Sadakatli, duygusal, hiç aldatmamış, gözü benden başkasını hiç görmeyen biriyle çalışmamasına, başkalarından para alarak geçinmesine, iş aramak için de uğraşmamasına rağmen evlenilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki hayat mı geçer öyle bugün aldatmıyor olabilir ama ilerisinde senin paran ile senin alacağın ev ile başka birileri ile olursa çok kötü olur bu durum kendini düşünmüyorsan doğacak çocuklarını düşün erkek dediğin çalışır ekmek parası kazandı iyi veya kötü ama öyle evde oturup yan gelip yatmamalı en sinir olduğum şeylerden biridir allah uzak etsin öylelerini aklın varsa kendine yeni bir yol bulursun insanlık hali yeri gelir işi olmaz parası olmaz sen destek dahi çıkarsın ama hayat boyu öyle şey çekilmez yani yine de sen bilirsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşi gücü olmayan, en basiti mesleği bile olmayan kadınla da, erkekle de evlenilmez.
Düşünün ki, o yaşına gelmiş kendi geleceği için en ufak efor harcamamış, en salak işi becerememiş insanın kendinde faydası yokken, sana ne faydası olacak.
Öldüğünü varsay, çoluğunu cocuğunu ipsiz sapsız, mesleksiz birine mi emanet edeceksin?
Salla uzak dur.
Zararı faydasını katlar, sana da ütülemek kalır.21 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. EVLENİLMEZ... Farzetki öyle bir sevgilin yok. Dışarıdan bir gözlemci olarak biri sana bu soruyu sordu? Ne cevap verirdin. Cevabını bildiğin bir soruyu soruyorsun. Mantığın asla evlenilmeyeceğini biliyor. Ama kalbin birilerinden olumlu bir cevap bekliyor. Mantığının o uzaktan gelen cılız sesini dinlemelisin. EVLENİLMEZ
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet fakat ortada 4 senelik bir ilişki söz konusu. Bu 4 sene de beni hiç kırmadı ve sadakatinden ödün vermedi. Fakat bu 4 senede de bir kere hediye almadı, bir yemek yiyemedik dışarıda, hiçbir lüksümüz olmadı. Olan lüksler de benim sayemde oldu. 4 senelik ilişki boyunca 6 ay çalıştı yalnızca. Kafam çok karışık ah ah
- +1 yıl
Bu senin için çok acı olabilir. Ama evlenirseniz olacak olan şey şu. Sen çalışırsın o evde yatar. Senin kazandığını ikiniz yersiniz. Ev işleride sana kalır. Sonra bu hayata dayanamazsın. Boşanırsınız. Madem evliliği düşünüyor. Bir zahmet kendisine iş bulsun. Çalışsın. Öyle yatmayla kimse kendisine iş vermez. İş bulmazsan asla evlenmeyeceğini ve bu ilişkiyi bitireceğini söylemelisin.
Soran+1 yılEvet, kesinlikle haklısın. Yapılması gereken şey açıkça belli objektif bakınca
Eğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. İş aramak için çabalamıyorsa umutsuzluğa düşmüştür ki onu kendine getirip ayağa kaldırman lazım. Ama hiç bir mücadelesi yok ise ilişkinizin ciddiyetine ve süresine göre zaman verebilirsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet psikolojik olarak içinde bulunduğu durumu anlamaya çabalıyorum onunla da konuşmayı deniyorum her seferinde. Onu bu durumda bırakan şey çaresizlik mi yoksa tembellik mi diye. Fakat çaresizliğe sürüklenecek kadar bir çabası olmadı şu ana dek. Çaresizlik çabaların tükenmiş olduğu nokta değil midir? Tükenecek bir çaba sarf etmedi ki... Öte yandan, 4 senelik, iki tarafında birbirine saygısını ve sadakatini eksik etmediği bir ilişki var ortada
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
46Cevap
+1 yıliş arayıp bulamıyorsa denilcek bir şey yok fakat çaba göstermiyorsa neyine evlilik teklifi etmiş acaba:d kendini idame ettiremiyor, kaldi ki ikinizi ettirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle, devrin şartlarının ne denli zor olduğunun farkındayım. Fakat hiçbir çaba yok çalışmaya ve iş bulmaya dair
Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı. Eski sevgilim aynı anlattığın gibi biri olduğum için ayrıldı. Sevdiğimi biliyordu ve kendi de seviyordu. Bence haklıydı. Yalnız rızkı verenin de Allah olduğunu unutmayalım.
210 Yorumla
Soran+1 yılAma çabalamazsan da Allah rızkını vermez ki, emek en büyük duadır. Sen çaba göstermezsen, fiili duanı yapmazsan, Allah ın sana çabalayan verdiği rızkı vermesi ilahi adalete ters düşerdi
- +1 yıl
Tamam da onun da biraz zamana bırakması gerekmez miydi? Namaz kılmıyorsun diyordu ben de diyordum ki sen dedin diye kılarsam bu münafıklık gibi bir şey olur. Bunu kendim ve Allah için yapmalıyım. Ki ondan ayrıldıktan sonra kılmaya da başladım. İş konusuna gelirsek aslında benim tembel olduğum konu ders çalışmamaktı lakin sırf onun için bölüm bırakıp çabuk bitsin diye 2 yıllık bölüme başladım. Okulu bir şekilde bitirirdim tembel olsam bile.
Soran+1 yılHayatta başkaları için değil kendin için çabalamaya ve emek vermeye başlarsan hem kendini hem de hayatındaki kişiyi mutlu edersin. O istiyor diye yaparsan karşı taraf bunun zorlama olduğunu anlar
- +1 yıl
Ne olduğunu anlar bilmiyorum ama hayatımda değil şu an. :D Sadece mal gibi kalıyorsun. Ben onu anladım. Zaten bu saatten sonra birini sevebilir miyim onu da bilmiyorum. Sanki evlensem bile görücü usulü olacak gibi. Bu devirde görücü usulü de ne kadar mantıklı olur bilemiyorum?
Soran+1 yılNeden olmasın bence o kadar da kötü değil şahsen ben birbirine yakıştırdığım insanları tanıştırmayı ve mutluluklarına vesile olabilmeyi seviyorum. Bunda yanlış bir durum yok. Özellikle güvendiğin birinin kefil olduğu biri ile tanışıp bir yola girmek daha bile güzel olabilir
- +1 yıl
Yuva yapanın yuvası olur mantığı güzel. Tamam bir beklentin olmadan yapıyor da olabilirsin Allah razı olsun da herkes için bu durum güzel olmayabilir. Çok bariz bir örnek vereyim ben televizyon almak istemiyorum evime bir kitaplık mı dersin mini kütüphane mi dersin artık öyle bir şey yapma hayalim var. Çok kitap okumuş biri değilim ama okumak için bunları yapmak istiyorum. Ya da her gün eşimle dizi izlemek yerine sohbet edelim isterim. Her gün ne konuşacaksın mantığını da yanlış buluyorum çünkü zaten işten güçten konuları bitirecek vaktin olmaz. Bunun tam tersi düşünen biriyle pat diye görücü usulü evlenirsem hayallerim suya düşer. Her şeyi konuşup anlaşacaksak bu yönden bakınca görücü usulü yanlış olmayabilir.
Soran+1 yılGörücü usulü pat diye olmak zorunda değil ki. Görücü usulü tanışır, birbirinizden emin olabilecek yeterlilikte zaman geçirip öyle de evlenebilirsiniz. Gördün ve oldu bitti değil zaten. Görücü usulü tanışıp bir sene boyunca sevgili kalıp evlenen bir tanıdığım var o bir senede yeteri kadar tanıdıklarına inandılar birbirlerini ve evlendiler
Soran+1 yılEvet. Bu işi tamamen şansa bırakmak ve çok tehlikeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilmez, ben olsam evlenmezdim en azından. Sorun çalışmaması değil tabi, insan hayatının bazı dönemlerinde işsiz kalabilir veya kafasını dinlemek isteyebilir bi süre ama hiç çalışmak istememesi, iş bulmak için çabalamaması büyük sorun olurdu. Başta bu durumu kabul etsen bile zamanla evliliğinizde mutlaka problemler çıkar.
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez. Bugün ordan burdan para buluyor olabilir ama yarın ne getirir bilinmez sadece sadakat ve güven yetmez. Çalışmasına gerek olmayacak kadar varlıklıysa tamam ama o da yoksa mutlaka kendi çalışmalı ele bakmamalı.
20 YorumlaGeçim sounu olur işe gitmiyosa ev işlerini yapsın bağri işe ben giderim 😅
#yilax22 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ben de o kadar kazanıyor olsam bunu sıkıntı etmem. Bir kadın nasıl tercih edebiliyorsa bunu şartlar elverdiği zaman, erkek de aynı ölçüde edebilir. Fakat maalesef benim şartlarım elverişli değil buna
+1 yılVallahi evi ben geçindiremem ya da anadan babadan oara alacak halimde yok o evin suyunu, elektiriğini, doğalgazını kim yetiştecek o yüzden evlenmem elinde iyide olsa kötüde olsa bi mesleği olması gerekir bi benim çalışmamla olmaz.
10 YorumlaTabikideee hayırrrrrrrrr. asla bir insanın kişiliğini anlarsın çalıştığı zaman karakteri bozuk insanlar baba, ya da eşinin parasını yer bunu asla unutma eğer sabah kalkıp işe gitmiyorsa o adamdan hayır gelmez en sinir olduğum tip asla ve asla uğraşma değmez
10 Yorumla
+1 yılSakın sakın ve sakın çok pişman olursun annemin durumu iyi diye annem güvenip evlendi ama evlendiği andan pişman oldu bir çocuğun olursa ondan nefret eder bana babanın mesleği ne diye soruyorlar boynumu büküp ne yalan atacağımı Şaşırıyorum bu benim en büyük yaralarımdan biri hatta ezikliğim yalvarırım evlenme en azından ilerki çocuğunu düşün bazen annemle kavga ettikten sonra onu suçluyorum keşke doğurmasaydın diye annem diyor ki aklım yok muymuş da evlendim diyor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince duvarları mı kemirmeyi düşünüyorsun?
Tembel biriyle evlilik yürütülmez. Şöyle yapacaksan olur ama. Sen çalışırsın hem ona hem kendine bakarsın.10 Yorumla Eğer bu yazdiklarini karşı taraf ile konuşup %100 emin olduysan evlenilmez,, ama karsitaraf uğraşıyor çok çaba ediyor iş bulamiyorsa ozamanda senle evlenilmez haberin olsun
21 Yorumla
Soran+1 yıl4 seneden bahsediyorum. Elimden gelen çabanın fazlasını gösterdim. Açık açık da konuştum birkaç kere. İşsizliği değil çaba göstermemesi benim için sorun. Yoksa herkes işsiz kalabilir, bunalıp bir süre çalışmaya ara verebilir, böyle süreçlerde hiç dert etmem ben sağlarım gerekeni. Ama ömür boyu böyle olmasını kaldıramam maalesef
Evlenilmez zira kendi için çabalamayan belliki senin ve çocukları içinde çabalamayacaktır alırsın başına belayı
Ömür bu çek çek bitmez20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gitmez o ilişki. Nereye kadar geçinecek? Sadece sana olan ilgisi sevgisi ile yürümez. Eve ekmek parası getirmesi lazım.
20 Yorumla
+1 yılhic bir erkekle evlenilmez. evlilik pismanliktir, ama sorumluluk sahibi olmayan erkekle ev gecindirmek zor olur yani sorunlar bitmez
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok öyle bir dünya. Uğraşı olmayanın oynaşı çok olur. İlk gün bilmem ama son günü ilk gününden çok farklı olur.
10 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim şey çalışmayan erkektir ha bi süre iş bulamaz o ayrı ama keyfi oalrak aramayan benim gözümde erkek değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iş bulmak için uğraşıyorum ama yok bi fark olmadığını anlamış herhalde 🤷♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılBu durum onun seçtiği hayat şekli oldu artık. Çünkü 4 sene boyunca böyle bir içten çabası olmadı şu ana dek
Cevap sahibi+1 yılYuh 4 sene mi çok olmuş evden ye ye nereye kadar tm asgari ücret az çalışsanda yetmiyo ama başka çare yok
+1 yılHayır, bu durumda olan kadınla da evlenilmez. Çalışmayan, iş bulmayan kadın/erkek ile evlenilmez. Hayatının hatası olur, yapma.
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez çünkü yaşam standartı bile yok hani neyle gecinilecek. Tek maaş olur mu yük gibi 😐
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenilmez ya para aldığı yer tükenirse? Bak dedem çok zengindi erken vefat etti mal varlığı babama kaldı ama bize hiç bir şey bırakmadı miras olarak şu an onca maldan çalışmayan adamla evlenilmez
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaydığın şeyler iyi güzelde bu dünyada çalışmadan olmaz her şekilde bi sebeple illakli çalışır insan mecbur
10 Yorumla
+1 yılBir insan iş aramıyorsa ne halt yemeyi düşünüyor gelecekte?
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 473 cevap paylaştı. Tembel galiba sakın evlenme iş yapmaya götû yemiyor ondan koca olmaz
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 653 cevap paylaştı. Sevgili olunur ama evlenilmez bence düzelirse evlenilir
10 Yorumla
+1 yılBulaşıkları, çamaşırları o yıkıyacak, yemekleri o yapacak ve sen çalışacaksan evlen gitsin.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmaması veya tembel olması, sadakatli ve aldatmamış olmasından daha inandırıcı.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden takılın illa evlilik mi lazım ayrıca böyle bir insana bakan olmaz ki nasıl karı kız kovalasın
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik teklifi etti
- +1 yıl
Geçinebileceğinizi düşünüyorsan evlen
sen mi bakacaksın. mesleğin mi var yani
Soran+1 yılBen çalışıyorum ama hem kira, hem faturalar, yemek, içmek vs. Tüm her şeye gücüm yeter mi tek kişi olarak, sanmıyorum. Bu mücadelede tek başıma kalacak cesaretim yok
- +1 yıl
Tabi bunları düşüneceksin olur diyorsan evleneceksin Olmaz diyorsan anlaşamıyorsanız vakit kaybetme hayatına odaklan
Soran+1 yılHaklısın fakat 4 senelik ilişkimiz var, bu sebeple bitirmek acımasızca olmaz mı
- +1 yıl
Pardon da evlenmeyi düşünüyorsan ona göre yaşarsın. Ona göre yaşamıyorsan nasıl evleneceksin. Şu an sen çalışıyorsun bence evlenebilecek durumunuz da var
Yani nasıl desem SADECE SEVGİ gibi bir saçmalık odaklı düşünürsen evlenebilirsin
bunu sende biliyorsun bir şekilde ilerleyebilirsiniz ama sen ben bunu yapmak istemiyorum diyorsun. arada kalmışsın
Soran+1 yılEvet çok arada kaldım. Ben çalışmaya devam ederim hayat boyu, eşim çalışsın ben oturayım demem hiçbir zaman. Ama tek çalışan ben olursam o ev geçinemez şartları belli günümüzün. Ev yok aileden gelen bir destek yok. Tek maaşla kirada yaşanabilir mi? Belki yaşanır fakat karşı tarafın da çabalaması gerekmez mi?
- +1 yıl
Gerekir diyorum zaten. ben Evlenilmez diyorum. ama çözülemeyecek bir şeyde değildir bilmiyorum ki karışık biraz.
Eğitim & Kariyer konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlerisi için pek sağlıklı evlilik olmaz... Maneviyat önemli, maddiyat bu devirde daha da önemli...
10 Yorumlasakin oyle bi hata yapayım demeyin valla hayatınız biter tembel adamla hayat devam eder mi be
30 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı. Bunu teklif edebilecek kadar özgüveni varsa ya güvendiği bir şey var ya da sorumsuz biri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRun forrest run 🏃♂️ 🏃♀️ kaç kuzum evlilikle sevgililik aynı şey değil üzülürsün
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 26,3b cevap paylaştı. sorumsuz biriyle ömür geçmez.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 589 cevap paylaştı. Evlenilir kank ömur boyu bakarsin 35 yasinda nine gibi gorunursun calismaktan
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla.. ardına bile bakmadan kaç ablacım ordan
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmaz. Çalışmayan neyse ama iş bulmak için çabalamıyor ise aileyi de geçindiremez
30 Yorumla
+1 yılBahsettiğin özellikler çok önemli ama çalışmadan sürdürülebilir olmaz ki... Maddi durumunuz çok iyi ise belki olabilir...
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yok, maddi hiçbir kaynağı yok. Abisi çalışıyor. Ondan para alıyor dayısından amcasından istiyor. Ben çalışıyorum ama bir ev geçindirebilir miyim tek kişi çalışarak bilmiyorum. Bunu göze almak korkutuyor beni. Elbette maddi olarak kuracağım yuvadan ben de sorumluyum. Ama bu sorumluluğu tek başıma alabilir miyim emin değilim
- +1 yıl
O zaman olmaz... Bir insan bu devirde ancak maddi imkanları çok iyi ise çalışmadan geçinebilir... Onun dışında mecburen çalışacak...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirim babam bakar ona bana olacak olan bebeğimize.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ben babamdan bile para isteyebilen biri değilim
Öyle erkeklik mi olur o yatsın karısı çalışsın ne güzel aklın varsa o kişi ile evlenme 4 seneyi sil gitsin o kişi ile evlenip hayatını yakma yok ben kendimi yakmak istiyorum diyorsan buyur evlen
21 Yorumla
+1 yılOnun niyeti yan gelip yatmak değil evlenmek yanından bile geçmemek gerek
10 Yorumla
+1 yılGeçim sorunu olur evlilik zor olur asgaride alsa çalışması lazım
10 Yorumla
+1 yılBen ortada erkek göremiyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCalismayanlar adam degil mi? Sabah aksam senle ilgilenir, baska yerde calisir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorumsuz erkekle evlenmezdim yerinde olsam
30 Yorumla
+1 yılAsla evlenilmez. Net bir şekilde söylüyorum bunu.
20 Yorumla
+1 yılSorumsuz birinden koca olmaz ya
20 Yorumla
+1 yılHayır. Ama senin bileceğin iş
20 YorumlaPek sorumluluk sahibi değil gibi
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez, hem kızını kim öyle birine versin?
10 Yorumla
+1 yılTaş mı yiyeceksiniz evlenince az realist olun.
10 YorumlaTembel bir adamla evlenme , balık baştan kokar
10 Yorumla
+1 yılTembel erkekle evlenme
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayır öyle bir insanla evlenilmez
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evlenmeyin evlenilmez
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorduğuna göre bu iş de bir gariplik var.
10 Yorumla
+1 yılbi erkekde bu özellikler varsa çalışır zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılVar ama çalışmıyor işte
- +1 yıl
sadakatlı duygusal vs vs değil o zaman
Soran+1 yılTam olarak öyle
+1 yılPara mı aşk mı sen karar ver
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu para mı aşk mı meselesi değil. Kişinin sorumluluklarındandır evin geçimini paylaşmak, bak sağlamak demiyorum paylaşmak diyorum yükü tamamen ona yıkmamak adına. Çalışmaması sorun, çalışıyor olup az kazansa umrumda olmaz. Maaşı az evlenilir mi demedim. Bunu deseydim aşk mı para mı sorusu çıkardı ortaya
- +1 yıl
Ya neden hersey muhalefet gibi cvp lar yaIyosunuZ. Adam calısmıyorsa para da yok demek ki. Ama guzel aşık aldatmıyor sevıyor seni de üzmüyor.. istedıgın bu degıl mi. Sen sesiz kaldıkca o bunu geliştirecek..
Bana sorarsan yürümez kendini düzeltmez ise.. Kb. Bunu soylememek için kararı sana bırakmıştım. Saygılar. Hayırlı akşamlar. .
Soran+1 yılMuhalefet olmak için değildi böyle bir algı oluşturduysam üzgünüm. Sadece parada mal da mülk de gözü olan birisi değil. Duygularım daha değerlidir manevi şeylerin kıymeti daha çoktur gözümde. İçinde bulunduğun durum bundan daha öte demek istedim. Fikrin ve ayırmış olduğun vaktin için teşekkürler
Soran+1 yılBirisi değilim*
- +1 yıl
Rıca ederim. Senı anlıyorum ve senın gıbı biri bu zamanda harbıden az. Acık ve net olmayı severım kı öyleyim. Üzülmeni istemem acıkcası ama mutlaka bu ilişkise üzülen taraf senın gibi saygıdeger bir bayan olucak.. Tek taraflı çabalayan her zaman üzülür arkadaşım.
- +1 yıl
Amma saçmalamışsın evlenip aşk sevgi mi yicekelrr nasıl ödencek kira fatura. Bi de paragöz mantığıyla bakmışsın olaya
- +1 yıl
Sen ne yazdıgını kime yazdıgını ne mantıkla sacma cümle kurmaya calıştıgını aklı olmayıpta anlamış gibi bileyler yazmaya calıştıgını bu kadar sacma harfı kelımeyı cümleyi gereksiz yere yazdıgının farkında oldugunu hiç sanmıyorum küçük kız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın hakları ve eşitlik diyorsunuz o kadar gidip çalışın *mk
Parayı sürekli erkeklerden bekleyip mi eşitlik ve haktan bahsediyorsunuz05 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum 4 yıldır beraberiz 4 yıldır da çalışan, ödeyen, bir şeyleri karşılayan hep ben oldum. Ondan maddi bir beklentim olmadı hiç. Şimdi evlilik teklif ettiği için bu konuyu ele alma gereksinimi duydum. Evet eşitlikten yanayım. Fakat ortada bir eşitlik söz konusu değil şu an. Yük benim omuzlarımda çünkü. O çalışsın ben yiyim anlayışında değilim, beraber çalışalım beraber yiyelim. Eşitliğin gerektirdiği gibi
Soran+1 yıl@Alfraeyx yok açıkçası. Garsonluk yaptı bir süre. Üniversite okumadı
Soran+1 yıl@Alfraeyx ben sağlık turizminde çalışıyorum yurt dışından gelen hastalara rehberlik ve özel hemşirelik yapıyorum doktorlarla İngilizce iletişimini sağlıyorum
Eğitim & Kariyer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sorumluluk sahibide olması gerekli.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben evlenmem
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez.
20 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel demissin öyle kekskw
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi