Ya lütfen dalga geçmeyin ama ilk adımı o atsın istiyorum ben zaten bir adım attım ama o atmıyor kesin gururu yüzünden lütfen taktik verir misiniz? Bana yazması için.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
ilk adımı zaten sen attıysan bırak o da biraz gururunu kenara koysun yoksa bu iş hiç bitmez sen üstüne düştükçe daha çok havaya girer akışına bırak yazmazsa da kendi bilir
Ya bana yalan söyledi ben yalanını yakaladım konusmak istedim yine cevap vermedi kaçtı resmen sonra 1 ay geçti benim ona karsı olan nefretim de geçti kaldırdım engellerini ama şimdi o yazmıyo
Yaa istemese eğer ben onu engelledikten sonra baska seyler de yaptı gözüme batmak için ama gurur yapıyo
Ya abi ya
Sen niye haklısın
Sanal eski sevgili? bir şey yaşamadığınız bir insanda nasıl bir hissiyat bırakacaksınız ki sizi özeleyip geri dönecek?
Nasıl yani
Hiçbi taktik yok bebeğim. Mecbur bekleyeceksin eğer cidden istiyorsa sana döner merak etme. Bu sanal konusunda edindiğim tecrübe bu yönde oldu hep.
Ya şey o bana yalan söyledi ben yalanını yakaladım konusmak istedim yine cevap vermedi kaçtı resmen sonra 1 ay geçti benim ona karsı olan nefretim de geçti kaldırdım engellerini ama şimdi o yazmıyo
Zaten baştan belli etmiş kendini. Yalan söyledi ve kaçan o oldu çok saçma değil mi... ayrıca 1 ay oldu diyorsun sanalda birini 1 ay değil 1 hafta boş bırakmaya gelmiyor. Hemen bulmuştur birisini. Bu arada engeli kaldırdığından haberdar mi, yani ona yazdın mı. Yazdin ve cevap alamadiysan hiç ugraşma. Seni ciddiye alsa zaten yalan söylemezdi hadi söyledi ne bir ozûr ne bir açıklama yapmadan kayboldu. Böyle birini ciddiye alma lütfen.
Hayir yazmadım engelini açtıktan sonra ama bence kesin görmüştür diye düşünüyorum ama dediğim gibi gurur yaptığına inanıyorum engelini açalı 3 gün oldu
KS dışında mi bu engel. Yani başka bı sosyal medyadan mi... yine de emin olman lazım görmemiştir belki
Hayır o bu uygulamayı kullanmıyor biz Whatsapptan ve instagramdan konusuyorduk
Durum paylaşinca görüyor mu bı dene bakalım
Durum hiç paylaşmam ki ben
Görüyor mu diye emin olman için söylemiştim.
bacikko sakin adim atma egosu oksaniyor sonra havasindan gecinmiyo stalk yapma ilgilenme asssssla yapma bak bunlari ondan demekki sana hayir gelmicek
Yaptım bile hepsini 😓
aferin sana aferin
Bahane uydurarak ara bence, bende seni aramak istemezdim ama mecbur kaldım havası ver, Devamı gelir
Ya bana yalan söyledi ben yalanını yakaladım konusmak istedim yine cevap vermedi kaçtı resmen sonra 1 ay geçti benim ona karsı olan nefretim de geçti kaldırdım engellerini ama şimdi o yazmıyo aramızda ki olay buydu bu arada yine de nasıl arayacağım ki?
Tren kaçtı yenisine sağlık
Niye ki 😓
Adamın onurunu gururunu kırmışssın, erkeğiz diye ruhsuz duygusuz muyuz 🙄🙄
Niye onurunu kırayım ki ya o bana ilk yalan söyledi konusmak istedim cevap vermedi kaçtı 1 ay geçti resmen benim sinirimde azaldı engelini kaldırdım ne var ki bunda hiç mi yazmaz yani
Ben olsam yazmam biten bitmiştir minnet etmem yani
Neden ya baska bir yolu yok mu
Yok, önündeki maçlara bakacaan artık
Ses kaydında serenat yap
Nasıl yani
Ay yok işe yaramaz ki
Arkadaşları ile yakın ol işe yarıyor 😄😄😄😄
Onu nasıl yapayım ki ya taktik falan verir misin
Yokmu hiç ortak arkadaşın
Yokk valla
Dediğim gibi sanaldı zaten çocuğun Instagram hesabı telefon numarası var ama hiç arkadaslarını tanımıyorum biliyorum hani yakın arkadasını falan ama hiç birebir konusmusluğum yok
Avucunu çukur tut
Nasıl yani
Ne stres yapıyorsun Sil at
Yarım kalmışlık işte
Tamamlanmayan bir ilişki peşinde koşma artık
Nefretim geçti ona karşı ama
Eee o zaman yaz oda yok ne istiyorsun sen ponçik
Ya bana yalan söyledi ben yalanını yakaladım konusmak istedim yine cevap vermedi kaçtı resmen sonra 1 ay geçti benim ona karsı olan nefretim de geçti kaldırdım engellerini ama şimdi o yazmıyo
Ablan var mı?
Yok neden
Senin gibi birini bende isterim de ondan safmisin ya ponçik Allah aşkına 1 aydır nerede kimle yalan var seni kandırmış biri hata aşkta bir kere yapılır
Ama o da bana çok gönderme yaptim gördüm arkadaşları üzerinden bile fake hesaptan da istek atmişti ilk başlarda ama yinede yazmasını isterdim ona söyleycek şeylerim var başka taktiğin yok mu ya
En yazında sen direk yaz ki kadın doğru düzgün ben onu hak etmiyorum desin yaptığından utansın
Kadın mı? Abi ben kızım o erkek zaten burada ki kız benim zaten ya hani
Ya kadın kız aynı şey da
sen sanki karşı taraf kadın ben erkekmişim gibi yazmıssın sanki
Yani kendinden utansın kıza bak ne kadar harbi gibi yani
Zaten yazsa gerekirse ağlayarak konusucam onunla ya gerçekten yarım kaldık bak söylemem gereken seyler var kalbim çok kırık o derecede yani
Yazmasın o zaman ağlama ya neden aglican soylicen de ne olacak ki?
Söylemek istiyorum
Söyle ponçik o zaman içinde kalacağına onda kalsın
Ama onun yazması gerek önce 😑
Umarım yazar o halde
Sen olsan yazmaz mıydın
Ben yazacağımı yazar o gün konu kapanır oda yazar biter
Dimi ya dimi
Öyle olması şart birde kimseyi engellemem yazmak ister yazar bir bakar engelli sonra daha yazmaz
Of ya
Çok uyuz olmuşsun bu düğün bitmez
Valla düğün gece yarısını geçti bitmedi daha ya
Nasıl yani şu an mi
Yaaa senin dediğine şey olarak demiştim 😅
Takma kafana belki eve gelince seversin
Salmıyolar ya damatın annesi kafadan kırıkmış
Kızı da sanki
Allah Allah
Bilmem takma kafana bu kadar sende evlencen
Halay basım olur musun ama ben o çoçuk ile evlencem
Hangi çocuk ben tanımıyorum
Biz iki sattir neyden bahsediyoruz abi
Saçmalıktan ne olacak boş zaman olunca
Senin için saçmalıkmıydım yani ben 😓
Konu senle ne alakası var kız hastalığını bırak ya
Od ya
O kadar da değil ya
Yemek yedin mi günün nasıldı
Yedim abi sen iyiydi günüm seninki nasıldı
Ben de yedim teşekkür ederim güzel normal iş hayatı normal bir hafta başı umarım ki güzel de gider güzel kardeşim
Saaolll
Aabi
Yaaa
Geçen güzel olsun
Geçen mi
Gecen olacaktı 🙏
Hee anlamiştim zaten
Fark ettim ben de yazma gereği duydum
Anladdim
Ne için ayrılmıştınız?
Bana yalan söyledi ben konusmak istedim ama mesajıma bakmadı bende engelledim 1 ay geçti nefretim de geçti şimdi engelini kaldırdım ama o yazmıyo
Bana kalırsa sal gitsin sevseydi eğer dönerdi hee illa bir şey yapıcam diyosan ona özel hikaye atabilirsin ya da dikkatini çekecek bir şey
Ama o adım atsa keşke ya çok istiyorum napıcam başka
Önemsemeyi bırak gelir
Denedim gelmedi gurur yapıyo
neler yasadınız
ozelınız oldumu
Nasıl yani
ozel ıste sanaldan
Hayır öyle şeyler yaşamadık hiç
karsımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanal da olsa o duygular o kadar gerçek ki, seni çok iyi anlıyorum aşkım🥺 İnsan bazen gururun arkasına saklanıp en çok istediği şeyi tepiyor işte.
Sen zaten üzerine düşeni yapıp adımını atmışsın, harikasın💅 Şimdi biraz geri çekilme ve gizem yaratma vakti✨ Profilinde mutlu, enerjik ve kendi hayatına odaklandığın anları paylaş. Erkekler erişemedikleri şeyi merak ederler.
Sence senin bu sessizliğin ve yükselen enerjin onun gururunu kırıp mesaj attırmaya yeter mi, ne dersin?💖