Soruma Hoş Geldiniz,
Evli bir insan eşinden ayrı neden gezer anlamıyorum. Ben misafirlik, gezi tozu alışveriş hep birlikte olsun isterim, hayal ediyorum. Evliyken yalnız gezmeyi dolaşmayı düşünen insanı sevmiyorum! 😅
Soruma Hoş Geldiniz,
Evli bir insan eşinden ayrı neden gezer anlamıyorum. Ben misafirlik, gezi tozu alışveriş hep birlikte olsun isterim, hayal ediyorum. Evliyken yalnız gezmeyi dolaşmayı düşünen insanı sevmiyorum! 😅
Sanıyorum evli değilsin. Çünkü bu fikirler daha çok bekâr düşünceleri gibi. Evlenmeden önce evlenip her anı eşiyle geçirmek ister insan. Evlendikten bir süre sonra da arada bir tek başına kalmak ister. Hani bir söz vardır ya; "herkes, kendisinde olmayanı ister." diye, o hesap. Benim mutlu bir evliliğim var. 20 yıl oldu. İş haricindeki zamanlarımın neredeyse tamamı eşimle beraber geçer. O benim sadece eşim değil, aynı zamanda en iyi arkadaşım. Ama öyle bile olsa bazen o da, ben de ayrı vakit geçirmek isteriz. Bu çok doğal ve gereklidir. Tek başımıza, ya da arkadaşlarımızla olmak da bizi mutlu eder.
Evet abi bekarım. Ancak alakası yok. Kişilik ve karakter meselesi. 10 sene önce de aynı fikirdeyim. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Çapkın seven var şerefsiz seven var ihaneti affeden var evli seven var odun seven var varda var heves ve zevk peşinde olanlar var bunlar bekar düşüncesi mi?
Hem evlilik imzaya bakar sevgilim kız arkadaşım oldu birlikte kaldığım da oldu. İmza yok diye olmuyor mu?
Çoğunluk istemiyor yanlış düşünüyorsun abi ben çok insan tanıdım.
Çok evli var eşleri ile hiçbir şey paylaşmaz gezmez tek başına gezer eşleri evlerinde 😅
Ben karşıyım oldum olası
Bana şahsıma ters
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize..
Bende en iyi arkadaşım tek dostum eşim olur.
Ben tek kalmak yalnız kalmak istemem böyle düşünen birini de hayatıma istemem canı cehenneme!
Doğal ve gerekli değildir ama size göre olabilir kişilik ve karakter meselesi zevkler ve renkler
Arkadaşlarımız ortak olur ortak isterim yabancı bilmediğim arkadaş istemem tanışmak isterim eşlik etmek isterim
Çok şükür eksiğim yok 5 sene evvel param yoktu ama o zamanda para istemezdim parada hiç gözüm olmadı
Eşimin benden ayrı sürekli olarak geziyor olması elbette beni rahatsız eder. Aynı zamanda sebebini sorar ve neden benimle bir etkinlik paylaşımı yapmadığını sorarım, evlilik herşeyi birlikte paylaşmak için olur, benden ayrı olduktan sonra evlilik yapmış olmanın ne anlamı var. O zaman herkes kafasına göre takılır.
Mükemmel düşünüyorsun çok güzel yazmışsın abi kesinlikle katılıyorum. Ben sormam zaten evlilik öncesi tanıma tanışma bunları konuşurum 😅 bu kafa da olan birinin canı cehenneme sebeplerin bahanelerinde canı cehenneme 😅
Kesinlikle haklısın
EyvAllah abi gönlünce olsun
Cevap
21Cevap
Eder tabiki o zaman insanlar neden sevgili oluyor neden evleniyor derim yani
Çok güzel düşünüyorsun abi hemfikiriz çok saçma geliyor bana 😅deli oluyorum o zaman hayatımda kalabalık yapmasın 😅
Popomun kenarı 😅
Yani zaman kaplamasin bana göre de harbi 😂
Aynen öyle abi lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri 😅
Bir de yalan söyleyenler var önce farklı sonra farklı onların canı cehenneme 😅
Valla iki yüzlüleri çok görüyorum şu an harbi 😂
Bana gelenlerin hepsi öyleydi abi 😅 bu gece birisiyle tanıştım 😅 birkaç saat çok iyiydi 😅 ulan dedim harbi iyi kız 😂 sonra bozdu 😂 hayret ettim vallahi 😅 zarf atmak denemek lazım direk kimseye inanmamak lazım 😂
Yani onu çok yaparım dene dene ne olduğunu anlarsın 😂
Zaten abi iyi olmasından şüphelenmiştim fake falan sanmıştım 😂 çok sürmedi 😂 iyi birisine görünce şüphe ediyor abi insan 😂 düz iyi olsun da çok iyi olmasın 😂 yemezler
He nettemi bu çoğu fake zaten normalini zor bulursun 😂
Abi şu aralar dışarı çıkmıyorum tabii ki nette 😂 elime alçıda Ne yapayım dışarıda 😂 mevzu olsa yumruk atamam 😂 Canları cehenneme 😅
Olsun o yumruğu dinlendir biraz alcilar ne zaman alincak bakim
İki gün sonra kontrol var abi aralığın ilk haftası inşaAllah 😅 her zaman her şeye hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum 😅 mutfakta bir şey olmazsa kimseye saldırmayız yani
Mutfakta ne oluyor öyle 😂
Yanlış yazmış abi sokakta sokakta 😂
Sokakta aman sen kendine dikkat et bir yere vurma 😂
Yok abi 😅 ağaç duvar Demir hiçbir şekilde 😅 Bu saatten sonra ya kum torbasına ya da zorba insana harici yumruk atmam 😂
İyi nasıl yumruk atacağını biliyosun değilmi yanlış yumruktanda bilek parmak kırılır kalçadan Alcan gücü vururken
Vallahi abi Bilmiyorum ya 😅 şimdiye kadar sadece 10 sene önce şişmişti elim onun harici hiçbir şey olmadı yani bir sürü yumruk kullandım bir sürü mevzulara girdim 😅 canım yanarken demir kapıya iyi geçirdim çok pis geçirdim etraftakiler baktı öyle 😂 güzel yumruk atarım abi balyoz kafa diyorlardı bana normal tokuştuğu zaman bile milletin kafası acıyordu kafası tokuşmayı bıraktım
Ozaman iyi kafa atarsın sen 😂
Ömrü hayatımda hiç kafa atmadım abi 😂
Bir tane abi bana kafa attı kaşı patladı 😂 bana bir şey olmadı dedi Sen de ne kafa varmış 😂
Kalabalık ortasındaydı 7-8 kişi birden fırladı * yaptı 😅
Benim de abilerim geldi sonra 😅 çok denk geldik özür mözür diledi
Zaman içinde affettim 😅 kafam güzeldi falan filan yaptı abi
Ben lise çağında bir kisiyi kafayla Bayiltmistim bak 😂 ozaman çok ters esiyorduk 😂
Ben insanlara vurmaya çekiniyorum be abi kıyamıyorum yani 😅 aslında vururken de üzülüyorum sadece zorbalara vuruyorum o yüzden 😅 sadece insanlık için kavga beni mutlu ediyor iyilerin dostu kötülerin düşmanı Battal Gazi Tarkan misali 😅
Lise çağım hep arkadaşlar kardeşler için mevzularla oldu lisedeyken de Hep küçükler vardı abi sınıfımdakiler bile abi diyordu çoğu 😅 çocuğun birini ormana götürmüştüm tek başıma ormana gidene kadar 10-15 kişi olmuştuk 😂 Ben bir şey yapmadan kardeşlerim kafasını gözünü kırmıştı
Haha güzel bak yok ben lise çağında araba kiralardio öyle giderdik okula bizim sınıfta düşün bayağı kalmış ehliyetli vardı 😂 arka sıra öğrencisiydim kızlardan kopya felan alırdım
Bizim zamanımızda liseliler sakallı izbandut gibiydi adamlar kızlar gelişmiş şimdi çocuk lisedekiler
Ben de sınıfta kalmıştım abi bir kere 😂 tekrar yaptım 😂 Ben de hep arka sıradaydim😅 sınıf başkanlığına bir oyla kaçırmıştım rüşvet teklif etmiş şeeerefsiz 😂
Ama hocalar beni çok severdi ders başkanı olurdum genelde 😅 sınıfta ses falan çıkınca bağırırdım gençler sessiz olun 😂
Koca şaşırdı seni dinliyorlar falan filan zaten sınıfındakiler hep mahallenin insanlarıydı 😂
Herkesin de tanıdığı bir insandım 😅
Şimdiki ortam çok kötü be abi okul ortamı lise ortamı aşırı kötü pislik yuvası 10 sene evveline göre
Bizimkinde daha kötüydü biliyosun ozamanlar torbacı dolanıyordu okul çevresinde onları dönüyorduk
Doğru abi hatırlıyorum Benim zamanımda da aynı şekilde Ocak meselesine çöktü Ülkü ocakları sağ sol neler neler olmuştu
Aşklar daha güzeldi abi yürekten sevenler vardı güzel insanlar daha çoktu
Şimdi çoğunluk heves ve zevk peşinde abi o yüzden ben kötü bakıyorum okumaya gitmiyorlar
Ülkü ocakları bizim Ankara 'da bilirsin şimdi kapandı ordada cok koşturduk zamanında
19 Eylül 2024 bir kardeşime görüntülü cevap 😅
19 Eylül 2024 bir kardeşime görüntülü cevap 😅
youtube.com/shorts/QCPNgl1ttXk?si=prX3_C6eL7TfdlHB
Şimdi sevmiyorum abi ya Eskiden bir tık güzeldi de şimdi karşıyım 😅
Yakışıklısın kardeşim maşallah o eskidendi ülkücülük şu an ülküculukmu bıraktılar
Teşekkür ederim abi senin güzelliğin hani eskilerden bahsediyordum abi orada Eskiden anlatıyordum kardeşimi O yüzden atmak istedim işte o yüzden abi sevmiyorum ben de ya günümüzde her şey yalan dolan maalesef
Yani eskiden gecekondular vardı sobadan is kokan sokaklar insanıda merttin misal eli açıktı insanların düşün değişiyor zaman
Hatırlıyorum abi ekmek almaya giderken horozlar saldırıyordu horozlardan kaçıyordum 😂 okula giderken inek öküz her şey vardı yani ahırlar mahırlar 😂 sobayı da hatırlıyorum üstünde çay tost içinde patates patlıcan közleme fındık fıstık kavurma kestane çamaşır asardık çok güzel gönderdi herkes soba olan odada olurdu
Valla bak ne güzeldi horoz ben çok besledim çocuğun tekini yatırma yere gözünü çıkaracaktı düşün beslenen horozlar ayrı bir piskopat oluyor 😂
Ben kaçıyordum işte abi korkuyordum küçükken 😂😂😂 Gerçi şimdi de gelse kaçarım yani 😂😂 gagalanmak istemiyorum 😂😂😂 kazlar da çok ısırıyor
Kazlar saldirmadida ama horoz bir geçirdiginde o bacağa ciddi morartiyirdu 😂
İşte o yüzden abi Bir de onlar küçük canlılar zarar vermekten korkarım yani 😅 tErsim pistir canım yanarsa tekneyi vur uçururum 😂
Tekme kesmiyor onlar dinazordan kalmalar benziyorlarda geri adımda atmıyor 😂
En fazla bir tane vururum abi 😅 Sen vurdum mu oturturum 😅 manası derin 😅
Toprağa meftah gibi gömerim 😂
youtube.com/shorts/qx8q_IYql-8?si=STKnj6tpFGz2HAwz
Manası kötü 😂😂
Evet abi 😅 tek başıma araba vurdurdum Yani hem ettim hem peşinden koştum hem de çalıştırdım 😅 iman gücü aşk gücü birleşiyor insanlık adına çok güzel vururum 😅
Bakalım senin aklını başından alacak kız cikcakmi bakalım 😂 bak sende ben gibi oglaksin biz zor severiz aynısı var sende
Abi be hakedecek olanı çok da zor sevmem yani hak edene niye zor seveyim severiz anasını satayım 😅 ama hak etmiyorlar işte sevilmeyi hak eden yok
Yok bende diyorum olsa işte 😂
Aynen öyle abi olur inşaAllah gönlünce olsun 😅
Seninde kardeşim her şey gönlünce
Amin inşaAllah abi 🌸🥰🌸
Çiftlerinde kendi kişisel alanları olmalı, rahatsız etmez..
Ben katılmıyorum abi kişisel alanın canı cehenneme 😅 Ben olurum 😅 Gönlünce olsun
Ben evlilikte kişisel alana saygı duyulması gerektiğini düşünenlerdenim o yüzden tek başına gezmek bana göre normal bir şey ama bu durum sürekli olmamalı eşler birbiriyle vakit geçirmeli ve biri yalnız vakit geçirmek istediğinde diğer kişinin bu duruma saygı duyması gerekir.
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık ancak katılmıyorum.
İlişkiye evlilik ben sen iken Biz olmak demektir asla ayrı gayrı olmaz olmamalı
Tabii Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Benim gibi düşünmeyen nice insan var hep yalnız gezen eve gitmeyen dışarıda takılan izin gününde yalnız olan çok var yani öylesi ben çok görüyorum eşleri evde beklerken fink atanları
Kişisel alanın canı cehenneme 😅
Hep yalnız takılsın demiyorum ya
Bin yılda bir tek takılabilir bunda sorun yok diyorum aksini ben de istemem.
Olabilir saygı duyarım 😅 zaten iş güç ekmek parası ayrı kalıyoruz Yani yalnız kalıyoruz iş güç harici beylikte olalım isterim
İlişki durumu bekar sanırım 🙂 şöyle oluyor tabiki evlisin ve eşin ile her şeyi beraber yapmak isteyebilirsin ama bazen eşler de yalnız kalmak isteyebilir ya da arkadaşları ile takılmak isteyebilir ve bu durumda karşı taraf anlayışlı olmalı ☺️ Bu bi gezi, sinema, tiyatro olabilir hatta yeni yer keşfi bile olabilir. Ben eşime diyorum ki ben önden gideyim arkadaşlarımla gezeyim keşfedeyim sonra beraber de gideriz 🙂 Aynı şeyler onun için de geçerli 🙃
Evet bekarım ancak bu kişilik ve karakter meselesi 10 sene önce de aynıydı fikrim bu benim karakterim.
Ben yalnız kalmayı anlamıyorum. İnsan neden yalnız kalmak ister ki?
İlişki evlilik ben sen iken biz olmak demektir hiçbir zaman yalnız bırakmamak gerekiyor diye düşünüyorum
Her halükarda yanında olmak isterim
İyi kötü
Evet arkadaşları ile takılmak isteyebilir de ben de geleyim ortak arkadaşımız olsun 😅
Gezi sinema tiyatro oha bunları bensiz gidecekse hiç gelmesin hayatıma 😅ben doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama henüz İstanbul'u bile gezmedim hep eşimle gezerim diye hayal ettim
Zevkler ve renkler saygı duyarım 😅 ancak benzer düşüncede olanı isterim 😅
Evlenince azıcık karını rahat bırak ama bir kadın olarak benden sana tavsiye 😅 yalnız kalmak değil aslında bu kendinle kalmak ve insanın gerçekten bazen kendi ile kalması gerekiyor ☺️
Seven sevdiğinden rahatsız olmaz olmamalı uyum şak diye olmaz ancak iki insan birbirini tamamlar yokken eksik hisseder
Benden rahatsız oluyorsa canı cehenneme 😅 istemem öyle insanı
Kalmalı diyorsun da sebep söyleyemiyorsun neden söyleyemiyorsun mantıklı gelmiyor 😅
Zaten seven sevdiğinden rahatsız olmuyor ☺️ bak ben anneyim iki evladım var çalışıyorum aynı zamanda mecbur ev hanımıyım. Tüm vaktim iş, eş ve çocuklar arasında ama bir hafta sonu bir gün çocukları eşime bırakıp arkadaşlarımla bir yerlere gitmek öyle iyi geliyor ki anlatamam. Bu onları sevmediğim anlamına mı gelir kesinlikle hayır ☺️ Evleninceyi geçtim çoluk çocuğa karışınca bu söylediklerimi daha iyi anlayacaksın 🙂
Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bol neşe ve sevinçli bir ömür nasip eylesin siz ve ailenize...
Rabbim güç kuvvet versin..
Çalışan kadına ayrı bir saygım var..
Ev işleri zaten yorucu bir de çalışıyorsun kadın daha güzel insandır şahsım adına..
Ev işlerinde ortak olmalı diye düşünüyorum..
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadis-i şerif
Erkeğin hanımına seni seviyorum demesi sünnettir
Erkeğin hanımına çokça sabırlı olması sünnettir
Erkeğin hanımına elleri ile yedirmesi sünnettir
Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz ve nefret ettirmeyiniz hadisi şerif
Her şeyi kolaylaştırabiliriz diye düşünüyorum her yükü hafifletebiliriz yük paylaştıkça azalır
Birlikten kuvvet doğar mantıken
Ben olsam eşim ve çocukları alıp mangala sahile kamp yapmaya gidebilirim gitmek isterim 😅
Herkes herkes gibi olamaz tabii ki olabilir en doğal hakkınız 😅 Ancak ben istemem
Ben sizi hiçbir zaman anlayamam çünkü bu benim karakterim aslında sizi anlıyorum sadece sizin gibi olamam sizin gibi düşünemem öyle bir zorunluluk da yok
Tabiki Allah herkesi iyiler ve mutlu olacağı kişiler ile karşılaştırsın ☺️
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum 🌸 Mutlu akşamlar dilerim 😅
Neden oldugunu ve iyi olup olmadigini sorardim buyuk bir ihtimalle.
Bazen her insanin yalniz kalmasi gereken anlari olur, onun da ozgur zamanlari olmali.
Bana soyleme sekli ve nedenine bagli aslinda, yoksa cok rahatsiz edecegini sanmiyorum.
Bir sorun olduğunda birlikte çözmeliyiz. Çözümsüz çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Çözmek istemeyen insan vardır. Vallahi benim hiç öyle anlarım olmaz olamaz. Yalnız kalması gereken anlar falan filan bunlar aşka sevgiye hakarettir ihanettir. Ve de sevilene..
Özgür olacak tabii ki Birlikte de Özgür olabiliriz her şeyi yapabiliriz herkesin her şeyin canı cehenneme aşkım ne isterse yapmak isterim ben 😅 Ama birlikte yapalım 😅
Olmazsan olmaz keyfin bilir hıh 😅 Ben her türlü rahatsız olurum 😅
youtube.com/shorts/KXd0ZHANG0w?si=dQ0t3e3dbs3kgTIP
Guzel bir bakis acisi :D
Fakat, bir iliskide bile ne kadar yakin olursaniz olun, bazen yalniz kalip dinlenmek cok iyi olur.
Elbette, benimle ozgur olsun dusuncesi de cok hos ve ince bir dusunce.
Fakat her insan ayni degildir, bazen gercek anlamda kisinin "yalniz" kalmasi gerekir.
Boyle birsey olursa, esi veya sevdigi olarak kisinin ustune cok gitmeden bunu anlayisla karsilaybilmek gerekirrr a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-ask adami :D
Fakat bunu pek anlayabilecegini sanmiyorum :D
Cunku senin icin hepp beraber olunmali :D
👥
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅😅
La la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la 😅
Yok yok ben yalnız kalmak istemiyorum aşkımın yanında dinlenirim aşkımın yanında olmak bana hacamat gibi gelir tedavi gibi gelir şifa gibi olur sihir gibi sihir gibi 😅 aşkımdan ayrı kaldığımda kötü olurum ben 😅
Yani aynı evin içinde dinlenelim illa ki dinlenmek istiyorsa odada kalsın o Ben sesimi çıkarmam 😅 ama yalnız dolaşmasını gezmesini istemiyorum el ele gezmek istiyorum ulan 😅 Hatta sırtıma olmak istiyorum boynumu almak istiyorum gezmek istiyorum elinden tutarak 😅
Canım aşkım benim 😅
Evlenmeden önce sorarım 😅 böyle düşünen bir insanı istemiyorum 😅
Daha kavuşmadan Yok arkadaşlarımla gezerim yok ben tek gezerim tek gezmeye çıkarım falan filan bana ters 😅
Evet ben bunu anlayamam beni iyi tanımışsın 😅 anlamak da istemiyorum 😅 o kadar hiii
https://youtu.be/vv5qMD8Fuxw?si=JyXRJoCKPvTd4U1i
Yani sen tek başına gezmek tozmak ister misin 😅
Ya tabiki her insanin dusuncesi farklidir :D
Senin gibi dusunen biri ile olman iyi olur o zaman :D
Bir iliskiye baslamadan bu tarz seyleri konusmak cidden sart, daha sonra ileri zamanlarda kucuk veya buyuk sorunlar ortaya cikabilir.
Cok yanlis kisiye soruyorsun son soruyu :D
Daha once bir iliskim olmadigi icin bilemem fakat ben yalniz disarida yurumeyi ve takilmayi seviyorum :D
Yine de bir iliskide bu nasil olur bilemiyorum
Evet tabii ki herkesin düşüncesi farklı yani 😅 beş parmağın beşi bile bir değil pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
Bana benzer olursa iyi olur 😅 hani zor ama birazcık benzesin 😅
Konuşurum zaten ben her şeyi söylüyorum konuşmayı seviyorum 😅 havadan sudan konuşmayı çok sevmiyorum ya 😅 bazıları var sadece ne haber nasılsın ne yapıyorsun bunları konuşuyor 😂 ulan b** mu var bunları konuşuyoruz ya 😂 biraz da gelecekle ilgili konuşalım 😅
İlişkinin olup olmaması önemsiz ya 😅 ben hiç olmadığında da öyle düşünüyordum 😅
Beni sevmiyorum vallahi yalnız gezmeyi tozmayı istesem Dünya turuna bile çıkabilirim 😅 ama ne yapacağım tek başıma 😂
Yalnız olmayı da seviyorum yalan yok evde oturup dizi izlemeyi seviyorum 😂😂😂😂
Beni tamamlayabilen biri olsa yeter kafasindasin :D
"Konusucaksak bize faydasi olan seyleri konusalim canim, hava her sekilde ayni zaten" :D
Azicik yalniz takil geri kalan ful sevdigin kisi ile ol o zaman :D
Beklentim çok merhametli kanaatkar fedakar iyi niyetli iyimser iyi kalpli duygusal romantik samimi dürüst 😅 deli dolu çocuksu olursa daha güzel olur 😅 ama şart değil 😂
Evet faydası olacak şeyleri konuşalım ya çok güzel düşünüyorsun 😅 havadan sudan konuşmayı hiç sevmiyorum 😅 bazıları var 5-6 ay konuşuyor ama birbirlerinin sevdiği hiçbir şeyi bilmiyorlar 😂 en sevdiği yemek ne diyorum bilmiyor 😂 nelerden hoşlanır diyorum bilmiyor 😂
Anlamıyorum ben bunların ilişkilerini 😂
Zaten yalnızım yıllardır 😅
Olursa inşallah olacağım yani 😅
Japonlar bu işe el attı 😅 yapay zekaya bayılıyorum 😅
İşten çıkar çıkmaz eve giderim aşkıma koşarım 😅
Tabi ki heralde sevdigin veya konustugun kisiyi tanimalisin :D
En basitinden en sevdigi rengi bile bilmeyen biri nasil oluyorda o kisiye ilgi duyuyor cidden garip :D
Japonlar her konuda basarili ya, adamlar yapay zekayi oyle bir seviyeye getiriyor ki, yakinda yapay olan bizler olucaz, dogal gibi duran onlar diye bir tik korkuyorum :D
Kesinlikle katılıyorum 😅
Aynen öyle çok güzel düşünüyorsun 😅
Ben sorarım en sevdiğin renk ne En sevdiğin film ne en sevdiğin dizi en sevdiğin Spor 😂
Çok garip ya çok saçma 😂
Vallahi ben seviniyorum 😅 aşkımı bulamayacağım bari robot alayım bir tane dizide görmüştüm çok güzeldi ı'm not robot Kore aşk
Kemal Sunal Japon işi güzeldi 😅
En azından yapay zeka yalan söylemez dürüst olur diye düşünüyorum 😅
Evet her ikisini de izledim :D
Gercekten robot ile alakali kurgular guzel oluyor.
Bir yapay zeka dursut zaten :D
O da yapay diye
Sevindim bende bende 😅 şimdi yeni çin diziye başladım 😅
Çok romantik aşk aşk aşk 😅
Ben almayı düşünüyorum bir tane yalancı insanı kalbime alacağıma robot alırım 😅daha iyi anasını satiym 😅
Bende dürüstüm sende dürüstsün pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğum 😅
youtube.com/shorts/PdAhYTlulhg?si=XLt1bySn8pIgZ1CH
Ooo sana iyi ve bol keyifli seyirler dilerim aşk adamı.
Teşekkür ediyorum sana da huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅 pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğum 😅
Rica ediyorum 😄
Çok gözel ediyorsunnn😂
Do you uyku what? 😅
Uyuyor musun? 😅
Uyumuşum bile 😂
I uyku yes 😄
Uyumak da güzel uyanmakta 😅
Çok tatlı olmuş pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
Çok güzel İngilizce konuşuyorsun 😂
Uyan uyan uyan uyan uyan pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
youtube.com/shorts/PHkyLCcfP9U?si=dCo5RLH0009XCPNU
Hello hello
Uyumak da güzel uyanmakta 😅
Çok tatlı olmuş pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
Çok güzel İngilizce konuşuyorsun 😂
Uyan uyan uyan uyan uyan pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
youtube.com/shorts/PHkyLCcfP9U?si=dCo5RLH0009XCPNU
Hello hello
Etmez, sürekli dip dibe olmak, her şeyi beraber yapmak çok sıkıcı olur.. Ki zamanla zaten birbirilerinden sıkılırlar..
Evli de olsa eşler ara ara birbirlerinden uzaklaşmalılar ki özlem duygusu kaybolmasın..
Seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı sıkılanın canı cehenneme! 😅
Ben sıkılmam.
Sıkılanın sevgisi de boştur.
Özlemek için mesafeye gerek yoktur bahaneye ihtiyaç yok
Sık boğaz etmemek istemem güvenmiyorsan ilişki yapma, ya da evlen me . ee benimle gezmek isterse seve seve hazır ola geçerim Hazırlanmak için 2,3 saat beklesin ama 😂
Güvenmek ile ne alaka 😅 benim aklıma hiç güven gelmedi 😅 güvensizlik sorunu da yok güven sorunum da yok 😅
Ama ben her şeyi iş güç haricinde gezi tozu misafirlik alışveriş ev işleri olsun bunları eşimle aşkımla hayal ederken 😅 tanıştığım kız dersek eğer ben tek gezmek isterim arkadaşlarımla gezmek isterim O zaman canı cehenneme yani 😅
2-3 saat de çok oha 😂
Rahatsız edenlere dedim şüphe bir güven problemi dir. Allah Allah 😂 2,3 saat beklesin bir zahmet onun için hazırlanıyoruz 💘
Aşkım her haliyle güzel olur hiç gerek yok 😅 apar topar çıkabilir Ben her türlü beğenirim onu 😂 2-3 saat rahatsız olurum bir saat bile rahatsız olurum maksimum yarım saatim 😅 sanki ahirete gidiyoruz 😂 bende yok o Güven problemi canları cehenneme Güven problemi olanların
Aşkında... Seyinde... Ay ben gidiyorum yatıcam hiç uğraşamam onunla bununla en iyisi uyku aşkı rüyama gelmek istiyorsa bekliyorum 🛌🏻
Güle güle huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😅 tatlı rüyalar 😅 gönlünce olsun
Hayır rahatsız etmez. Her saat yapışık ikiz gibi gezecek değiliz jfjjf keyfi nasıl istiyorsa öyle yapsın derim.😄
Kanka iş güç denen bir şey var yani ekmek parası 😅 her saat birlikte olamayız aynı yerde çalışmıyorsak iş yerinde birlikte olmak başka bir şey yani sonuçta iş güç ekmek parası ayrı bir konu 😅 Ben karışırım istemem öylesini 😂 daha kavuşmadan ayrı ayrı gezmeyi düşünüyorlar 😂
Yani bende onu diyorum jfjfj İş güç olur iki tarafın. ya da herhangi bir şey 😅 aynı iş yerindeysende her saat birbirini göremeyebilirsin doğal olarak😅 Ben karışmam, karıştırmam. Sevmiyorum özgürlük kısıtlayıcı şeyleri. Rahatlığa alışkınım boğulurum öyle adamdan jdjdj Örneğin tatil günlerimiz vs olur belki tek takılmak ister , belki arkadaşıyla takılmak ister bu doğal. Aynı şekilde bende tek takılmak isteyebilirim ya da arkadaşlarımla vakit geçirmek. Buna karışıyorsa zaten ben kaçarım 😅 Sevgililiklede , evliliktede nefes alma alanı olmalı bence. 😄
İş dışında bebek gibi hep yan yanada olunmaz ki bence jfjfj azıcık birbirini özlemek lazım. Daha çekici gelsin.. 😅
Bu kısıtlamak değildir ya birlikte yapmak istiyorum sadece birlikte gezmekte olmak istiyorum her şeyi birlikte yapmak istiyorum 😅 ayrı gayrı gezmek bana saçma geliyor
Bakkala da birlikte gidelim hastaneye pazara bakkala gerek yok ben tek giderim pazara birlikte giderim ama mağazalara alışverişe sahile her yere
Ben aşkımı rahat ettiririm Ben de seviyorum rahatlığı aşkım yanımda olduğu sürece rahat olurum 😅
Ben istemem Sen istiyorsan yapacak bir şey yok gönlünce olsun 😅
Özlemek için mesafe gerekmiyor Ben yanımda bile özlerim aşkımı 😅
Bilmiyorum bana saçma gelmiyor. Yani hayatımızda biri olsun ya da olmasın yalnız gezilebilir. Ben bazen kendime kahve ısmarlarım, yemeğe çıkartırım kendimi. Bazen arkadaşımlarımdan birini alır çıkarım yani. Onunda o an canı öyle istiyor olabilir. Şahsen ben hayatımda biri varkende yalnız gezdiğim oluyordu yokkende. Şu var sevgilim olduğu zaman bana sinir oluyor ve eve git vs diyordu ama ben emir almayı sevmiyordum. İnadına zıttı yapıyordum 😅
Sen ayrı gayrı bir şey yapmayalım istiyorsun o senin tercihin kanka. 😄
Ben sıkılırım. biraz cinsim biliyorum ama özlemem lazım o adamı yani jfjfj
Heyecan lazım, renk lazım ilişkiye:d
Kanka ruj, kıyafet vs erkeklerle seçilmiyor jfnfj
Tamam erkeklerin seçtikleri güzel oluyor olmasınıda bazen çok karışıyorlar be 😅yada hemen bir şey alıp çıkmanı bekliyorlar. Sonuçta alacak benim parayıda ödeyecek benim. Peşime takılmasını sevmiyorum. 😅
Bu yüzden özel alan olmalı diye düşünüyorum. 😅
Diğer yerlere birlikte gidilebilir, vakit geçirilebilir.
Evet biliyorum kanka. Elbette sen aşkını çok rahat ettirebilecek, çok mutlu edebilecek bir adamsın. Sana her zaman diyorum eşin çok şanslı olacak 😄
Ben çabuk sıkılıyorum dediğim gibi kanka nfjdj seninde her şey gönlünce olsun inşallah😊
Mesafe anlamında özlem demedim zaten jfjf evliyken niye mesafe olsun mesela. Zaten aynı evin içindesin. 😅ama boş zamanlardada özel alanlar olmalı. İnsan kendinide vakit ayırmalı😄
Sen aşk adamısın. Sevdiğini çok benimseyeceğin kesin. Bu yüzden hayatındaki kadın şanslı olacak. Umarım karşına sevgini hak edecek gerçekten değeri bilecek biri çıkar. 😊
Normaldir kanka herkes herkes değildir yani. Zaten çok var senin gibi düşünen. Evet tabii ki insan yalnız da gezebilir yalnız da gezip tozmalı. Yalnızken de mutlu olmalı keyif almalı eğlenmeli. Ben hep genelde mahallenin gençleri çocukları kolu komşu pek yalnız değilim. Biliyorum seni kendine kahve ısmarladığını atırlıyorum. Ben hep birileriyle gitmeyi seviyorum. Genelde kardeşlerim ile mahallenin çocukları yani.
Zıt gitmeyi sevmiyorum 😅
Evet benim tercihim 😅 canın sağ olsun herkesin gönlünce olsun Ben çok güzel renk katarım gökkuşağı gibi adamım 😂 renk yanımda renksiz kalır 😂
Seçilir seçilir Ben aşkımla seçerim 😂 aşkımla Gratis'e gitmek bile istiyorum
Ben acele etmem alışveriş yapmayı seviyorum 😂 Ben seviyorum takılmak istiyorum
Özel alanın canı cehenneme 😅
Allah razı olsun kanki senin güzelliğin 😅 Ben her şeyden sıkılabilirim ama aşkımdan asla 😅
Teşekkür ediyorum kanka senin güzelliğin Allah razı olsun amin inşaAllah 😅 öyleyimdir yani 😅🌸🥰
Aşkı sevmiyorlar yalandan seviyorlar lanet olası pislikler 😅😂😂
Haklısın. Öyle tabii ki. katılıyorum.
Evet hep öylesin ve öyleydin hatırlıyorum. Yani bu güzel bir şey. bunlar bir güzel anı kanka.
O senin bileceğin iş, senin tercihin hfhfj genel olarak uyumlu birisin kanka zaten. Seninle zıt giden olmaz bence 😅
Evet sen öylesin bak bu doğru. Cıvıl cıvıl neşe saçıyorsun valla. her şey gönlünce olsun 😊
Pekala öyle diyorsan öyle olsun 😅umarım gidersin aşkınla Gratis'e😄
Umarım sevdiğin şeyleri doyasıya yaşarsın kanka 😄
Saol kanka. Allah sendende razı olsun😅Aşka aşık birisin. Sıkılmaman doğal😄
Allah iyi doğru insanla karşılaştırsın seni inşallah 😊
Aynen aşkı sevmiyorlar doğru. Sevmiş gibi yapıyorlar çıkar için. Öyleside zaten olmasada olur 😅
Teşekkür ederim kanka biliyorsun yani yıllardır tanışıyoruz. Düşüncelerim hiç değişmedi. Sadece birazcık akıllandım. Mantıklı sevmek istiyorum artık. 😅
Al gülüm ver gülüm sevmek istiyorum 😅 hak ettiği kadar sevmek
Değil mi ya ulan benim gibi uyumlu olmak zor be öyle uyumlu olurum ki maymuncuk anahtar gibi 😂
Vallahi hiç gitmedim Gratis'e 😂 sipariş bıraktığım oldu da 😅 aşk ile nasip olmadı 😅
Evet aşığım aşkı seviyorum 😅
Lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler güt laleleri yavşuklar gevşuklar sşşşerefsizler😅
Hepsinin canı cehenneme özü sözü bir olmayan 😅
Aynen elbette biliyorum. Fikirlerin aynı. Bu kötü bir şey değil. Güzel şeyler istiyorsun. İstemek en doğal hakkın. Kalbin o kadar güzel ki en iyisini hak ediyorsun kanka 😊
Akıllanmak iyidir ya. En azından ne yapacağını, nasıl davranacağını az çok kestirebiliyorsun😄
Yani olması gerekende o. Hak ettiği kadar sevmek , hak edenler olmak önemli tabii.
Aynen uyumlu birisin. Seninle anlaşmamak imkansıza yakın. Biri seninle anlaşamıyorsa bu onun sorunudur bence 😅
Çok uyumlusun, iyisin yani maşallah kanka 😄
İnşallah o da nasip olur kanka 😄hem güzel bir aşkın olsun , hemde gratisede gidin inşallah 😅
Haklısın katılıyorum jfnfj Fırfırlar, yanık motorlar işte 😂😂
Aynen canları cehenneme be kanka😂
Bazen abiler falan filan müdahale ediyor yok şöyle yapma yok böyle yapma diyorum ki bu benim hayatım benim düşüncem benim aşkım 😅 Ben böyle istiyorum yani 😅 Yok öyle olmaz şöyle olmaz diyorlar hepsinin canı cehenneme 😅 Allah razı olsun kankim senin güzelliğin vallahi şımartıyorsun beni 😅🥰😅
Akıllandım bence de iyidir 😅
Çok güzel söylüyorsun kanka Evet onun sorunudur sorunlu köpekler 😂
Teşekkür ediyorum 😅
Amin inşaAllah 😅
Ben çok güzel sevmiyorum kanka orta olsun 😅 dikkat çekici de sevmiyorum 😅
Dikkat çekmesin benim aşkım 😅 hepsini kafasını gözünü kırarım 😅
Basur olasıcalar 😂
Derhâl top yekün 😅
Aynen öyle tabii müdahale edilmesi doğru değil tabii. Hayat senin hayatın, fikir senin fikrin. Onlar çok istiyorsa kendi hayatlarına uygulasın. Sana karışmasın tabii😅
Nasıl istiyorsan öyle olsun kanka. kimsenin ne dediğini takma. Doğal ol, kendi bildiğin gibi devam. Aynen canları cehenneme.😄
Adam gibi adamsın sen onlara bakma kanka jdjdj benzeme falan😅
Sendende Allah razı olsun kanka. Şımar tabii hakkın yani 😊 ben olanları söylerim. Seni tanır ve bilirim. Yalakalık vs için değil gerçekten seni uzun zamandır tanıdığım ve harika karakterini bildiğim için söylüyorum. 😊
Bencede akıllandın 😅
Aynen öyle tabii kanka. bu onların sorunu. 😂
Rica ederim😊
İnşallah 😅
Biliyorum kanka yani ne tarz sevdiğini 😅 Aynen o tarz istediğini biliyorum. Bulursun yani bundan eminim 😊İnşallah en iyi huylusunu, gönlüne göre birini bulursun 😊
Evrene iyi enerjiler yolluyoruz o halde jfnfn iyi sana gelsin diye😅
Kavgadan uzak durun guzum jfjfj ille ağız göz kıracaklar 😅
😂😂😂😂😂
Mutlu akşamlar kanka 😅19 gibi kalktım 😅ne uyumuşum 😅 düzene şey edemedim uykumu😅
Aynen öyle 😅 kanka bir de laf şey eden çok bana başka platformda büyükler ama kendileri yapıyorlar 😅 anlamıyorum çok saçma 😅
Takmıyorum zaten bilirsin sadece sevdiğim kişileri 😅 karakterime müdahale harici dikkat ederim hayatım harici😅
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅
İnanıyorum ben sana her türlü güveniyorum da 😅
Yalakalığı menfaatçi çıkarcı şerrrrefsizler yaparlar 😅
Amin inşaAllah buluruz 😅
Evett güzel mesajlar evren evren eskiden az şeylere razı idim ama şimdi çok şey istiyorum bekliyorum 😅
Çok güzel olandan uzak durmak lazım karakteri kalbi güzel olsun 😅
Sanada mutlu akşamlar kanka😅Maşallah jdjdj bayağı uyumuşsun. En azından yorgunluğun geçmiştir. Düzene koyarsın ya sıkıntı etme.:d
Haklısın vardır laf edenler. Takma onları 😅umursama. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Yokmuşlar gibi davran 😅
Bilirim bilirim. sevdiklerini önemsersin evet. En doğrusu zaten 😄
Rica ederim kanka😊
Bende sana inanıyorum ve her türlü güveniyorum 😅
Aynen orası öyle tabii çıkarcı köpekler , şer*fsizler yapar jfjfj bizden uzak olsunlar😅
İnşallah 😅
Çok şeyler istiyorsan çok şey dile , çabala:d elbette olacaktır kanka. İnanıyorum sana 😅😊
Pekala nasıl istiyorsan , o senin tercihin tabii ki kanka😅Evet karakteri çok önemli tabii 😄
Gece ufaktan canım sıkıldı kanka Ne bileyim uyumak istedim 😅 uyumayı seviyorum 😂 ama uyumamayı da seviyorum 😂
Geçti geçti turp gibiyim 😅
Hiç takmıyorum vallahi hepsinin canı cehenneme 😅 Ben öz abimi biraz dinlemem 😂
Çünkü herkesin hayatı kendine özgüdür 😂 kimse kimsenin hayatına karışmaya hakkı yoktur özgürlük birdir 😂
Teşekkür ederim karşılıklı olduğuna sevindim 😅
Çok şey diliyorum tabii ki 😅 az şeye razıydım azdan gaz oldu 😂 çok isteğim de çoktan az olsun 😂
Hayatta her şey insana dair kişilik ve karakterden geçiyor diye düşünüyorum 😅 beni tanıyan bir insan Ne yapıp ne yapmayacağımı olaylara nasıl tepki vereceğimi bilebilir 😅
Uyumak istemediysen uyuma tabii kanka. O senin tercihin😄
Çelişkili oldu ama olsun ncnfj keyfin nasıl istiyorsa artık öyle yaparsın 😅
Ne güzel. Buna sevindim😅😊
Aynen canı cehenneme kanka😅
Kesinlikle katılıyorum 😄
Rica ederim kanka😊
Gönlünce olsun her şey inşallah 😄😊
Elbette en önemliside karakter zaten.😅bilir aynen. 😅
Seviyorum ikisini de seviyorum duruma göre moduma göre 😂
Sevinmene sevindim 😅
Amin inşaAllah tüm iyilerin iyi kalplilerin iyimser olanların iyi dilekleri 😅
EyvAllah 😅 gönlünce olsun Mutlu akşamlar diliyorum
Ne güzel işte 😅
Saol saol 😅😊
İnşallah kankam😊
Çok saol. Seninde gönlünce olsun ve mutlu akşamlar 😊
EyvAllah senin güzelliğin kanki 🥰
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum 🌸😅🥰
Sürekli oluyosa rahatsız eder ama ayda yılda bir kendiyle veya arkadaşlarıyla yalnız vakit geçirmek isterse saygı duyarım tabiki
Ben saygı duymam 😅 hiç hoşuma gitmiyor sinir ediyor 😅 fakat anlayışlı olmak da güzel
Etmez.. Ortak zevklerimiz oldugu gibi ortak olmayan zevklerilizde olabilir.. Ve insan bazen kendine zaman ayirmak isteyebilir. Arkadaslarina vs.. Bu iliskilerin omrunu uzatir helede surecte bile birbirini ozluyorsqn :)
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Saygı duyarım abi olabilir ama ben istemem istemiyorum isteyeni de istemem
İlişkinin ömrü bu şekilde uzamaz tabii ki herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Yalnızlığı seviyorsa benimle niye evli. cift olmadıktan sonra ne anlamı var. aslinda olması gereken bütün planlarını eşine göre yapması. eger yapamıyorsa evlilik ona göre değil ve bekarlıği özlediğini düşünürüm
Çok güzel düşünüyorsun Zehra bende aynı fikirdeyim. Hem fikiriz. Bence de hiç anlamı yok. Bunlar evlenmeden konuşulmalı. 😅
İnsan bazen yalnız kalmakta ister ben saygı duyarım benim için sorun olmaz
Ben duymam insan neden yalnız kalmak ister Allah aşkına 😅ben niye hiç istemiyorum öyle hayallerim olmadı hiç
Bazıları ister bazıları istemez
Neden yalnız kalmak ister cevabı yok mu
Evet bazıları ister bazıları istemez katılıyorum çoğunlukta yalan söyler farklı tanıtır kendini maskeli köpekler
İnsan bazı durumlarda yalnız kalmayı ister ben mesela yalnızlığı çok sevmememe rağmen arada kafa dinlemek için en sakin ortamı seçerim eee evlendikten sonra da insanın yalnız kalmak istiycegi zamanlar olacaktır buna saygı duyulur bana gayet doğal bir durum gibi geliyor
Benim öyle durumlarım yok. Ben de öyle şey yok. 4 sene ilişkim oldu hiç öyle şey olmadı. 😅
Ben saygı duymam doğal değil ama senin hayatın tabii ki olabilir Sen sensin Ben de ben.
Gönlünce olsun 😅
Eyvallah 😄
EyvAllah bizden ulannnn 😂😂
https://youtu.be/pqsr0qdCQrk?si=ZtykvfLNIho_78zJ
Her zaman öyleyse sorun ederim tabiki. İnsanız arada kendimizle elbet kalmak isteyebiliriz ama her zaman olmaz.
Yani ara sıra ayda 4 kere sorun olmaz mı diyorsun 😅
Birazcık sorun olmazsa fazlası da sorun olmaz sanki 😅
Vallahi ben hiç istemem kendimizle kalmayı yani kendimle kalmayı 😅
İlişki aşk sevgili evlilik ben sen iken Biz olmak demektir son nefese kadar her daim her türlü her koşulda Biz olmak hiçbir zaman yalnız bırakmamak 😅
Tabii bu hayalimdeki aşk 😅 hak ettiği kadar şey yapmayı düşünüyorum 😂😂
youtube.com/shorts/aFgd6fStdUs?si=rAADwXtPKqg6phzN
Gönlünce olsun:)
Amin inşaAllah 😅 senin de gönlünce olsun 🌸
🙏🏻🌼
beni rahatsız etmez yalnız da gezebilir tabi ki de
Hımm, gönlünce olsun 😅 dürüst olmak güzel 😅
Baska sehire falan gidemez, kırsın bacaklarını otursun evinde
Aynı şehrin içinde bile gezemez 😅 aynı ilçede bile gezmesin 😂
Varoşmuyuz biz, kimse kimsenin sahibi degildir, her insan hürdür kısıtlanamaz.. Bugun onu istemeyen yarın kapı dışarı çıkmasını istemez, bu tür düşünen şahıslardan da kadınların uzak durması gerekir..
Kimse kimsenin sahibi değildir katılıyorum. Ancak ilişki ben sen iken biz olmaktır ayrı gayrı yoktur ayrısı gayrısı yoktur.
Olanı istemem zevkler ve renkler herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Kısıtlamak değil beklenti istek arzu 😅 uyanı isterim
Kapı dışarı çıkmasın da sorun yok birlikte olması beni daha çok mutlu eder 😅 şahsen ben evden işe işten eve bir insanım eşim olmadan gezmeye tozmaya karşıyım
Bu aslında onu düşünmektir nice erkek var işten sonra eve gitmez gezer tozar maça oraya buraya gider ben evime giderim dolaşacaksam eşimi de yanıma alırım gezdireceksem eşimi gezdirmek isterim
Kişisel alan olmalı evlilikte ancak eşini de yalnızlaştırmamalı eşi, beraber aktiviteler mutlaka yapılmalı ben öyle düşünüyorum. 🪁
Mesela neden kişisel alan olmalı niye Yani kişisel alan nedir ya
Evlilik ben sen değil biz olmak demektir Hatta ilişki birlikte olmak ilişkiye adım atmak sevgili olmak böyle bir şeydir ya
Ayrı gayrı sevmiyorum Sen ayrı trende olmasaydın 😅 yollar aşkımıza gölge düşürdü 😅
https://youtu.be/-TSJxAKoMlE?si=B1YRYJDI9A531bnS
Katılmıyorum kişisel alanın canı cehenneme 😅
Ahahah kişisel alan derken erkek maç izlerse kadın izlemek istemezse dizi izleyebilir o manada.
Hehehe 😅 o olabilir o normal ona katılıyorum 😅 Ben de maç izlemeyi sevmiyorum hem de hiç sevmiyorum 😅 dizi izlemeye bayılırım 😅 hayallerim var 😅 bir sürü dizi not aldım izlemek için 😅
İzle film tavsiye ederim diziler fenomeni olarak hangi tarz :d
Tarz olarak içinde aşk olan sevgi olan romantizm olan ponçik aşk olan 😅 içinde aşk olan her şeyi seviyorum
Romantik film yani yes man, Beni unutma, Sil baştan, not :Seni seviyorum filmi bunları izleyebilirsin. ✨🎐
Sil baştan izlemiştim güzeldi 😅 diğerlerini bilmiyorum beni unutma tanıdık geldi 😅 her türlü yes come on 😅 party people 😅
😀🥳
Nereye yalnız olduğuna bağlı mesela ailesini tek ziyaret etmek isteyebilir onun haricinde rahatsız eder
Aile ailemiz olmayacak mı niye birlikte gitmiyoruz acaba 😅
Dedikodunu yapacaktır abi belki 😅 bide beni annemin yanında öpme utanırım diyor mesela
Benim yanımda yapabilir ben kızmam yaptığım her şeyin arkasında olurum her zaman utanacak çekinecek bir şeyim olmaz
Ama onu der kardeşim normaldir 😅 canın sağ olsun anlayışlı oluruz fakat ben kendi annemin yanında öperim aşkımı 😅
hayirdir kocum ya nereye yalniz gidiyomus? oyle bi dunya yok yani beni ustundeki kiyafet gibi tasicak her yere 😌
Heheheh 😅 müthişsin Yaren 😅
Bence de yok 😅
Ama o beğendiğin ağırbaşlı adamlara sökmez o 😅 giderler hiç umrunda olmaz 😅 Gezer tozar dolaşırlar çoğunluk öyle 😅 kadın evde bekler erkek gezer 😅
Ben taşımak isterim 😅
tesekkur ederiim, simdiye kadar hic sokmedigi olmadi ya gidebileni gormedim. seninki de guzelmiis 😅
Ricalarimi iletiyorum 😅 Allah Allah ne güzel o zaman sevindim senin adına 😅 madem öyle Niye devamlı olmuyor niye bitiyor çok saçma değil mi 😅
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 vallahi hayallerde her şey güzel
bitmesi baska sebeplerden oluyo genelde ama halledicez ya ahshahahha
Halledebilirsin yapabilirsin inanıyorum güçlüsün sen 😅 her şeyin canı cehenneme 😅 gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Bitirenlerin canı cehenneme 😅 bitirmek için elinden gelenleri yapanların canı cehenneme 😅
Yalandan sevenlerin canı cehenneme 😅
amiin amin, tesekkur ederiim sana da 😄
Ricalar ve teşekkürler 😅 Hep gül gülümse 😅🌸
youtube.com/shorts/n4TI0Gp4wYk?si=NFplmhoLZ3ejlLC5
🤗🤗
Sevgilim gezebilir ama eşim asla. Eşim olduktan sonra yapışık ikiz gibi gezmek isterim kdjsj
Bende öyle hayal ediyorum istiyorum 😅 zaten iş güç ekmek parası ayrı olacağız 😅
Sevgilim de madem sevgilim olmuş birlikte gezelim yahu 😅 ne kadar çok buluşursak o kadar çok tanışırız yani 😅
Sevgili iken sürekli gezince özellikle erkekler sıkılıyormuş. Sen daha iyi bilirsin, öyle mi gerçekten? 🤭
Sen de beni bilirsin bence sence öyle miyim 😅 onlardan mıyım 😅
Ya da sen o erkekleri sever misin 😅
Yok sevmem, sen de onlar gibi değilsin. Onlar prenses erkek sjsjf
Ben de sevmem, teşekkür ediyorum kesinlikle onlar gibi değilim, onların canı cehenneme 😅
Rica ederim. Onlar top gibim güzel kardeşim gibim bi şey olmuşlar sjfhhg
Ne güzel ifade ettin kesinlikle katılıyorum 😅 ağzına sağlık parmaklarına sağlık 😅xvndhddghte
Sansürü yemişim yine, teşekkürler KS kjajaj
Ben sansürsüz okudum 😂 sansürün de canı cehenneme 😂
Hayır gezmez. Tek ben gezsemde eşim de rahatsız olmaz yani..
Ben olurum 😅 gezmek istemem 😅 gönlünüzce olsun
Huzurlu ve mutlu sabahlar dilerim 😅
Kanka YouTube da ki videolara koptum seni fenomen edecem
Teşekkür ederim senin güzelliğin ancak sadece iş grubunda paylaştığım cevaplar başka bir şey de gözüm yok maksat anı olsun 😅 sağ ol var ol ancak gerek yok
EyvAllah 🌸 gönlünce olsun huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸🙏🫡
Etmez ama beraber olmak elbette daha iyi olur
Rahatsız olmayanlar bile rahatsız eder beni 😂 gönlünce olsun 😅
Neden yalnız gezmek istediğine bağlı ama yine de yalnız bırakmam
Sebeplerin canı cehenneme 😅 bende
Yalnızken nereye gitmeyi istiyormuş o önemli.
Bence önemsiz 😅 gönlünüzce olsun
Ona da hakkı var tabiki tek gezmeye de Kafa dinlemeye de
Ona hakkı yok kafasını bensiz dinleyecekse 😅 canı cehenneme hayatımda yeri yok😅
Ben onun kafasını mı bozacağım sanki 😅kafamı aşkım ile daha güzel dinlerim 😅aşk mutluluk şırıngası 😅 her türlü sakinleştirici 😅
Zevkler ve renkler 😅
Evlenince anlarsın 😄
Şaka şaka bilmiyorum bende vardır sebebi
Katılmıyorum 😅
Kişilik ve karakter meselesi karakterim bu 10 sene evvel de aynı şekilde düşünüyordum. 🥲
Sebeplerin canı cehenneme 😅
Yok öyle dünya 😅
Burcunuz nedir
Oğlak ya sizin?
İkizler
Dedim acaba ikizler falan mısınız hep bi ikinci şahıs olsun isteriz sanırım biz
Vallahi ben hiç yalnız gezmem mahallemin çocukları gençleri olur çok şükür çevrem geniş yalnız gezmeyi anlamsız oluyorum mantıksız Yani hoşuma gitmiyor sevdiklerimle iyiyim mutluyum
Gönlünce olsun
Hayatımızı paylaşacağımız birbirine sıkı sıkıya kenetli diyeceğim de acaba bu ikizlerin özelliği mi bende tereddüt ettim 😄
Oğlak burcu baskın bi kisilik
Sizin de gönlünüzce olsun. Aynen ya oğlak arkadaş vardı derneğe zor getiriyorum tek başına öldürsen bi yere gelmez illa yolda da biriyle gelecek manyak 😄😄
Kişilik ve karakter meselesi. Burç meslek diploma memleket bunlar önemsiz çünkü kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz. İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür kişilik ve karakterini oluşturur..
Semtimde abi sayılırım çocuklar gençlerleyim hep sözüm geçer ancak ben genelde onlar mutlu olsun diye onların istediğini yapmaya çalışıyorum. Sevdiklerimin istediği olunca mutlu oluyorum. Mesela annem ne isterse alırım. Canım bir şey çeksin hemen alırım. Yeğenlerim bir şey istesin alırım. Elimden gelen her şeyi yaparım onlar için. Saygısızlığı sevmiyorum sadece.
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum. 😅
Davetlere tek başıma gidebilirim mesela nargile kafe falan filan yalnız gitmem illa yanımda birileri olacak
Suga 😃 Çakala bak 😂
Yalnız gitsin daha da dönmesin ölmek istemiyorsa tabi 🤣
Çakal kim 😅 neden öyle dedin 😅
Giden gitsin bana birlikte gitmek isteyen lazım 😅
Goglede arama kısmına suga yaz görürsün 😂
Koreli aktör çıktı 😅 şarkıcı da olabilir bilmiyorum
Ancak hiçbir şey anlamadım yine de
Benimle gezmek istemiyorsa bi sebep ararım ya
Var bazıları yalnız gezmek isterim diyor arkadaşlarımla gezmek isterim diyor 😅 Yıldırım hızıyla soğuyorum 😅
Asla istemez bende istediği zman olursa izin veriirm
Ben vermem 😅 izin vermediği şeyi de yapmam
Rahatsız eder evet. Bi süre önce bu konuları detaylı konuşmuştuk hatırlarsan 🙂
Benide rahatsız eder 😅
Profil yeni 😅nick farklı 😅 profil resmi de başka yere bakıyor 😅 tam emin değilim yani
Tartıştıysak falan kafa dinlemek istiyorsa yalnız gezebilir ama onun harici beraber gezmek isterim
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir...
Çözümsüz hiçbir şey yoktur çözmek istemeyen insan vardır. Birlikte çözebiliriz her şeyi. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır..
İnsanlar alışmış kötü şeylere..
Ben kavgaya karşıyım tartışma münazara müzakere istişare olabilir insanız konuşarak halletmeliyiz
Sen böyle düşünürsen Evet olur 😅
Murfy yasası kötü kötüyü çeker iyi düşünmek lazım iyi şeyler güzel şeyler
Anlaşmazlık illaki olur ancak güzelce konuşmalı anlaşmalı orta yolu bulunmalı kavga etmek zorunda değiliz hiç olmadım
Her anlaşmazlık olduğunda uzaklaşmak istiyorsa yalnız kalmak istiyorsa sonsuza kadar yalnız kalmalı 😅 Ben anlaşmazlık olduğumda da hep yanında olmak istedim bana ters olsa bile yine yanında olmak ister dim haklıyken bile yeri geldi çoğu zaman özür diledim çünkü aşkım benim rakibim olamaz düşmanım değil zıt gitmek dik gitmek ters gitmek istemem canın sağ olsun
Sevdiğinin varlığı bana güç verir her daim her türlü aşk sonsuz güç kaynağı ve sevginin gücü sınırsızdır aşılmayacak engel yoktur olamaz ama bahane çoktur bahanesi olanların canı cehenneme 😅
Sevindim gönlünce olsun 😅 diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😅
Teşekkür ediyorummm😅🌸🌹
Her zaman birlikte olamaz yalnız kalmayada ihtiyacı var insanın
Zaten iş güç ekmek parası var her zaman birlikte olamayız ki ama bari iş güç harici birlikte olalım. Ben işten çıktığımda eşimle olayım.
Mesela bir insan neden yalnız kalmak ister ya da ihtiyacı olur
Bunun için yalnız kalmasına gerek yok. Zaten kendi kendine bir şey beceremeyen bir insanı istemem. Beceriksiz insan sevmem.
Çok şükür becerikli bir insanım ama aşkımın yanında olmak isterim onunla birlikte
Mesela musluk sifon elektrik elektronik dijital gösterge tamiri bilgisayar tamiri bisiklet motosiklet tamiri oto elektrik yaparım 😅
Plastik aksam tamiri tampon grenaj vs vs
Dolaop gardrop montajı yaparım küçüklükten bu yana hep çoğalttım
Öyle düşünen öyle düşünen iyi olsun 😅 Gönlünüzce olsun
Saygı duyarım zaten evlenmeden önce konuşulur böyle şeyler sorarım yani istemem Uzak dururum
Olabilir tabii ki gönlünüzce olsun 😅 Ben sizin aksinize düşüneni isterim
Seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı sıkılan sevmeyi bilmiyordur sevmek tek kelime Ama içinde milyonlarca şeyi barındırıyor
Hiçbir zaman öğrenmeyeceğim çünkü kimse kimse gibi olmak zorunda değil. Saygılı olmalı kılık kıyafet ile kişilik ve karakter olmaz açık giyiniyor diye kimse kötü kapalı giyiniyor diye kimse iyi olmaz
Herkes herkese saygı duymalı kimisi çapkın sever ben bunlara saygı duymam yani sevebilir beni ilgilendirmez
Vuran kıran inciten çok onları seven çok öğrenecek bir şey yok Ben benim
Anlayacak bir şey yok yani sen de sensin o senin hayatın Bu benim hayatım kimse sen değil ben değil ya da ben kimse değilim
Benden utanıyorsa ben yoluma o yoluna o zaman.
Utanmak değil de bazıları böyle işte öyle şeyler istiyor Bana göre çok saçma mantıksız berbat bir şey 😅
Neyse ki bunları tanışma aşamasında soruyorum 😅
Derhal uzaklaşıyorum 😅
Canları cehenneme 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Tek başına gezecekse evlenmesin. Silah zoruyla evleniyoruz sanki
Çok güzel düşünüyorsun bence de 😅 Gönlünce olsun huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Teşekkür ediyorumm
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dankkkk drankkk 😅 grav grav grav 😅
Adamın rüyada bile vukuatı var 😂
youtube.com/shorts/ghlvQoyK_LI?si=hWTUdHVoTLvX9V_W
Arada yalnız kalmak isteyebilir ama arada
Yalnız kalmak isteyen arada zaten geneli öyle 😅 yalnız gezerler eşlerinden ayrı gayrı 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Eder, ben varken niye tek gezmek istesin
Bana da çok saçma geliyor ya 😅 insan aşkı varken eşi varken niye başkalarıyla gezsin ki 😅 bunu düşünmeleri bile çok saçma Yıldırım hızıyla soğuyorum 😂
Çok güzel düşünüyorsun 😅 iş güç harici Ben de yanında olmalıyım 😅 yan yana olalım ya enseyi ne yapacağız 😂
Teşekkür ediyorum 😅 o zaman gönlünce olsun 😅
Bensiz nereye ya hahs
Ulan bu evde 😅
youtube.com/shorts/BoUMF-lRfD0?si=cIRysR1EdeaeG1Lb
Gönlünce olsun 😅
Evet doğru benden isiniz tuvalet de gidemez
O kadar da değil 😅 suyunu çıkarmamak lazım 😅
Çok etmese bile biraz ederdi
Düşünsene 😅 kavuşmadan beraber olmadan ben yalnız gezmeyi takılmayı severim diyor 😅
Tek başıma dolaşırım 😅
Çok saçma değil mi 😅
Zaten iş güç ekmek parası 😅 zaten uzak kalacağız işte iken 😅
Yalnız hayalleri olan kalabalık etmesin 😅
Sevilen güzelleştirir her şeyi her yeri yapılan şeyler gidilen yerler manzara aktivite bahane 😅
Bir gülüşün yeter ölümü unuturum,
Bir damla gözyaşında boğulurumm
Doğru diyosun 🙌
EyvAllah, gönlünce olsun 🌸 Mutlu akşamlar dilerim
Yani nereyi gezdiğine bağlı
Ailesine mi gidecek birlikte gidelim Bizim ailemiz değil mi 😅 arkadaşı ile mi buluşacak ortak arkadaşımız olsun kendi kendine arkadaş olamaz benim tanımadığım bilmediğim biriyle arkadaş olamaz benimle tanışmak isterim ben de gelmek isterim hayırdır yani 😅
Nasıl ya kız arkadaşın arkadaşı ile buluşsa bende mi gelicem dersin🙄😂
Neden olmasın ben öcü müyüm onu mu yiyeceğim 😅
Olmaz ya kız kıza takılmak ister belkiii😀
Canları cehennem o zaman 😅
Bensiz bi yere gidemez efendım
Ne güzel bende öyle hayal ediyorum 😅 gönlünce olsun 😅
Hepımıızn
Amin inşaAllah ama tüm iyilerin iyi kalplilerin 🌸
Defolsun gitsin biraz kafa dinleyeyim 😌
Gönlünüzce olsun 😅
Sorun olur benim için
Sevindim ne güzel 😅 ayrıca hesabın kapalı olduğu için dönüş yapamadım 😅
Cevap olarak hayır hiçbir şey aksine tersi daha çok oldu 😅
Ee tabi ki
Ne güzel abi 😅 her türlü gönlünce olsun
Arada yapabilir sorun yok
Gönlünce olsun 😅
Ara sıra olabilir...
Gönlünce olsun 😅
Benim için sorun olmaz
Gönlünce olsun 😅
Hayır kafa dinlemek isteyebilir
Mantıksız 😅 kafa dinlemek isteyen ilişkiye başlamasın
Ne alaka arada bir kafa dinlemek isteyebilir insan
İnsan sevdiği ile birlikte kafa dinlemeli sevdiği rahatsız ediyorsa ondan ayrı kafa dinlemek istiyorsa karşıyım 😅 Ben hiç istemedim şimdiye kadar
Eder ben varken yalnız neden geziyor
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Gönlünce olsun
Evet, rahatsız eder.
Beni de 😅 canları cehenneme 😅 lanet olası pislikler
Hayırdır sıkılmış mı benden
Kişilik ve karakter meselesi diyebiliriz Çünkü çok var böylesi işte yalnız gezmek isterim arkadaşlarımla gezmek isterim arkadaşlarımla çıkarım diyen 😅 ben hiç sevmiyorum Hatta canları cehenneme 😅
Seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı 😅
O böylesi olanlarla işim olmuyor genelde, aynen öyle 👍🏻
Bende bende ne güzel 😅 Gönlünüzce olsun huzurlu ve mutlu geceler diliyorum
İyi geceler 🙏🏻✨
Evet moralimi bozar
Sevindim 😅 gönlünce olsun
Bensız biryere gıdemez
Ben kıskançmıyım okadar da degıl
Arada olabilir devamlı olması tabiki rahatsız eder
Zaten iş güç ayrı olacağız ayrı olmuş olacağız 😅 arada bilemiyorum Ama bazıları var yalnız gezmek isterim tozmak isterim diyor arkadaşlarımla gezmek isterim diyor bana saçma geliyor mantıksız
Bazen yalnızlık iyidir.
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan iyidir ama normalde iyi değil 😅
Etmez güveniyorsam tabii
Hımm 😅 güven ile zerre alakası yok 😅 insan şüphe etmek istedikten sonra ağzı ile kuş tutsa da eder
Hayır etmez.
Gönlünüzce olsun 😅
Hayır
Hımm 😅
Her insan ara sıra yalnız kalmak ister kafa dinlemek ister bunlar gayet normal şeyler
Ben onlardan değilim. Onlardan olalım da sevmiyorum. Uzak ırak olsun. Aşkımdan uzaklaşma düşüncesi bile canım acıtıyor...
Her halükarda her türlü iyi kötü konum ne olduğun önemi yok hep yanında olmak istiyorum
Ben de sen hiçbir zaman olmayacak sadece biz olacak öyle bir aşk istiyorum
Her insan farklıdır işte
Evet tabii ki 😅 çok var mesela çevremde gezip tozarlar eşleri evde içmeye giderler maça giderler oraya buraya giderler hep eşleri evde Bana çok saçma geliyor 😅 ben işten çıkıp aşkıma Koşmak isterim 😅 izin günlerinde aşkımla geçirmek 😅 gezeceksek birlikte gezelim arkadaşları varsa ben de geleyim yani ne olacak sanki 😅 Sevgi güzelleştiriyor aşk güzelleştiriyor her şeyi adım adım bazen topyekün aşkım yokken sarayda olsam Alice harikalar diyarında olsam boş çöplükten farkı yok 😅 aşkımın olması güzelleştiriri manzarayı 😅 sahile gidip ne yapacağım aşkım yoksa
Evet rahatsiz oluyorum
Sevindim 😅 evlenmeden önce bunları sormak lazım konuşmak lazım 😅
yok valla 😅 hiç kız arkadaşım yok ki görücü usulü düşünüyorum 😅 kolu komşudan çevreden haber bekliyorum 😅 rüşvet teklif etmeyi bile düşünüyorum 😅 belki cezbedici olur 😅 benim zaten listem var ya soru listesi ooo 😅 Sende ne var ne yok nasılsın
Eder
Güzel 😅
😄
Nesi güzel 😅
Beni de rahatsız eder 😅 o bakımdan güzel 😅 Ben de çok rahatsız olurum Yani bana ters 😅 böyle şey duyunca Yıldız misali kayıp gidiyor 😅😂 daha kavuşmadan ayrı ayrı yalnız gezmeyi düşünüyorlar Ne lan bu 😂
E yani yalnız gezmek istiyosa bi sebebi vardır yani sinir bozucu 😅
Evet çok sinir bozucu 😅 bir sorun sıkıntı varsa birlikte çözülmeli 😅 bazıları yok işte arkadaşlarımla gezerim diyor 😅 benim hiç öyle hayalim yok Evden işe işten eve gezecek tozacaksam eşimle gezmek isterim yani 😅 ben de gelsem ne olacak sanki 😂 aşırı sinir bozucu
Beni eder
Hemfikiriz 😅