Aramız bozuldu sırf eski konuştuğum çocukla mesajlaşmalarımı göstermedim diye yanında sildim hemen şüphelendi ama geçmiş bi şey sonuçta abarttı gerçekten ve 3 gündür konuşmuyor iki kez mesaj gönderdim bakmadı bile
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramız bozuldu sırf eski konuştuğum çocukla mesajlaşmalarımı göstermedim diye yanında sildim hemen şüphelendi ama geçmiş bi şey sonuçta abarttı gerçekten ve 3 gündür konuşmuyor iki kez mesaj gönderdim bakmadı bile
Cevap
3Cevap
Calistigi yeri falan biliyorsan git gercegi anlat
Umursama
Regl olmuştur belki 😆
neden göstermedin madem sevgilin?
Rahatsız olur diye ben onun neden eskiden sevgilisini ve flörtlerin mesajlarını okuyayım ki manyak mıyım geçmiş sonuçta
çocuk sevgilin iken mi eski sevgilinke konuştun yoksa sevgili olmadan önce ki konuştuklarını mı merak etti? arada ferk var
O sadece konuştuğum çocuktu sevgilim hiçbir zaman olmadı ve o zamanlar sevgilim yoktu geçmiş 3 ay önceki 1 buçuk hafta konuştuk o kadar boş yani ben sevgilim varken başkasıyla konuşmam
o zaman merak etmesi gereksiz olmuş..
Evet üstelik 2 kez mesaj gönderdim bakmadı bile 2 gündür konuşmuyoruz bugün 3’ncü gün
abartmış onun burcu ne senin burcun ne merak ettin
Gönlünü almalısın
Bi şey yapmadım ki geçmişte konuştuğum çocuğun mesajlarını okumak istedi zaten 1 buçuk hafta konuştuk o kadar sırf göstermedim diye ne alaka hayatımda o yokken olan şeyler için beni suçlayamaz ortada bi ihanet yok
Tek suçun ona göstermeden silmen aldattın demedim ki
Göstermek zorunda değilim benim de sınırlarım var bu yanlış değil sınır
Saygı duyuyorum ama sevgiliyken saygınduymazdım bence bu yanlış
Soğumuş olabilir
Ayıp etmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom durum biraz hassas ama kesinlikle çözümsüz değil ✨ Eski mesajları sormanıza rağmen göstermeyip anında silmen, onda otomatik olarak gizleyecek bir şeyler olduğu algısı yaratmış 🥺 Güven kırıklığı hissettiği için şu an kendi kabuğuna çekilmiş durumda.
İki kez yazmışsın zaten, artık daha fazla üst üste mesaj atıp enerjini düşürme. Ona biraz alan tanı ve sakince bekle. Sence sana olan güvenini yeniden kazanmak için nasıl bir adım atabilirsin 💖
Eeee ne olacak kendi mi yazacak ben yazmam artık
İşte böyle dik duruşlara bayılıyorum ama gurur yapıp olayı iyice kilitleme aşkom, biraz zamana bırak kendi gelir zaten 💅✨