Eski konuştuğum adam evlendiği halde mesaj atıp nasılsın ne yapıyorsun falan diyor amacı ne?

Ben seneler önce kendisiyle tanışıp görüştüm ısınmadığım için reddettim ama farklı zamanlarda sürekli bana yazıp konuşmak istedi ne kadar denesem de elektrik alamadım en son muhabbeti kestik bundan ses çıkmadı şans eseri bunun düğün yaptığı düğün salonunun instagram sayfası bunun düğün fotoğraflarını paylaşmış denk gelince gördüm evlendiğini falan.. Aradan biraz zaman geçti ve yine yazmaya başladı aynı meslekte olduğumuz için işle ilgili bir şey sordu yazmasını şuna bağladım hani ben ona bana yazma falan deyince o da ben zaten evliyim senle ne işim olur demek istedi aklınca ama ben sormadım 😆 .. Geçen yine mesaj attı nasılsın neler yapıyorsun ailen nasıl vs ben yine hiç çaktırmadım düz soğuk şekilde konuştum takıntı mı yaptı beni sizce yoksa aklınca evliliğini bana ilan edip hava atmaya mı çalışıyor ama ben hiç sormadım evlenmişsin falan diye 😆 umursamıyorum

Eski konuştuğum adam evlendiği halde mesaj atıp nasılsın ne yapıyorsun falan diyor amacı ne?