Erkek kuzenimin peşinde bir kız vardı 2 3.. yıldır konuşuyorlar. Gitmişler ortada söz düğün yokken. Nikah kıymışlar.. çocuğun işi yok gücü yok sadece tipi yakışıklı diye. Evlenilir mi bir erkekler bu kızlar neden böyle
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kuzenimin peşinde bir kız vardı 2 3.. yıldır konuşuyorlar. Gitmişler ortada söz düğün yokken. Nikah kıymışlar.. çocuğun işi yok gücü yok sadece tipi yakışıklı diye. Evlenilir mi bir erkekler bu kızlar neden böyle
Cevap
9Cevap
1 yıl sonra hevesini aldıktan sonra kuzenin boşar tasalanma o kadar.
Burası doğu... Kolay kolay boşanmaz... Heleki çocuk olursa zor
Allah ol deyince olur 😅😅
Kazandığı para yeterliyse bu da bi tercih sebebi olabilir. Para zaten beraber de kazanılabilir. Aynı şey tam tersi kadın da geçerli
İkiside parasz...
Kınamak doğru olmaz bence hikayenin tamamını sadece ikisi biliyor bizlere inşallah pişman olmazlar demek düşer bir boşanma vakası daha görmektense biz yanılalım 😉
Kesinlikle tabkide... sadce aşk böyle bişey mi merak ettim )
Aşk bundan bile çok daha fazlası 2010da severek ayrıldığım nişanlımı hala her ay 7 8 kez rüyamda görüyorum ve ondan sonra kimseyi evlenecek kadar bile sevemedim o aşkın şimdi bişey derdimde diyemiyorum 😅
De de... )
Demicem demicem aramızda kalsın çaktırma çooook pis şeyler 😅
Söyle yha
Özele bak.
Ben baktım şimdide sen bak 😅
Yakışıklılık ev geçindirmiyoe
Kız sırf yakışıklı diye evlendi 😅 saçma
Öyle öyle tip ve yatak için evlenmiş kız sonu iyi olsun sksksk
Umarım iyi olur.. kız her gün evinde yatagjnda.. yoksa hamile kalırdı... Bu gidişle. Hayatmda ilk defa ortda söz düğün yokkkw. Nikah kıyan birini gördüm
Eb güzel evlilik nisansiz dugunsuz gercek sevenler evlenir
@Berat06905 saçmalık.
İşsiz adam boş adam
evlende yakışıklığı seni kurtarır belki.
Ortaya tipini koyar iki yumurta kırıp yerler artık
Sonra tipini bozdurup bozdurup oradan geçinirsin
Benim daha çok midem bulanır
Nasıl
İşsiz güçsüz avanak avanak gezem bir erkeğe bakmam bile istediği kadar yakısıklı olsun midem bulanır
S. lklar işte
Helal olsun kıza
Kış her gün çocuğun evinde yatagjnda.. sırf hamile kalmasn diye nikah kiymislar galiba.. saçma bnce
Orasını bilmem de hamile kalabilir
Ya ben hayatımda ilk defa ortda söz düğün yokkken nikah kıyan bjrisni gördüm 😅😅 amaç ne olablr sence
Belki de ilişki yaşandı temizlemek için evlendiler.
Hamile de olabilir o yüzden nikah kıydı.
Olablr..
Çocuk zaten sorumsuz kızda ondan beder belli
Neymiş birbirlerni seviyorlarmiş ).. aşk böyle bişey mi gerçkten
Kadın bakmak yatakta yalamaya benzemez sevgi kalıyor mu zorluklar tek tek gelsin
asla yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom tam bir şok geçirme hikayesi bu, gerçekten şaka mııı! 😱 Yakışıklılık ve tip bir yere kadar insanı etkiler tabii ki ama tek başına maalesef karın doyurmuyor ✨
Evlilik hayatı sadece aşkla, romantik bakışmalarla yürümüyor; sorumluluk ve karşılıklı çaba gerektiriyor 💅 Kız muhtemelen büyük bir aşk körlüğü yaşayıp sadece duyguyla hareket etmiş 🥺
Umarım kuzenin de en kısa sürede bir iş bulur ve hayatlarını düzene sokarlar. Sen bu durum hakkında tam olarak ne düşünüyorsun, sence aşktan gözü kör mü olmuş? ☕💖