Alan erkek de var maalesef
Erkekler ve yaşça küçük kızlarla ilgi?
Alan erkek de var maalesef
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklere gerçekten merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Neden bazı erkekler özellikle 18-25 yaş arasındaki kızları tercih ediyor? Bu yaşlardaki kızların daha kolay kandırılabileceğini veya yönlendirilebileceğini düşündükleri için mi?
Bir de çocuk bakıcısı veya evle ilgilenecek birini ararken neden özellikle genç kızlar tercih ediliyor? Çocuk ve ev işlerinde deneyimli 40-50 yaşlarında ablalar, teyzeler varken neden 18-25 yaş arası kızlar? En fazla 37 yaş civarı olsa yine anlarım ama 18-25 bana çok çok genç geliyor. Gerçekten erkeklerin bu konudaki düşüncesini merak ediyorum.
Bence bunun tek bir nedeni yok ama bazı erkeklerin özellikle çok genç kadınlara yönelmesinde gençlik ve fiziksel çekiciliğin etkisi olabiliyor bir kısmında da daha genç birinin daha kolay etkileneceğini veya kendi sözünü daha fazla dinleyeceğini düşünme ihtimali var ama bunu bütün erkeklere genellemek doğru olmaz bakıcı konusunda da aileler bazen genç birini daha enerjik olduğu için tercih edebiliyor ama bence burada asıl önemli olan yaşından çok kişinin güvenilir olması çocukla iletişimi ve sorumluluk sahibi olması 18 yaşında birinin yetişkin olması başka bir şey böyle bir işin gerektirdiği deneyime sahip olması başka bir şey o yüzden ben de sırf genç diye birini tercih etmeyi çok doğru bulmam özellikle çocuk söz konusuysa güven ve tecrübe çok daha önemli geliyor bana.
Bence bunun tek bir nedeni yok ama bazı erkeklerin özellikle 18-25 yaş arasındaki genç kadınlara yönelmesinde gençlik, güzellik ve fiziksel çekiciliğin etkisi olabiliyor. Bazıları da daha genç birinin daha kolay etkileneceğini, yönlendirilebileceğini veya kendi sözünü daha fazla dinleyeceğini düşünebilir. Tabii bunu bütün erkeklere genellemek doğru olmaz. Bakıcı konusunda da genç birinin daha enerjik olması tercih sebebi olabilir ama çocuk ve ev işleri söz konusuysa bence yaşından çok güvenilirlik, sorumluluk ve tecrübe önemli. 18 yaşında olmak yetişkin olmak başka, böyle bir işin gerektirdiği deneyime sahip olmak başka. Sırf genç ve güzel diye birini tercih etmek bana da çok doğru gelmiyor.
İşin cinsel beğeni yanını bırakırsak (ki kadınlar olarak haklısınız böyle bir beğeni var) gençler daha anlayışlı ve pozitif oluyor genelde. İnsanlar, maalesef özellikle kadınlar ülkemizde yaş aldıkça somurtkan, pesimist, inatçı bir yapıya evrilebiliyorlar çoğunlukla. Bunda gençlikteki tercihleri sonucunda hayattan beklentilerini bulamamakla alakası olduğunu düşünüyorum. Bir de gittiği evdeki kadını kıskanan da çok oluyor belli yaş kadınlarda.
Ben de aslında yaşın tek başına belirleyici olduğunu düşünmüyorum. Genç olup çok anlayışlı ve güler yüzlü olan da var, tam tersi olan da. Yaşça büyük olup çok pozitif, sakin ve işini gerçekten güzel yapan kadınlar da var. Mesela ben bir günlük yardımcı abla aldım, o kadar iyi ve güler yüzlüydü ki insanın yaşa bakmadan asıl önemli olanın karakter ve davranış olduğunu daha çok anlıyorum. Kıskançlık konusunda da genelleme yapmak doğru olmaz, her yaş grubunda farklı insanlar olabilir.
Zaten genelleme yaparak konuşuyoruz. Yoksa her karakter kendine özgü ve değerlidir. Üstüne değer kata kata güzel yaş alanlar çok daha kıymetliler.
açık söylemek gerekirse o yaş aralığını özellikle seçen tiplerin niyeti genelde kendi egosunu tatmin etmek ya da karşısındakini daha kolay yönlendirmek oluyor normal kafadaki bir adam olgun bir ilişki ister çocuk bakıcısı meselesine gelirsek de o tamamen başka bi sapkınlık işin ehli teyzeler varken genç kız arayanların niyeti ev işi falan değildir zaten
İnsanlar çeşit çeşit. Yaşça ufak ilişkilerim olsa da ben sana genelin kafasını söyliyim. ''off genç kızlar benle ilgileniyor'' deyip kendilerini iyi hissediyorlar. Vaay bana hala bakıyorlar iyiyim ben falan gibi düşünüyorlar. Ve evet çoğu manipule ediyor. Kolay elde etme ile alakalı bir durum değil tamamiyle dışarıya karşı gösteriş.
Hepsi öyle yani
Ben değilim ama 1 milyonda 10 milyonda birim.
Bu durum maalesef bazı erkeklerin güç kontrolü kurma ve manipülasyon isteğinden kaynaklanıyor 🥺 Genç kadınların hayat tecrübesinin azlığını kullanıp daha kolay yönlendirebileceklerini sanıyorlar, tam bir toksiklik!
Çocuk veya ev işi bahanesiyle genç kadınları seçmeleri ise hiç masum değil, tamamen kendi bencil ve art niyetli yaklaşımları ✨ Hayatının baharındaki kadınlar böylesi olumsuz niyetleri hak etmiyor.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom, etrafında hiç böyle olaylara şahit oldun mu? 💖💅
Cevap
16Cevap
daha genç güzel ve anlayışlı oluyorlar ama bazıları da başta söylediğin sebep için olabilir ama o yaştaki kızları küçük çocuğu olan yanıız annelerde tercih ediyor
Ama güzelliğine seçerek de yapan var belki daha anlayış ablalar teyzlerler
Öyle
O yaşlar daha samimi rahat oluyor diğerleri kafa ütülüyor
Nerden biliyorsun
Genç yardımcı aldın eve
her bku iyi biliyorlar genç diye libidosu yüksek, doğurganlığı yüksek, daha neşeli cilveli cıvıl cıvıl vs vs mal mal argümanlar
Bazıları evli oluyor onlar daha pis
sana da mı denk geldi onları öldürmek istiyorum
Yok benim eski eşim öyle bir kızla çalışıyor eski eşim beni hala sevdiğini söylüyor ama o kızla çık yakınlar kız 18 yaşında anlam veremiyorum
allah hidayet versin bazılarına güzel çirkin fark etmiyor genç olsun yeter kafasındalar
Amin Yok benim eski eşin bakıyordu bir kız önerdim bana yok dedi çok beğendi diye kendi buldu sonra
ne önerdin kız
Bi tanıdığım bir kız vardı ise ihtiyacı vardır beğenmedi için almadı
ıyyy pislik herif
Tercihten ziyade o yaş aralığında bekar çok belki ondandır bide daha sevgili olmaya istekliler
Bekar ne alaka be bakici için
Kız arkadaş olarak sormadın mı
Açık kapı. Zaten araban varsa o yaş dilimindeki kızlar hemen veriyo.
Ben şahsen 31 yaşındayım, kendimden küçük değil de 35-40 yaş aralığı biriyle yaşamak isterdim.
Ben kendimden küçük tercih ederim. Evlenirsem genç anne olsun diye.
Evlenmek için demiyorum evine gelen yardımcı
Genç kadinlarin enerjisini seviyorlar kandirmakla ilgili degil yani ve gerçekten ilişkinin keyfi her iki taraf icinde farkli oluyor
Ya kardeşim ilişki için demiyorum evine gelen yardımcı ya boşanmış oluyor adam ya da evli çocuğuna bakıyor
Sorunun basinda oyle demissin
Adam neden akli basinda biri varken çocuğuna genc birinin bakmasini ister bilemem
Bosnamis oluyor bazısı
Belki bir şeyler yasariz diye düşünüyordur
Sen cocuk bakiyor musun
Ne alaka be
Of ne diyon abla sen ya
Çünkü genç kızlar daha çekici geliyor
Of yardımcı için diyorum
Demek ki orada da kıza bakacak adam
Cunku genc daha seksi
Yardımcı için sevgili için değil
Ona kaymak icin diyelim o zaman ne diyim yani hshshhs baska ne olcak
Bakici istemiyor iste seks yasayacak birini istiyor
Tuhaf ya o kız belki işini yapmaya geliyor
E bilmiyor musun zaten kadin icin bu hayat zor sen de alma madem esin irz dusmani
Eski eşim beni çok seviyormuş evlenmek istiyor Muş tekrar ama o kızla çok yakın
Abla gozunu acar misin lutfen
Niye ablam
Kac yasindasin ki anlamiyorsun sen
30 yaşındayım niye?
@ft06yl e yani
Benim babam bile annemle bosanmis teyzesine goz koymus parasi var diye diyo aramizi yap tarzi hani kulagima citlatiyor iste
Ya paradir ki kendinden yasca buyuk kadin bulur genc erkekler ya da seksdir o da kendinden kucuk kiza yani erkekler boyle igrenc dicem ama cunku ben jadinim bu tarafi goruyorum
Kadinlr da da var igrencler yani mesela diger teyzem gidip buyu yapiyor bunlar olsun kotu duruma dussun biz yukselelim vs vs veya erkekten parayi guvenceyi saglayip aldatiyor bilmem ne filan ha yok kadinlar sinsi iyi gizliyor biz erkekler masumun diyeni de sever neyse sinir oldum insanlar bok hepsi sktrsin ahbsgsh
Bu arada spircu bey sana sorum olcakti bu konuda dusunuyordum ppni farkettim sorim dedim
Ben spor hocamla yapiyom da sporu iyi gidiyo gibi ama sorun su ben korkuyorum boyle calismaya saglik sorunu yasadim diye bide ne zaman ne de para yetisiyor artik kafami skiyolar bu yuzden ben de zaman yuzundne ve bu bikkinlijtan yoruldum yetisemiyorum ciksam kendim yapsam sence yeter mi
Eskiden spir yapan bi kizdim sonra 3sene boyunca depresyon ve 30kilo aldim 63 filandim 90 oldum simdi hocamla 2 ayda 81.5 filan oldum ara sira diyeti bozuyom ama cikip kendim yapsam nasil olur sence
Maksadın kilo vermekse eğer bunu spor salonu olmadan parkta halledersin. Öncelikle şekerli yağlı gıdaları bırakmalısın. Karbonhidrat yerine protein ağırlıklı beslenmelisin. Şekeri meyvelerden sağlamalısın. Günde 3 öğün yerine 5 öğün tüketim yapmalısın. Ara öğünlerin dengeli ve az olmalı. 90 kilo x 35 yaparak içeceğin su miktarını bulmalısın. Günlük en az 1 saat 6km mesafe yürümelisin hafif tempo. Günlük yürüşlerin günün sonunda değil sabahın ilk saatlerinde 05:00 ile 07:00 arasında olabilir. (Sebebi yağ yakmak için) Lif değeri yüksek gıdalar tüketmelisin.
O kızların tadı başka oluyor o yüzden
Neden
Çıtır genç kızlar her konuda iyi oldukları için
Ne alaka ablalar daha tecrübeli ev konusunda sen sevgili arıyorsun galiba
Her konuda dedim ben
Bittigi daha kabarık oluyor diye
Herşeyin tazesi sağlıklıdır
Tamam boş yapma
Kolay kandırabşldikleri için bence
Bende öyle düşündüm
Sen ev mi temizliyorsın
Yok
Evlenmek için de isterler kuluçka makinasıyızya
Çok korkunuc bazıları maalesef evli oluyor
Hala böyle düşünen oldu icin maalesef üzülüyorum evine yardım etmeye parasını almaya geliyor
Yani Ciddimisin sen böyle düsündün
Burdamisin
Uyudunmu
İnsan doğası
Tercih meselesi haz meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?