Sevgilimin annesinin 4 gün sonra doğum günü o kadın Ben de öyle çok travma bıraktı ki şu an fikir almak için yazıyorum?

Sevgilimin annesinin 4 gün sonra doğum günü ama ben bana yaşattıklarını hâlâ unutamadım yani onlara çok kırgınım sevgilim ailesinin karşısına aldığı beni kırmaya çalıştı ama ben yapılanlar bana yapılanlar aklıma geldikçe kötü oluyorum sevgilim muhtemelen annesinin doğum gününü kutlayacak ama benim bu olanlar aklıma geldikçe korkuyorum içime bir bilmiyorum huzursuzluk yorgunluk çöküyor beni koruyor ailesine karşı savunuyor ama evlenince de böyle olur mu sizce bana yaptığı haksızlıklar da bizi ayırmaya çalıştılar her türlü şekilde büyü bile yaptırdılar bana hakaret bile ettiler çok aşağılayıcı laflar söylediler sevgilim karşı çıktı yani şu an ailesi karışmıyor ama ben yapılanları unutmadım unutamadım hâlâ aklıma gelince kötü oluyorum sizce evlenince de beni korur mu
Sevgilimin annesinin 4 gün sonra doğum günü o kadın Ben de öyle çok travma bıraktı ki şu an fikir almak için yazıyorum?