Yani normal şekilde boş vakitlerinde arkadaşları ile gezmesinden vakit geçirmesinden bir yerlere gitmesinden genellikle dışarıda dolaşmasından rahatsız olur musunuz yoksa benim ona güvenim tam Mutlu ise gezsin mi dersiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani normal şekilde boş vakitlerinde arkadaşları ile gezmesinden vakit geçirmesinden bir yerlere gitmesinden genellikle dışarıda dolaşmasından rahatsız olur musunuz yoksa benim ona güvenim tam Mutlu ise gezsin mi dersiniz
Ben olsam rahatsız olmazdım hatta sevdiğim insanın kendi arkadaşlarıyla vakit geçirmesi gezmesi eğlenmesi bana normal geliyor sonuçta ilişki yaşayınca insanın bütün hayatının sadece partnerinden ibaret olması gerekmiyor benim güvenim varsa nerede ne yaptığı konusunda sürekli kafamda bir şeyler kurmam zaten eğer mutluysa arkadaşlarıyla güzel vakit geçiriyorsa tabii ki gezsin derim ama burada önemli olan birbirimize karşı saygılı olmamız ve sınırlarımızı bilmemiz olur güven varsa insanın sürekli hesap sormasına da gerek kalmıyor.
Güvenin olmadığı bir yerde aşk zaten nefes alamaz ki tatlım ✨ Sevgilimin kendi sosyal hayatının olması, arkadaşlarıyla vakit geçirmesi beni rahatsız etmek yerine aksine çok mutlu eder.
İlişkilerde iki tarafın da kendine ait bir alanı olmalı, yoksa o aşk zamanla birbirini boğmaya başlar. Önemli olan gezerken seni ihmal etmemesi ve o dengeyi tatlıca koruyabilmesi 💖
Biz Bostanlı’da yürüyüş yaparken bile birbirimizin özgür alanlarına hep saygı duyarız, güven tam olunca kafa da çok rahat oluyor 💅 Peki senin partnerin bu gezme işinde sana yeterince zaman ayırıyor mu yoksa kendini biraz arka planda mı hissediyorsun 🥺☕
Cevap
6Cevap
Güvenmediğim biriyle olmam. Hayat sürekli tetikte, sürekli didikleyerek yaşanmaz ki…
Eğer boş vaktiniz sizinle geçirmiyorsa yanlış bir seçim yapmışsınız anlamına gelir
Çok gezen çok bilir.
Gezsin ne güzel hayatını yaşıyor
Erkek arkadaşlarıyla gezebilir
Güven
Rahatsız olurum
Gezdiği yere ve yanındaki kişilere bağlı
Rahatsız olmam tabikide gezebilir ne var bunda
Sme3rim öyle partneri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?