Kafamdaki adamı bulmakla ömrüm geçiyor. Sırf yaştan dolayı biriyle artık beraber olmalı mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafamdaki adamı bulmakla ömrüm geçiyor. Sırf yaştan dolayı biriyle artık beraber olmalı mı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Süreç için eksisi ile artısı ile düşün. Güçlü bir iraden var bu yaşına kadar deneyimlemediğine göre bu belli. Süreci düşün bu durum seni pişman edicekse pskolojik olarak çöküş yaşamana neden olacaksa hazır hissetmiyorsan deneyimleme. Aynı zamanda partner seçimini iyi yap sana sen olduğun için değer veren seni sen olduğun için arzulayan bilgişi biri olmalı. Bencil basit ucuz bi partner travma yaratabilir kullanılmıs gibi hissettirebilir. Cinselliğin tek beden oldupunun farkında olan biri olmalı. Rahat ve güvende hissetmediğin takdirde kendini kasacağın için acı hıssı daha yogun olanılır bu onemlı. İyi düşünmek gerek. Umarım hayılrısı olur hakınnda
Ne güzel yorumlariniz var sizin. Daha once de birkaç kez denk gelmistim.
Teşekkür ederim kibar dilin, fikirlerin icin. Haklısın, oyle düşünüyorum.
ben teşekkür ederim umarım faydalı bir görüş olmuştur.
Geç kaldım ya da erken gibi düşünme. Herkesin prime zamanı vardır doğru zamanı vardır bu durumu herkesın yasaması ya da senin yaşamaman süreci normal kılmaz. Süreç kolay basit ancak sonrasında sana nasıl hissettirecek buna hazır mısın önemli olan o.
Görüşlerde gördüğüm için ekleme yapıyorum. Bi gelecek ya da bahsettiğin kişi ile deneyimlemek hem kullanılmışlık hissi hen yetersizlik hissi hemde bi travma olusturması yuksek aynı zamanda bi evi dağıtma ihtimalide bi kadın olarak aldarılmak isteyeceğini zannetmiyorum. Bu deneyim neden ben değilde o diye düşündürtür ilkin oldugunıcın duygusal olarak baglayabılır amcak evlı bırı. Daha rahat cinsel buddy gibi düşünmen gerek bundurecı atlatabılmek ıcın.
Son yazdıklarınızı anlamadım.
Aklınız birazcık karışık gibi? Konular üst üste mi grldi?
görüşlerde çekim hissrttiğim biri var ve evli demişsiniz onun üstüne son görüşümğ paylaşmıştım.
Kafamızdaki ideal kişiyi aramaya kalkarsak ohoooo. :)
Ben ortalama birine razı olduğum halde bulamadım. Hep psikolojisi bozuklar, yalancılar, sadakatsizler, ne istediğini bilmeyenler, yorucu tipler denk geldi.
Yani sen de ortalama birini bulursan şükret bence.
Aradığımız tip asla aradığımız karakter ile aynı bedende olmuyor, bunu unutma.
Bence fazla tqkinti yapma bunlari hayatinin tadini cikar
Takinti degil ki
40 yasinda bakire olunur mu
O yasta olan var evet gec kalmissin ama hayat iyi ya da kotu devam ediyo parter bul eger evlilik artik dusunnuyosan
herkes kendi seçimlerini kendisi yapmalı karışmıyorum
bir hayali kovalamaktansa sana iyi gelen birini bulmak daha mantıklı
Gözünün yaşına bakma neyin eksik onu yapan kadınlardan 😅
Kesinlikle doğru soyluyorsun
Tabikide arkana dönüp baktığında yapmadıklarına pişman olacağına yaptıklarına ol en azından dolu dolu yaşadım kadınlığımı dersin 😉
Yalnız olmaktan korkuyor isen ol ben olamam
Yalnız olmak meselesi degil. Birliktelik ile kastettiğim ilişki degil
Cinsel ilişki.
Cinselikte ihtiyaç bazı kızları anlamıyorum erkekler niye cinsellik düşkünü bu kadar diyor nasıl sevgi aşk bir ihtiyaç insan istiyorsa sevgi ihtiyaç cinsellik ihtiyaç değil mi aşık olacağımız kızı erkeği bulmak için beklenirse hiç bir zaman cinsel ihtiyacını gideremez
Sonuçlarını kestirebiliyormusun
Nasil yani?
Ne sonucu. Herkes her saniye seks yapiyor farkinda misin bilmem?
Onlar neden yapıyor
Anlatmak istediğim şey kullanılmış olmaktı çok güzel anlam cikartmissin aferin sana
Ne kullanılması Hakan abi. Herkes seks yapiyor. Bu olmasi gereken bir seym sacmalamayi kesin bence. Fizyolojine biyolojine karşı gelemezsin.
Ne kullanılmasından bahsediyorsun. Karşılıklı alınan zevkte kimse kimseyi kullanmış olmaz.
Hala anlamadin neyse
Yukarda Atakan Bey gayet duzgun bir dille gorusunu paylaşmış siz de yapabilirdiniz.
Dolaylı anlatıma gerek yok.
Evlilik düşünmüyorum onu kastediyorsaniz
Bana kimse bunla gelmesin.
Evlilik bos is.
Seven her türlü bekar birlikte bir cati altinda yasayabilir.
Yavaş yavaş anlamaya basladin😁 ama o tarz ilişkilerde terkedilmek kolaylaşıyor bununda unutma üzülme sonrasında
Yaştan dolayı değil istediğin için ol
Yaşın da ilerlemiş... Bir zahmet ol yani😅
Olmalısın bence
Neye gore kimi , nasil seçeceğim. Sonrasi ne olacak.
Soruda direk çekim hissettiğim demişsin zaten neye göre olacağını belirlemişsin
Tamam ama misal çekim hissettigim biri var ama evli. Gordugumde içim eriyor. Ama ya sonra?
Sonrası olmuyor bazen
Onu demiyorum ya.
Travma oluşur mu acaba
Kestiremiyorum
Yani sanmıyorum salla gitsin moduna girersin oluşsada ağır bir şey olmaz en fazla pişman olursun
Kim o talihli
Yok ki
Aaaaa aaaaa
Genç istersen ben olurum
Burdan biri olsun diye yazmadim. Fikir arıyorum.
Biliyorum ben de başka bir fikir verdim
Baska fikir dedigin , kendiniz mi? 🥺
Evet iyi biri olduğumu düşünüyorum
Ne konuda iyi
Her konu da
İstersen gizliden çıkayım ekle
👍
Çıktım
Beraber olmak için doğru kişi mi
Vücut artık fazlasını istiyor dimi
göbek adım mıknatıs aslında :D
Yaşın kaç öncelikle