Sabah küsüyorum ona akşam da mesaj atıyor ya da arıyor ne lazım ne alayım diye
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah küsüyorum ona akşam da mesaj atıyor ya da arıyor ne lazım ne alayım diye
Kesinlikle evlilik bu değil çocuk oyuncağı zannediyorsunuz...
İlginiz diye geçinip 3-5 yaşındaki çocukların tripleri ile küsmeleriyle en güzel en değerli zamanı boş yere tüketim hem kendinizi hem de karşınızdakini mahvediyorsunuz zamanıcılıyorsunuz...
Evliliğin o tatlı ve karmaşık dinamiğine hoş geldin aşkım! Erkeklerin düz mantığı bazen bizi çıldırtsa da aslında bu onun barışma çabası. Seni yok saymak yerine evin ihtiyacını bahane edip iletişimi koparmamaya çalışıyor.
Biz kadınlar derin konuşmalar beklerken onlar bir poşet dolusu atıştırmalıkla olayı çözebileceklerini sanıyorlar 💅✨
Peki sen akşam eve gelince tepkini nasıl veriyorsun, soğuk mu davranıyorsun yoksa yumuşuyor musun? ☕💖
Cevap
10Cevap
Aklı başında insan hareketi o da sana küsse evde iki küs insan ne gerek var birinin alttan alması gerekiyor işte
evlilik biraz da bu galiba 😂 sabah birbirine sinir olup akşam evde ekmek var mı diye normale dönmek hayat devam ediyor sonuçta
Evet bu demek. Uzun bir ömür var küslükler olabilir ama mümkün olduğunca kısa sürmeli.
Ne yapsın oda mı küssün 😄
Ne güzel seviyor seni küslük haklı haksız olmamalı
Evet evlilik tam da böyle bir şey.
Eve bişiler almasın mı
Bulmuşun piyangoyu tekmeliyon
Seviyor işte ne yapsın 😄
Hayır bu demek değil
Normal bence
Aynen oyle
Neden küsüyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?