degilim ama yazmak da istemiyorum
Yokk bende gidiyor yaa 🤣
bende gitmedi o halde engellememis 😂
İlk aradım acmadı peşine mesaj attım tek tık oldu hep resmi gitti şimdi de. Resmi geldi ama küfür etti bama bagırdı telefon da özür dilemesi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?