Narin kızlar mı daha çekici yoksa erkek gücüne sahip, kız görünümlü kızlar mı daha çekici?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Narin denilen bir kızım. :D ama öyle nasıl desem çıt kırıldım da değilim Çevremde ki erkekler bu özelliğim yüzünden beğeniyor sanırım bunu
sanırım değil büyük ihtimalle öyle. Erkekler çok erkeksi kız sevmiyor. Çok da ilgi bağımlısı kız istemiyor tam ortası ideal
Olabilir evet ama profildeki sensen zaten ilk görüşte erirler.
yok canım ben değilim :)
Olsun, sende mutlaka güzelsindir 🌸
teşekkür ederimmm sende eminim ki çok güzelsindir :)
Teşeklür ederimm 😊🌸
Erkekleri bilmem ama ben yerine göre ikiside oluyorum olmam gerektiği gibi eşimde öyke düşünüyor
Hmmm 🤔
Narin olması. Erkek gücü olsa gider kankamla sevişirim olur mu öyle şey
İyide, erkek gücü olan kızların dış görünüşleri narin kızlarla eşit derecede tek fark birinin narin, ötekinin erkek gücüne sahip olması ama fiziki bir değişiklik yok
Farketmezki kız sonuçta neden erkeksi bir tavır içinde olsunki
Kendimden örnek vereyim, narin biriyim. İş yerinde 4,5 saat boyunca tır boşalttım, 3 saat ağır kuttulları taşıyıp üst üstte koydum ve ertesi günü her tarafım ağırdı. En çokta bileklerim ve şu an resmen gücüm yok bir tavayı kaldırayım bir elimle. Bütün enerjim ve gücüm o lanet olası işe harcandı, iyi bir şey mi bu?
Erkeksi güce sahip olan kadınların ağrısı olmuyormuş. Kardeşim erkeksi gücü var ve aynı işi yaptığında bir yerlerinin ağırmadığını söylüyor
He ben bu açıdan bahsetmemiştim ama yani bu ayrı bişey bunun çekiciliğe bi etkisi olucağını sanmıyorum
Yani o zaman fark etmiyor ha narin ha erkek gücüne sahip olan kızlar
Bence farketmez ama bi kaynana olsaydım buna dikkat ederdim +1 puan yazardım ama benim için farketmez sevdiğim kadının gücü varmış yokmuş bana söylesin ben kaldırırım taşırım yani
Erkekler genelde sevdiği kadın için bir şey yaptıklarında kendilerini erkek hissediyorlarmış, hoşlarına gidiyormuş ve önemli iyi hissediyorlarmış. Bir erkek dururken kendi işlerini kendileri hallettiklerinde hoşlanmaz ve kendilerini boş hissederlermiş
Yani hoş hissetmeyiz değil aslında evet bize yaptırdığınızda özgüven veriyo ama kendiniz yaptığınızda olumsuz etkilemez bizi şimdi genelleme yapmamak lazım
Hmm tamam
erkek zaten kaba bir varlık neden kaba birisini istesin ki , tabi narin
Öyle değil..
psikolojisi güçlü olgun kadın sever ötesini değil
Maalesef ki Türkiyede psikolojisi güçlü olan insan az..
şüphesiz 🙌
Minyon ve narin.
Neden? Sonuçta erkek gücüne sahip olan kızlarında dışgörünüşü kadınsı?
Ben öyle seviyorum bu kadar 😁
Anladım, iyi
Narin, çıtı pıtı, dik memeli, güzel kalçalı kızlar
O saydıkların erkek gücüne sahip kızlardada var
Çıtı pıtı=erkek gücü 😳
Aynen
Sen kimden yanasın :)
Benim öyle fazla gücüm yok, güçsüzüm, ağır işler yapamıyorum, narinim fazlasıyla belkide. Ağır iş yaptığımda her tarafım ağırabiliyor (başta olmak üzere bileklerim.) ağır işten kasıttımda ağır yüklü kartonlar taşımak. Ama erkek güçüne sahip kadın görünümlü kadınların ağrıları olmuyormuş, bence ben olsam ikincisini tercih ederdim..
Kadın bence ince narin yapıdadır. Ben onlara yakıştıramıyorum o ağır işleri. Keşke hiçbir hatun kişi o ağır işleri yapmasa..
Nazım’ın şiiri isleni verir ne zaman çalışan bir kadın görsem
Hoş geldin, kadınım benim, hoş geldin.
Yorulmuşsundur;
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını,
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var.
Susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim.
Acıkmışındır;
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi esir ve yoksuldur odam.
Bende yakıştıramıyorum ama iş yerinde bir şey diyemiyorsun ve bazen erkeklere bile üzülesim geliyor..
Çok haklısın. Kas yapan kızlar da var bu arada. Seven var mıdır acaba kaslı kız?
Bence çok azdır seven. Ben hiç beğenmiyorum
Çok itici. Yatak performansını bilemem ama
Kadınsı olan çekici erkek olur güçlü
İkisinin arası daha iyi oluyo.
Narin olacak ama bunun da sınırı var
Ne gibi
Mesela öyle aman aman çıt kırıldım olmayacak köyde bayırda burası çok kötü kokuyor ya falan demicek ama akşam yemekten sonra çok yoruldum ben diyebilirim şefkat ilgi görmek isteyebilir ve bu onları bizim gözümüzde ne kadar kırılgan narin olduklarını gösteriyor daha bi ilgi gösteriyoruz
Çıt kırıldımdan kadtınız nedir? Bence koku meselesini çoğu kız diyordur?
Çıt kırıldım dediğim öyle saçma sapan olaylara gelemiyorum demesin bizim kültürümüz de kurban bayramında eve et bol gelir ay ben bunu kesemem uğraşmam aşko kuşko kız olmayacak yani koku bir örnek sıkıntı olmayacak yani
Anladım. Yani öyleleride var öyle olmayanlarıda. O bahsettiğin tarzdakiler aşırıya kaçanlar, belki bilerek yapıyorlardır
Bilerek mi yapıyor bilmem hos değil
Ahahaha bencede değil
Erkekler ne istediklerini bilmiyor bence
Puhahahaha oda olabilir
Gülerken sağa sola tükürme kız 😀
narin alayım
Neden? Sonuçta dışgörünümü narinler gibi ama tek fark güçlü olmaları
fazla başlarına buyruk oluyorlar genelde
Bilmiyore
erkeksi sevmem
Neden?
ben zaten erkeğim. erkeksi sevsem kankama yürürüm :) bana kadınlık lazım. ama yatakta başka güncel hyatta başka olabilir
Başka olabilirden kastınız? Hayır ama iki çeşit kadın vardır, biri narin, ikincici kadın görünümlü erkek gücüne sahip kadın. Yani ikincisi kadın görünümlü güçlü kız/kadın oluyor. İyi değil mi?
Güçlü derken yarmagülden bahsetmiyoruz değil mi?
Hayır
Tabi güçten basettiğimiz ayakları üstünde durmayı bilrn , kararlı, dik durşlu ise evet. Çok çıt kırıldım sevmem zaten
Ayakları üzerinde duruyor zatende mesela örnek vermek gerekirse iş yerinde ağır işte çalıştım, kamyon boşaltma ağır kutuları taşıma ve üst üste dizme, ertesi günü her tarafım ağırdı, en çokta bileklerim. Erkek gücüne sahip olan kadınlarda bu ağrı olmuyormuş..
İşte benim eski sevgilim de öyleydi ama bu ona ne kazandırdı. Vücudu taş gibiydi. Yatakta harikaydı. Biraz erkeksi tavırları bardı ama onları görmemeye çalışıyordum
aklını kullanan