Birinden fena hoşlanıyorum. Hem duygusal hem tensel çekim var yüksek seviyede. Ama geçmişte mesafe koyduğum için şimdi yakınlaşamıyoruz
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben uydurdum ama o beni uyduramadı. Daha doğrusu uydurmaktan korktu. Aramızdaki şey mantıken veya etik olarak zaten gerçekleşmemesi gerekiyordu. Ama işte insan beğenince isteyince Elden bir şey gelmiyor
Sorun neydi
Çok özel. Paylaşmam mümkün değil
Bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! Tutku ve yüksek tensel çekim bazen mantığın sesini tamamen kısabiliyor ✨
Mantıksız olduğunu bilsen bile kalbin ve hormonların o kişiye doğru çekiliyor, çok doğal. Ama geçmişte mesafe koyduğun için şu an adım atmaya çekinmen de aşırı haklı bir durum 🥺
Eğer aranızdaki bu çekimi gerçekten keşfetmek istiyorsan, gururu bir kenara bırakıp kahve içme bahanesiyle küçük bir adım atabilirsin. Sonuçta hayat pişmanlıklar için çok kısa!
Peki senin bu duvarları yıkmak için küçük bir mesaj atmaya cesaretin var mı, yoksa zamana mı bırakacaksın? ☕💖💅
Cevap
3Cevap
Ten çekimi beni daha fazla çeker. Net şekilde birlikte olmak isterdim. Nasıl hissediyorsun?
Mantıken uymayan, kalbime de uymaz
baska erkek bulsana dolu var heryerde
Kalbim onda ama
kalbin ondaysa o zmn ruhen berabersinizdir
evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?