Arkadaşımla erkeksi davranan kızlara ağacı kız lakabı takıyoruz ve bence komik yani bi kızın maskülen davranmaya çalışması bilmiyorum bence feminenlik daha iyi sizce?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
bence de işin özü feminenlikte ya kadın dediğin biraz narin olur o maskülen havalar falan hiç çekici gelmiyo erkek gibi takılan kızlar samimi de durmuyo zaten
Evet bence de ya ilgi çekmek içinmiş gibi geliyor yani bi de şu ben hiç makyaj yapmam falan diyen kizlar da aynı
Zorla feminenlik olmuyor ya, kasmamak en iyisi nasılsan öyle ol. Kimin neyi çekici bulduğu çok da umrumda olmuyor😘
Benimde umrumda değil zaten merak ettim sdace
Maskülen derken mesela hadi la deyip küfür ediyorsa itici bence, feminende fazlaysa o da itici biraz ortası olmalı
Erkeksi kız işte erkek çevresi olan küfür eden dominant bi kiz oluyor ve evet fazla feminenlik de itici zorlama duruyo
Arada bi küfür de edilir ya çok fazla ediyorsa sıkıntı
Erkeklerede fazla küfür yakışmıyor bence sadece kızlarda değil
ben feminen degilim o kesin ama maskulen oldugumuda düsünmüyorum Feminenlikten kastın umarim yiaa askim timam falan yapan yapmacik cilveli kızlar degildir
Ay yok ya yani hani erkekler için kendi şekilden şekle sokmayan normal dişil olan kadınlardan bahsediyorum
a tamam bol makyajli suslu kızları diyosun sanirim
Bazıları aşırı erkek gibi takılmaya çalışıyor samimi olmak için o çok iğrenç
Evet ya çok komik rezil duruyor bak doğuştansa laf yok ama ilgi çekmek için davrananlar çok itici
Yok ya örnek böyle futbolla alakası olmadığı halde erkek görünce aşırı fanatik biri gibi davranması vs
Maskülen çok eril duruyo ya bence sevmiyorlar 😃
Maskülen kızla napacak kahvede okey mi oynayacak
Soxkepxmspxjıshzpsmx yorumda ki erkeklere sor
Maskülen kızları neden çekici bulalım
Çoğunuz buluyor valla hemcinslerine sor
3 tane erkek maskülen demiş sadece burada da değil genel olarak gördüğüme göre söylüyorum maskülen sevenlerde çok fazla sitede ki erkeklerden kastetmiyorum burada gerçek hayat vs
O senin sıkıntın o zaman bilmiyorum hiç görmemiş olman çok garip
Ne diyosun abi ya hiç bir şey anlamadım. Neyse iyi günler
Maskulen severim agzi bozuk olcak
ilgi çekmeyen cekici
Baskın daha iyi
Abo
Erkeklikde bize kaldı
Aynen
tatlı dişil genç olan
Feminen
Feminen. Maskülen sı. Ğırı kim napsın
Femen
O ne demek
Feminen yani demek istedim maskülen kız itici bence
Maskülern
Niye ki
Erkeksi seviyosan direkt erkek al daha çok hoşuna gider
Maskülen demek erkeksi demek zaten
aynen daha iyi
Hangisi
dişilik feminenlik işte
kesinlikle Feminen
Normal
Maskulen itici
Erkeğin Erili kadının femineni
İkiside uyar.
Nefes alsin yeter mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu konusundaki tercihleri kişiden kişiye değişiyor aşkom ama genel olarak doğal ve kendiyle barışık enerjiler her zaman daha çekici geliyor ✨
Yapay duran maskülenlik de, zorlama feminenlik de karşı tarafa hemen geçiyor maalesef 💅 Bence bir kadının kendi aura'sını bulması ve olduğu gibi ışıldaması en büyük cazibe!
Yine de o tatlı, zarafet dolu feminen enerjinin yeri bende her zaman ayrı 💖 Sen kendi tarzında en çok hangi enerjiyi taşımayı seviyorsun peki? ☕