3 aylık sevgilimle hiç tartismadik kavga etmedik normal mi biraz araştırdım böyle çiftler normal değilmiş
Geçen gün bir ürün hakkında mesajlasarak ve telefonda benim sesim yükseldi o benden özür diledi bu konuyu bu kadar uzattım falan diye hiç kavga olmadı normal bir ilişkimi bu 🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar ☺️
Her şeyin bir zamanı vardır, diye boşuna dememişler. Üç aylık bir ilişkide kavga olmaması normal. Cicim ayları diye düşünelim. Aslında birazda şanslısınız diyebiliriz. Yani bunu hemen böyle olmaması gerekmiş diye yorumlamayalım. Önemli olan ilişkinin gidişatında siz mutlu musunuz, o çok önemli. Bazı ilişkilerde başlangıç noktalarında ciddi tartışmalar olur ve çoğunlukla anlaşmazlık derecesi gittikçe artar. Böyle devam ettiği sürecede iki tarafta her ne kadar birbirlerine sevgi duyuyor olsada yürümesi en zor ilişkilerdir. Bazende yapısal faktörler ön plana çıkar. Bireyler sakın yapıda olabilir, bir diğeri diğerinden daha sakin olabilir vs. Yani demem o ki tabiki tartışmada olacak bir ilişkide ama bunu süreci illaki şu zaman diliminde olacak diye bir şey değildir. Önemli olan iki tarafında bu ilişkide mutlu olup olmamaları ve gerçekten orada sevginin var olup olmadığıdır. 🌺
Yorumunuz için teşekkürler