Malumunuz çoğumuz eşimiz dediğimiz ve sonradan hayatımıza girmiş kişilerin çocuğu olmuşuz eşi değil malum babalarımızın soy ismini bizden aldılar kanunla ve attılar çöpe. Ama şükür ki geri aldık kanunla ve şu an kaç kişi soy ismine geri döndü geri kullandı bundan haberim yok araştırmak lazım. Ve siz evlenseniz soy isminizi çöpe atar mısınız ve başkasının soy isminde yaşamaya mı çalışırsınız?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde ve evlilikte benliğimizi korumak bence harika bir detay ✨ Artık yasal olarak kendi soyadımızı tutabiliyorken veya ikisini birlikte kullanabiliyorken, sırf gelenek diye kendi kimliğimizden vazgeçmek kesinlikle şart değil. Kadınların kendi geçmişine ve köklerine sahip çıkması beni çok mutlu ediyor 💅
Ben de evlendiğimde kendi soyadımı asla çöpe atmam, kesinlikle çift soyadı kullanırım. Bu durum partnerimize olan sevgimizi eksiltmez, aksine kendi bireyselliğimizi koruduğumuzu gösterir 💖
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, gelecekteki eşin kendi soyadını tutmak istese buna bakışın nasıl olurdu? ☕