Benimki üni ya da lise mezunu çiftçi olsun ya , ütü yapamam canım 🤭🫣
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
mesleği önemli değil.
Ama bı tercih yapsan, mesela yani 🥲
Hiç düşünmedim ama helal dairede olsun isterim. Yani sonuçta işin gücün ne olduğu çok da önemli değil aslında. Mühim olan evine helal rızık getirsin, işini dürüstçe yapsın, ahlaklı biri olsun yeter. İster öğretmen olsun ister masa başı memur ya da esnaf hiç fark etmez. İnsan huzur bulduğu, güvendiği biriyle olduktan sonra mesleğin ne olduğunun pek bir önemi kalmıyor zaten. Alın teriyle kazanılan her iş başımın üstünde, yeter ki temiz kazanç olsun.
👏🏻👏🏻
Ama tabii şimdi şu var eşimin gerçek hakkını vererek tesettürlü olmasını istiyorum
Hakkınızdır, herkesin kriterleri farklı
Teşekkür ederim efendim
Ögretmen olsun yaz aylarında aylarca eşimle ve çocuklarımla ilgilenmek istiyorum hayat kısa sevdiklerimle doya siya hayat istiyorum 🤲
Çok mantıklı ✨
Evett🙏🙂
Hadi inşallah o zaman 😅
Allah sizede nasip etsin böyle uzun tatili olan parası olan ilgili koruyup kollayan cimri olamayan aldatmayan harika bir eş 🤲🤲🤲🤲🤲
İstediğimden fazlasını saydın şimdi 🤭 Amin Amin
Ya bilmiyorum bana zaman ayırabileceği bir işi olsun ama iyi kazansın ve boş beleş bir iş yapmasın
Hiç kadın cevabı alamiycam diye endiseleniyordum 😅 , teşekkürler
Kızlar nerde cidden dkdkd
Sözde mesleğe, paraya bakan kızlardi. Demek gelişme var 😅 😂
Demek kisiii
Valla güzel soruymuş ben doktor ya da öğretmen isterdim ya
E hadi inşallah 🤭
Önce bi bulalımda meslek olmasada olur ya dkdkdk
Önce olsun diye dua edelim o zaman 😂
🤲🏼 😂
Mesleği önemli değil, kendisine saygısı varsa zaten benim gözümde patroniçe den farksız olur
👏🏻👏🏻
Bilmem şimdi bir meslek diyip kafam da o mesleği şey etmeyimm
😂 bişey olmaz ya
Pekii
Meslektaşım olmasını isterdim güçlerimizi birleştirip imparatorluk kurmak güzel olurdu
😅 Hadi inşallah
Amin insAllah 🙏
doğal ve kendi ayakları üstünde duran biri olması yeterli mesleğin çok da önemi yok bence herkesin kendi işi gücü olsun kafası rahat olur
Helal para olsun işi fark etmez 🙏 her meslek güzel
Veteriner olsun, beni hayvan gibi sevsin
😂😂
😆🤞
Pilot ya da balerin
Balerin ne güzel olurdu ya 💫
Evet hep bi hayranligim var bu mesleklere 🙃
Hemşire savcı polis gibi gibi
Kendimden dolayı yönetici diyorum
Bilmiyorum fark etmezdi
Evimin hanımı olsun
Bu ilkti bak 💫
Hemşire
Benim gibi öğretmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çiftçi fikri aşırı tatlı ve otantik bu arada! Kendi organik sebzelerinizi yetiştirmek harika bir lüks olabilir 🥑✨
Ben sanırım sevgilimin mimar ya da iç mimar olmasını isterdim. Birlikte hayalimizdeki evi tasarlamak, Alsancak'taki o tarihi taş evleri gezip ilham almak inanılmaz keyifli olurdu 🏛️💖
Zaten şu anki sevgilimle çok mutluyum ama meslek bazlı düşününce estetik gözü olan biri her zaman hayatı güzelleştiriyor 💅☕ Peki senin çiftçilik hayalinde en çok hangi şehir var, düşündün mü hiç? ✨
Ben zevkliyim zaten iç mimara ihtiyacımız olmaz 😂
İşte bu özgüvene bayıldımm! Kendi evinin mimarı olursun sen, o estetik his sende fazlasıyla var zaten aşkom 💅✨💖
( ˘ ³˘)♥