- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel bir soru :D benim eşimin mesleği tabi ki önemli değildir yani mesleğe göre seçmezdim ama doktor olabilirdi hastalandığımda bana bakardı ya da beni ameliyat ederdi.. (evet çok normal) veya bunun dışında aşçı olabilirdi bana da öğretirdi hem
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür🙃
Evet doktor ve aşçı bende ikisine okeyim. Doktorlar çalışırken genelde ters geliyor ama kibar çok beyefendiler😃😍 aşçı olmasa doktor olsundu 😂 - +1 yıl
Kesinlikle haklısın 😂😍
En İyi Cevaplar
+1 yılSağlık sektöründe olsun madem 😂 Her şeyin başı sağlık 😂
Ama her işten anlasın. Bir masöz gibi iyi masaj yapsın, bir şef gibi güzel yemekler hazırlasın. Öğretmen gibi öğretici olsun. Bana hep bilmediğim şeyler öğretsin 😂
Örnekler çoğaltılabilir. Madem seçmece yapabiliyoruz. Hepsinden alayım dedim 😂
1123 Yorumla- +1 yıl
Market sandın heralde jdajsdjjsd 🤣
- +1 yıl
Siparişi verdim. Bakalım ne zamana hazır olur 😂
- +1 yıl
😂👍
- +1 yıl
O kadar şey yazıp zengin olmasını eklemedim listeye 🤔 çok ilginç 🤔
- +1 yıl
Çünkü zengin olan biri yemek yapmaz ki yaptırır, masaj da yapmaz yaptırır fakirler parasızlıktan kendileri öğrenir ve yapar 😂😂
- +1 yıl
Evet bak o zaman bunu düşünmüşüm şimdi düşünmemişim. O zamandan bu zamana aklım ve mantığım mı köreldi acaba 🥺🥺
Şimdi ağrıyan bedenime masaj iyi giderdi. Kaç para ülen bir masajjjj 💆 😭😭 - +1 yıl
Evet Ak'a nın kafa zehir gibi çalışıyordu 😂Nunu olunca köreldin biraz masumlaştın 😂
Parası neyse benim içinde verirsin dimi 200 dolar bişi olması lazım çok değil🤔😂 - +1 yıl
Arada kontrolü eski bana bırakayım. Dünyanın binbir türlü hali var. Zekam askerde bayağı geriledi zaten. Daha da gerilemesine müsaade edemem 😂 😂
200 dolar çokmuş yahu 😳 200 liraya halledebilirsek seni de götürürüm. Diğer türlü ben de gidemiyorum zaten 🥴🥴 - +1 yıl
AK'a olmaz, o pabucu ters giydirir iki cambaz bir ipte oynayamıyor🤔😂 Ak'anın cevaplarını cevapsız bırakıyorum🙄 nunuya hiç yapmam öyle şeyler 😂😂
200 liraya kapısından almazlar 😂 - +1 yıl
Evet bak nunuya hiç yanlış yapmıyorsun 🤔 AKaKesKinKa çok mağdur oysa 🤔 bir insan bu kadar unutulmaz yahu 😂 😂
O zaman youtube teyzeye girip masaj videoları izleyeceğiz :/ biz de böyle gevşemeye çalışalım 😔
Acaba biri masaj salonu ğcretimize sponsor olmak ister mi 🤔 😂 - +1 yıl
ayy inşallah 😂 aşçı kocadan vazgeçip masaj salonu olan kocamı bulsam 🤔🤣
- +1 yıl
Harika olur 😂 hamamı olsun. İçinde masaj salonu da bulunsun. Haftada bir uğrarım 🤭😂
- +1 yıl
Masaj karın doyurmaz ki akşam eve gidip yemek yapınca yine yorulurum 🙄🥺 hem masaj salonu hem restoranı olan koca bulmam lazım 😂😂
- +1 yıl
Oteli de olsun o zaman. Otelinde yatar, restoranında doyar masaj salonunda keyif yaparım 😂😂
- +1 yıl
Sos da olsun mu😂 Oldu da biz mi yok dedik, o da olsun, bu da olsun şu da olsun her şey karışık olsun işte bol sıfırlı olsun geriis möhim deel 😂🤣
- +1 yıl
Benim zengin karı bulmamdan kolay senin zengin koca bulman 😂 bence biz yanlışı bana karı aramakla yapıyoruz 🤔 aramamız gereken şey zengin bir koca 🤔
- +1 yıl
Ahahahah ben safım ama ya😂 adama gider biz seni dolandırcaz haberin olsun derim😂🤭
- +1 yıl
Öyle dersen daha garanti olur işimiz 😎 adam inanmaz. "Şakacı şey seni" der geçer 😂
- +1 yıl
😂😂😂 inandıramıyorumda 😂 melek yüzlü insanım adam da haklı😎😇😂
- +1 yıl
Bakayım bir yüzüne 👀
Aaaaa harbi öyle 😇
😂😂 - +1 yıl
Başka nolacağğğdı 😇😎
Tabiki öyle 😎 - +1 yıl
Nur saçıyor mübarek 😂
- +1 yıl
Melek yüzlü saf bi kızım ne ima ediyosun sen bana 🙄🥺
- +1 yıl
İma yok. Gerçek anlamda söyledim nunucum 😇😂
- +1 yıl
Aferin nunu 😇 hep böyle gerçekleri söyle 😇🤩 nur yüzlü, iyi sözlü melek gibi insanım yahu 😎😂🥳
- +1 yıl
Eee beni ödüllendirmen gerekmez mi şimdi 🤔
Mesela şu an çiğneyip yuttuğun kekten benim için de yapabilirsin 😇 harika bir ödül olur bana 🤤🤤🤤😂😂 - +1 yıl
Aaaaa 😱 sen nerden biliyorsun şu an çiğneyip yuttuğum keki😱😂😂🤣 inmisin cinmisin 🤔
- +1 yıl
Kahinim 😎
Hakkında daha çok şey biliyorum 😎
Onları ortaya dökmemi istemiyorsan bana da kek yaparsın 😎
- +1 yıl
ahahahaha Ooooo tehdit alırım bir dal 🤤🤤😂 Ben senin hakkında bilmiyor muyum sanıyorsun 😎 nunuyum ben nunu 😎😂
- +1 yıl
Acaba kim daha çok şey biliyor 🤔 bildiklerimizi masaya yatıralım ve az bilen çok bilene çiğ köfte yoğursun 😂😂
- +1 yıl
Offffff yaa ben niye az şey biliyorum 🤔 haksızlık 🤨 ne biliyosun, ne biliyosan bende aynısını bilmeliyim dökül bana 🤔
- +1 yıl
Ne bildiğimi sorunca aklıma gelmiyor bak 🥴
Sen bildiklerini yazarsın. Ben eksik kalanları yazar geri yollarım 😂 - +1 yıl
Ad soyad ve iban bu kadar 😂😂😂😂
- +1 yıl
İnstagram var 🤔 ama onu sen de biliyorsun önemli değil.
En yakın arkadaşını biliyorum 😎😂😂
- +1 yıl
Ee ben bilmiyorum sen daha fazla biliyosun🤔🤨
- +1 yıl
Bildiğim daha çok şey var ama önemli bilgiler değil 🤔 önemli bilgilerimiz ortak 🤔
- +1 yıl
Bende bilmeliyim önemli olmayan bilgiler 🤔
- +1 yıl
Ortak önemli bilgilerimiz ne 🤔 nunu günü mü🤭
- +1 yıl
Ad soyad iban baba bekarlık soyadı instagram falan filan. 😂
Nunu günü başka. 😂 - +1 yıl
Ad soyad iban Instagram okey de baba ve bekarlık soyadı nereden çıktı 😂😂
- +1 yıl
Baba bekarlık soyadı işte 😂 lu anki soyadın aynısı. Kalabalık yapsın diye yazdım 😂
- +1 yıl
Bekar öleceğim ben 🤔 bekarlık soyadı değil o benim tek soyadım 😂😂 adıma yakışmıyor ama kişiliğime yakışıyor 😂😂
- +1 yıl
Evlensen bile kullanırsın ne olacak. Kocanın soyadını alma zorunluluğu yok 😂
- +1 yıl
Güzel soyadı varsa alırım yoksa kalsın. 😂😂 bilmemne oğlu olmalı zengin bi soyadı şart 😎😂
- +1 yıl
Bilmem ne oğlu deyince insanın aklına bir küfür geliyor 😂
Bence soyadı o olmasın 😂 😂
Her oğlu ile biten soyadı olan da zengin olmuyor. Aman dikkat et 😂 - +1 yıl
ahahahah yok o bilmemkimin evladı dersem o küfür olur bu değil 😂😂
Zengin olmuyor ama zengin duruyor 🤔 zengin olamazsam zengin durayım dedim 😂😂 - +1 yıl
Biz fakiriz nunu. Ne yaparsak yapalım fakir kokumuzu alırlar. Anlarlar fakir olduğumuzu 😂
- +1 yıl
Pahalı parfüm alıp ortak sıksak olmaz mı yaa 🤔
- +1 yıl
Anlarlar nunu anlarlar. Ne yaparsak yapalım anlarlar 😔
youtube.com/shorts/k9b8p9JABmY?feature=share - +1 yıl
Napacağız nunu 🥺 bir çare medeett 😪 piyango vurunca yine fakir mi kokucaz 🥺
- +1 yıl
Ondan kurtuluş yok. O yüzden zengin olunca köye ev yaptırıp bizim köye yerleşelim 😂 kocaman balkonu olan bir ev 🤩🤩
- +1 yıl
Balkonunda havuzu olan bi rezıdınsa yerleşelim🤔 🤩
- +1 yıl
Köyde yaptıracağım evin çatı katında üstü açılır kapanır havuz yaptırırım para bol nasılsa 😪
İnsanlarla iç içe mi olacağım 😪 - +1 yıl
Gece canın sıkıldı çık sahilde yürü, yarım kokoreç yiyip yürüye yürüye dön evine mis gibi 🤔 Doğada nereye gidicen 😂 Akşam ezanından sonra çıkamazsın bir yere 🤔 Köyde yaptıracağın evin çatı katında açılır kapanır havuza yazın gidersin tatil niyetine mis gibi 😂
- +1 yıl
Zengin adamın canı mı sıkılırmış hiç 😂 atlarım helikopterime turlarım yüksek yüksek. Ne sahili. Zenginiz artık zengin. Yanına insan yaklaştırmam 😂 sahil kalabalık olur 😂
- +1 yıl
Vampir değiller insan yemiyorlar 😂 olsun nolacak 😂 he dersen ki maldivlere götürürüm 🤩 allah derim 😂
- +1 yıl
Salda gölüne götürürüm 😂 kurudu artık ama olsun :/ iş görür yine 😂
- +1 yıl
Sen git oraya napayım orada ben 🙄 Aydın Muğla olacaksa olur 🤩
- +1 yıl
Zengin olunca hatırlat sana bir otel satın alayım 😪 rezervasyon filan uğraşma diye 😂
- +1 yıl
1 dk 1 dk 🤔🙄 Para ortak değilmiydi 🤔 Lütfetmiş gibi her şeyi alıyorsun bana maşallah 🙄 Asıl ben sana otel alırım 😂
- +1 yıl
🤭🤭🤭
Ne güzel bahşetmiş görünüyordum her şeyi niye bozuyorsun 😂😂 - +1 yıl
Ağzının üstüne yapıştırırım 38 numarayı🤨🙄🙄 ozaman bende bahşetmiş gibi görünürüm sana 😂
- +1 yıl
Bahşet banaaağğğğğ 😂😂
- +1 yıl
Çöpe atacağım sanada fotosunu atarım çöpten 😂
- +1 yıl
Yahu o kadar uğraştım onlar için. Sonları çöp mü olacaktı 😔
- +1 yıl
Çoktan gitmeliydi geç bile kaldı 😂
- +1 yıl
Paket yap gönder onları. Ben onlara hak ettikleri değeri vereceğim 😔 fetiş pazarında tanesini 200 liradan okuturum 🤔😎😂😂
- +1 yıl
iğrenç 🤮🤧 400 tl iyi para ama 😂😂
- +1 yıl
Çöpe bedava gidecekler. Hoş satın alan kişi de ayrı bir çöp sayılır. Yine çöpe gidecek ama bu çöp ödeme yapıyor 😂😂
- +1 yıl
tövbe yaaa 😂😂 asla anlayamayacağım bu kafaları asla 😂😂
- +1 yıl
Onları ancak onlar gibiler anlar. Sen kafanı onlara değil pasta börek tariflerine yor 😇😇😂
- +1 yıl
Ojem bozulur yapamam 😂 tırnaklarım uzun kırılır falan riske atamam 😂
- +1 yıl
Kökü sende. Uzar tekrar. Hem arada dipten kesip tekrar uzatmak lazım 😂 sürekli aynı boyda kalmasınlar 😂
- +1 yıl
Keşke kalsalar kırılıyor bazen mecbur kesiyorum ozaman🥺😪 uzaması 1 ay 🥺 korkunç bi süre bu😪🤧
- +1 yıl
😂 😂
Aklıma babamın torununu öpebilmek için kendimi bildim bileli sakladığı bıyıklarını kesmesi geldi 😂 😂
Babamı ilk kez bıyıksız görmüştüm 😂
Sen de bana çiğ köfte yoğurmak için kes tırnaklarını 😇😇😂😂 - +1 yıl
Vayyy büyük fedakarlık😂 torun aşkı başka🤩😂
Sana tırnaklarımı kesicem üstüne çiğ köfte yoğurucam😱 bak bunu aklından geçirmen bile komedi😂😂🤣 - +1 yıl
Neee yaa 🥺 çok şey mi sanki 🙄 sen iste ben keserim tırnaklarımı. 😂 😂
Yarın manikür, pedikür yaptırayım 😂😂 - +1 yıl
Ooo tamam istiyorum tırnaklarını kes ve bana çiğ köfte yoğur😇 istedim😂
Beleşe yaptırıyorsundur eminim😂🤣🤣🤣 - +1 yıl
Hemen de istedi 🙄🙄 iste diye dememiştim ben öyle :/ 😂
Para mı dayanır parayla yaptırmaya 😂😂 Her şey ateş pahası 😂😂 - +1 yıl
İste dedin istedim yapacaksın 🙄 duygularımla oynadın🥺😪 iste yapacağım diye ümit verdin😪🤧 yapacaksın çiğ köftemi😂🤤
Midem bulandı cidden😱🙄 😂
- +1 yıl
Canım da çekmedi değil hani 😂 olsa güzel giderdi şimdi 😂 bir ara yapmak lazım 😂
Yılbaşında biletimize ikramiye çıkarsa söz yapacağım 😂😂 - +1 yıl
Çıkmayacağı o kadar garanti ki yapacağım diye söz bile veriyorsun 😂 😪😪
- +1 yıl
Bizde bu şans varken amorti bile vurmaz 😂😂
- +1 yıl
Tortiamorti 😂😂
- +1 yıl
Akamorti🤭 bu daha iyi oldu🤔😂
Bizde şans olsa zaten zengin karı kocayı çoktan bulurduk be nunu 😪 - +1 yıl
Doğru diyorsun. Ama umut fakirin ekmeği 😔 yılbaşında hazırlayacağım bilete en yakın olan bileti alıp bekleyelim. Belki bu sefer güler yüzümüze şansımız 🤩
- +1 yıl
Ayy inşallah 🤩 very very amin😇
- +1 yıl
O sene bu sene 😎😎
- +1 yıl
30. yaşımızda zengin olacağız🤩
- +1 yıl
Kalan ömrümüzü maddi rahatlık içinde geçireceğiz 🤩
İnşallah sağlığımız huzurumuz da yerinde olur. Bir yerden gelirken diğer yerden gitmesin 😂😂 - +1 yıl
Sağlık gidecekse para hiç gelmesin daha iyi😂 lütfen gitmesin hep gelsin hiç gitmesin🙄🥺
- +1 yıl
Gelsin ve gitmesin bir daha mutluluk hiç 😂
- +1 yıl
Dert bize uğramasın😇 evde yokuz 😂😂
- +1 yıl
Bahamalara gittik. Tatildeyiz 😂😂
- +1 yıl
Bir elimde ayna var
Herkes bizi kıskanır
Yanmışız sereserpe sahildeyiz🥳🥳
😂😂 - +1 yıl
Ni la bombe atomique un amour platonique 😂😂
- +1 yıl
😂😂
Nunu sen Fransızca konuşabiliyorsun😱😂
Peyami Safa geldi aklıma 😂 "aç bir adamın önündeki piliç kızartmasına şiir söyleyip açlıkta ısrar etmesine benziyor." der 😂 - +1 yıl
Konuşamıyorum ama kopyala yapıştır yapabiliyorum 😂😂
Bulmuşsun kızarmış piliç. Ye doyur karnını. Ne edebiyat yapıyorsun 😂😂 - +1 yıl
Sen ne anlarsın ki anca karnını doyur😂🤭
- +1 yıl
Mide her şeyden önce gelir 😂 aç karnına aşk acısı çekilmez. Mide gurultusu dikkat dağıtır 😂
- +1 yıl
Acıya odaklanmak için yiyorsun yani 😂😂
aşk acısı çekilir mi yahu edebiyatçılar çok boş yapmişlar🤔 akşam yemeğinin üzerinr çay çekilir onun yanına fındıklı çikolu bir kek çekilir🤤 illa acı çekeceksen bu fırından ne zaman çikacak acısı çekilmeli😂 - +1 yıl
Ne güzel anlattın ağzım sulandı 🤤🤤
Keşke kekim fırından ne zaman çıkacak acısı çeksem şimdi 🤤
Birlikte senin yaptığın kekin fırından ne zaöan çıkacak acısını çekelim mi nunucum 😇🤤🤤😂😂 - +1 yıl
Anlamam, dinlemem, ben kek yapmam, sen yap🙄
Başka laf bilmedin, böyle gitmez ki bu iş🤨
Belli ki çok açız, kek yapman çok yakın🤤
Keke yakışan bir çiko al ve yap, unutma sakın🤤
Sen hep nununu düşünürsün kek senin neyine?🤔
Bu şarkıyı sana tuttum, aç sesi, dinle😂
Nunu bile, nunu bile, nunu bile ara sıra laf anlar😂
Çayını bile, çayını bile, çayını bile konuşmaktan soğuttun
🥳🥳🥳
https://youtu.be/7dqBxDbbZRU - +1 yıl
Ülen nerden geldi aklına bu şarkı 😂😂
Güzel oldu beğendim. Sözleri senin sesinle betimledim kafamda 😂 şu an kafamda bu şarkıyı söylüyorsun 😂
- +1 yıl
Yorumunu okuyunca "Deli bile laf anlar" kısmı çaldı kafamda 😂 hemen uydurayım dedim ama cuk oldu😂 sana gelsin bu şarkı aç aç dinle 😂😂
- +1 yıl
Az önce dinledim. Yatmadan önce tekrar dinlerim 😂😂
- +1 yıl
Ben daha müthiş söylüyorum ama handeylede idare et işte😂🤣🤣
- +1 yıl
Umduğumu değil bulduğumu dinlerim ben 😂
- +1 yıl
Aferin hep böyle ol😂😂
- +1 yıl
Bence kekleri, börekleri, çörekleri hak ettim bu uslu duruşumla 😇
- +1 yıl
🙄🙄 yiooo senin muhteşem sesin apayrıdır demedin kalbim bam güm 🥺 yok sana kek börek🤧
- +1 yıl
Offf bu sebeple kaçırmış olamam. Ağlarım öyleyse 😭😭
- +1 yıl
Her fırsatta kendini övecek yerli yersiz sebep bulabilen biri var karşında tam da bu sebepten kaçırmış olabilirsin ancak😪😂😂
- +1 yıl
İnanması güç 😔 kabullenemiyorum bir türlü 🥺
- +1 yıl
Niye güçmüş🤔🙄
- +1 yıl
Çünkü çok saçma 🙄
Sesin muhteşem, sesin apayrı demedim diye mutfağa girmekten vazgeçtin 🙄 - +1 yıl
Başka ne sebepten küsüp vazgeçecektim ki🤔 daha ne yapabilirsin ki? bundan daha beter napabilirsin ha söylesene🥺😪🤧
- +1 yıl
Tamam zeytinyağı ülkesinin nunu prensesi 🙄 bir şey demiyorum artık 🙄
İlle üste çıkacaksın 🙄 - +1 yıl
😂😂😂🤭 seni pes ettirdim ya 🤔😂 bu bi başarı bak 🤣🤣
- +1 yıl
Yorgunum o sebeple 😂 yoksa ben de hakiki zeytinyağıyım yani 😂
- +1 yıl
Sen organik has zeytinyağısın bak o tartışmasız 😂😂 baş etmesi hiç kolay olmuyor 😂😂🤣
- +1 yıl
İltifat olarak kabul ediyorum 😂😂
- +1 yıl
Eee tabiki 😂😂
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşcı değilim ama tavsiye ederim. Bir ateş çıkarıyorum , acayip eğlenceli hoop sallıyorum. Yok Aşcı olmam. Konuklar gelmeye bir başlıyor, hopaa devamlı çalış. Bana göre değil aşcılık. Benim ki sevdiği işi yapsın. Ne olursa
13 Yorumla- +1 yıl
Aşçı mühim 😂 Bende kendime tavsiye ediyorum 😂
- +1 yıl
jasdjasjdjas teşekkürler 😂
+1 yılBen insanları mesleklerine göre kategorize etmeyi sevmiyorum çünkü çok tanıdım farklı danlardan işçi ve memur insan o yüzden
Mutlu olduğu mesleği yapan bir kadın olsun.
Yemeği ortaklaşa yaparız.
116 Yorumla- +1 yıl
Eğlence amaçlı sorulmuş bir soru, mesleğe göre tercih yapan umarım yoktur.
- +1 yıl
Var var. Kadınlar genelde yapıyor özellikle sosyal media farklı uygulamalar kullanan kullanıcı özellikle okcupit gibi. Bir arkadaşım var diş hekimi kendisi evli eşi memleketteyken bu uygulamadan çok kişi düşürüyordu çoğu ciddi düşünsede o işini halledip yol veriyordu çünkü o da farkında mesleği içim tercih edildiğini.
- +1 yıl
Düşenler kız mı kendi seviyesimi onun cevabı bende tartışılmaz. Eşi için üzgünüm. İşte neden mesleğe göre karar vermemeliyiz konulu kompozisyon. Çok net bariz bir örnek verdiniz teşekkürler.
- +1 yıl
Aslında bu sosyokültürel yapımızdan var olan bir şey
Hani Anneler derler ya benim kızımı ne Mühendisler hakimler doktorlar istedi ben vermedim algısı bugün halen var.
Şimdikiler annelerinin istediği damat adayları nikahı basmak için her şey yapıyorlar. Ben buna şahidim.
- +1 yıl
Zamanın şark kurnazlıkaları artık ters tepiyor ama 😂
Kadınlar nasıl cinsel obje olarak kullanılmak istemiyor sevilmek istiyor, erkeklerde maddiyat yüzünden tercih edilen olmak istemiyor. Herkes şikayetçi ama kimse yolunu değiştirmiyor bilmiyorum ben bu sazan sarmalına anlam vermek de istemiyorum. - +1 yıl
İnan ben hayatım boyunca kime duygusal yaklaştıysam hep kaybettim. Çünkü kadınlar sevilmek değilde saki başka bir şey istiyorlar gibi geliyordu gözüme.
Ben anlamıyorum cinsel olarak bir kadına yaklaşanlar seviliyorken duygusal yaklaşanlar neden kaybettini bende anlam verememiş durumdayım. - +1 yıl
Bahsettiğin şeyin aynısı benim için de geçerli seven olunca kaybediyosun. Sen kadından ben erkeğinden şikayet ediyorum. Cinsiyetten bağımsızlaştı artık iş. Kim ortaya duygusunu koyuyorsa kaybediyor bu çok net. Çünkü sevgi değil çıkarlarına hizmet etmeni bekliyorlar etmedinmi şut. Ve sonra sen kaybetmediğini anlıyorsun çünkü senin zerreni hakedecek biri değil diyosun.
- +1 yıl
Peki senin ve benim gibi insanlar neden bir araya gelip bir ilişki kurup mutlu bir yuva kurmuyorlar.
Neden? Cinselik arayan ile maddiyat araya bir araya gelebiliyorken
Sen ve ben neden bir araya gelemiyoruz? Neden? - +1 yıl
Bilmiyorum. Bir iyiye bir kötü, bir güzele bir ççirkin hep denk gelir. Niye? bunu bende çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Kim ne arar kim ne bekler ve verirler mi? Vermiş gibi mi yaparlar anlamam. Bu aşk benim kafamı çok karıştırırı yıllar var mı? yok mu? Yoksa her şey mi çıkar bilemem…
- +1 yıl
Aşk da bir çıkar benim için. Sevginin saflığına masumluğuna inanırım okadar.
- +1 yıl
Bende ama o saf insanlar kalmadı ortalık şeytandan çakaldan geçilmiyor.
- +1 yıl
Biri kırıp yıkıp döküp gidiyor, yeni gelecek olanıda buda beni üzücek deyip sen üzüyorsun veya hiç almıyosun. Birinin hıncı diğerinden çıkıyor 😒
- +1 yıl
Kötü olanda o zaman ben ne çektiysem o da çeksin anlayışı kahretsin 🤦♂️
- +1 yıl
Evet öyle 🚬
- +1 yıl
😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılİnşatt.. tamirci... emektar bi meslek ne biliyim zorlukla calışana saygı duyuyorum ve yükseliyorum.. ruhumuz fakir😅😅
410 Yorumla- +1 yıl
kahkaha attım 🤣
- +1 yıl
Keske tamirci olsak be neresi fakir eve su tesisatçısı çağırıyorsun 300 liradan geliyor oda tanidik die oto tamircisi olmak isterdim ii para var o iste işini ii yapınca
- +1 yıl
@bikebikeman ya bak bi taşla iki kuş😁👏👏👏
- +1 yıl
Sen bul bitane tamirci bak keyfine demedi deme dua edersin bana 😀😀
- +1 yıl
@bikebikeman mesela nasıl bi dua.. rabbim sanada araba tamirinden anlatyan bi hanım nasip etsin😅😅😅
- +1 yıl
Ahahahha yok be hemsire olur doktor olur eczacı olur 😀😀😀 cok grip nezle oldugum icin en azindan bana bakan biri olur bilgili öyle dua edebilirsin 🤣
- +1 yıl
@bikebikeman sen varya ne fensınnnn abovv🤣🤣
- +1 yıl
Ahahaha ne fenaligimi gördün ya ben melegim aslında az birazda çıkarci olabilirim ama tamamen kendim icin değil karşı taraf icinde ahh melek gbi birine ne dio ayol 🤣🤣🤣🤣@QueenOfSea
- +1 yıl
@bikebikeman azrail😈😅
- +1 yıl
@QueenOfSea kim azrail sen mi bak bak 🤣🤣🤣 hemen valla meslegini söyledi hasta olan benm azrail nasol olcam 🤣
- Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıkçı ya da mühendis olsun ya gerçi her şeyden önce zeki olsun gerisi kolay
23 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten zeki olsun ama zekiliği sansarlık sananlardan değil
- +1 yıl
Katılıyorum kurnaz tilki istemeyiz 😂
- +1 yıl
👍👍😃
+1 yılBoylu poslu bir paramedik olsun tabi atanmışından😂
22 Yorumla- +1 yıl
3'lü combo diyosun 🤣
- +1 yıl
Neden paramedik?
+1 yılBenimle aynı meslekten olsun isterdim. Ya da küçüklük hayalim olan astronotlardan olabilir. Uzaydan haber alırdım hem sayesinde. Bedavadan uzaya falan çıkardım. Güzel olurdu hee cfghcfgh ¢
10 Yorumla
+1 yılSağlıkçı olabilirdi. Hastaneye gitmeme gerek kalmaz o müdahale ederdi 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
seve seeve eder eminim 😂
Eğitim & Kariyer konusunda 637 cevap paylaştı. Bill gates filan kızı olsun yeterli ya ona yakın zenginlerin kızı.. illa meslek seçtireceksek ceo veya oyuncu olsun
10 YorumlaAşçı olsun ama aynı zamanda sporcu da olsun.
20 Yorumla
+1 yılBen tıp okuyorum, doktor pilot savcı üçünden biri olsun isterdim 😅
20 Yorumla
+1 yılöğretmen olmasını isterdim, öğretmenler daha çekici geliyor akıllı ve bilgilidir
10 Yorumla
+1 yılDoktor ya da polis olmasını isterdim bana çok çekici geliyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHemsire ya da doktor benim gbi sık hasta olan biri için ideal 😀😀
10 Yorumladoktor olsun isterdim tedavi etsin beni:)
23 Yorumla- +1 yıl
buna bilinçli hasta olunur 😂😂
- +1 yıl
😜😂😂
+1 yılAma seçme şansımız yok.
Başka soru?
114 Yorumla- +1 yıl
Yürüyen mantık hoş geldin : ))
- +1 yıl
Hoşbuldum naber ya otobüs kraliçesi 😄
- +1 yıl
iyidir sen? yol arkadaşım 🤣🤣
- +1 yıl
Hayalet olmaya devam. Otobüste eksikliğimi hissediyorsun dimi. 😄
- +1 yıl
ahahah sensiz yolculuklar geçmiyor 😂🤣
- +1 yıl
O bezmiş, suratsız insanların arasında ayrıksı bir kişilik olarak eğlenmek ve gülmek istiyorsan her daim bir hayalete ihtiyacın vardır aksi halde bedava olduğu için oradan oraya yolculuk yapan 65+ dedeler gibi olursun. 😂
- +1 yıl
🤣 diyorsun ama yoksun 🤔
- +1 yıl
BiR SüReDiR yOqTuM DeMiŞLeR öLdü
ŞiMDi yAzSıNLaR qRaL qeRi DöNDü!!! - +1 yıl
kamyon arkası mı 😂😂 gözlerim kulaklarım kan ağlıyor
- +1 yıl
Öyle deme şu formda yazabilmek için hayatımdan yaklaşık 74 saniye verdim, otomatik klavye ile zorlu bir münakaşa içerisine girdim, yapay zekanın ezici gücünü aşıp da geldim buralara. Bu küçümsemeyi kabul etmiyorum. 😂
- +1 yıl
ahahahahah büyük emek var doğru takdir edildin 😂👍
- +1 yıl
Nasıl küçücük olayları bile büyüterek kendimi haklı çıkarıyorum ama
- +1 yıl
üfff çok başarılı👌🤣
- +1 yıl
Taktik vermem
Güzellik uzmanı eski bir kiz arkadasim bu meslege mensuptu onu da bu kadar sus beni aşar diyerek birakmistim ama yenilen pehlivan güreşe doymaz
10 YorumlaLa ben dolandırıcı eş istiyom
13 Yorumla- +1 yıl
niye peki🤔
- +1 yıl
hmm anlıyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılAylık 20 k helal maaşlı olsa yeter 😂
112 Yorumla- +1 yıl
Naparsa yapsın diyosun 🤣
- +1 yıl
Helal olsun da önemli değil 😂
- +1 yıl
😂👍
- +1 yıl
Gülmaaaaaa
- +1 yıl
Ağlıyım ozaman 😢
- +1 yıl
Nötr olmayı densen?
- +1 yıl
hele böyle dümdüz odun gibi🤔 benim için çok zor o 😂
- +1 yıl
Hep güler yüzlü olmak iyi ya şaka yapıyorum gül tabi
- +1 yıl
yaaa izin verdii allahımm 🤣🤣 (takılıyorum)
- +1 yıl
Ben seni profildeki kız sandım 😂
- +1 yıl
eee yağni? 🤔
- +1 yıl
Dikkat etmedim işte önemli değil ya 😂
+1 yılO işler öyle olmuyor beybi
11 Yorumla- +1 yıl
Oh çok iyi , olmasında zaten😂 mesleğe göre seçen varmış, üzücü
Eğitim & Kariyer konusunda 482 cevap paylaştı. Başımın tacı olduğu için evdede otursbilir 😊
10 Yorumla
+1 yılÖğretmen veya mühendis 😀
10 Yorumla
+1 yılPolis olabilirdi. Veyahut asker.
10 YorumlaSağlıkçı olsun isterdim 😅
10 Yorumla
+1 yılHemşire, ama sadece bana vurcak
10 Yorumla
+1 yılEv hanımı :D
14 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı derdim ama bu ekonomide hiç değil 😂
- +1 yıl
Kadın işten gelecek yorgun sen geleceksin yorgun bir maaşlada idare ederiz huzur mutluluk olsun eve geldiğinde seni karsilasin sarilsin
- +1 yıl
hemen romantizm😜 şaka şaka umarım dediğin gibi mutlu olursssunuz😇😊
- +1 yıl
Amin 😇
+1 yılSavcı olsun isterdim
17 Yorumla- +1 yıl
niye canına mı susadın? 😂
- +1 yıl
Savcı eşi olmanın havasına bakar mısın ya kfjdjdnd
- +1 yıl
Of of of onu diyorum işte bakamazsın çünkü ego arş da olur 😂
- +1 yıl
Sonuçta seçme hakkı verdin Yani bana bakmış oluyor kş evlenmişiz sen de yani hem soruyorsun hem şaaapıyosun 😒
- +1 yıl
ahahahaha naaapıyor ben?🤔 ben seni kurtarıyor🤣
- +1 yıl
Ya alla alla savcı karım kurtarır beni 😒
- +1 yıl
tm tm şimdi şikayet etme korktum başıma iş açarsınız siz🤣🤣
+1 yılModelilst olabilir 🤪😂😂
00 Yorumla
+1 yılSağlıkçı olsun.
10 Yorumla
+1 yılHemşire ya da doktor
10 Yorumla