1 aylık sevgili?

1 aylık bir sevgilim var aramızda 10 yaş var kendisini pek tanımıyorum sanaldan tanıştık 3 ay falan oluyor tanışalı yaş farkı yüzünden konuşmalar pek sarmıyor ama ne bileyim kendimi güvende mutlu hissettim birini sevdim sonunda dedim 😂 olaylar sevgili olduktan bir hafta sonra başladı borç istedi annesi için ilaç parası lazımmış verdim ben de kıyamadım hasta olan insanlara karşı fazla yumuşağım belki de en yakınımı kaybettiğim içindir sonra bu borç istemeler arttı hep verdim 7 bini bulmuştur bu arada üniversite öğrencisiyim çalışmıyorum paramı babamdan alıyorum ona verdiğim para benim harçlığımdı vermek pek önemli değil ama düşündürüyor onun mesleği var adam koskocaman Y olmuş sonra kardeşi hasta olduğu için borca bulaşmış ilaç parası falan olabilir dedim ben çok düşünüyorum ama 2 yıllık maaşını önceden alabilir mi o düşündürüyor medeni durumunu görmek istedim göstermedi ona güvenmemi istedi annesinin üstüne yemin etti 😂

Sapık şeyler konuşmak istiyor bazen ya borç ya da sapık şeyler bu kadar nasılsın iyi misin yemek yedin mi bunları soruyor ama nasıl diyeyim gerçekten umursuyor mu?

Bir gün boyunca yazmadım

O da yazmadı aktif giriyor WhatsApp'a

Önceki kavgamızda benim aktif olma saatlerimi söylemişti her şeyde ilk benim yazmamı istiyor her şeyde

Bu yoruyor değerli hissetmiyorum hiç bir şey hissedemiyorum artık

1 aylık sevgili?