+1 yılGarip bir devir ve toplumdayiz şu an maalesef, 22-24 yaşında bir erkeğin 16 17 yaşında bır kız cocuguyla ilgilenmesi yanlışken (bence de yanlış ) 55 yaşında bir erkekle 20 yaşında bir kadının birlikteliği kimsenin gözüne batmıyor birde adam zenginse suggar daddy muhabbeti yapıp yaşıtı kadinlarin ağzını sulandiriyor. Kısacası rezalet bir durum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Etik değil. önceden bu çok yargılanırdı fakat şimdi bakıyorum arasında 8-9 yaş var aşık oluyorlar. bana kalırsa en fazla ama en fazla 3-4 yaş olabilir diye düşünüyorum. oda çok zor bir durumda fakat bunlar işi abartmış durumda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılBunu pedofili olarak görmen çok saçma. Pedofili cinsel anlamda çocuklara ilgi duymak demek. Duygusal anlamda duyulan ilgi pedofili değildir. Yaş farkı olan insanların gayet mutlu olduğu ilişkiler, evlilikler çevremde de ülkemizde de fazlasıyla var. Ben şahsen 10 yaşı geçmemesi kaydıyla eşimin benden büyük olmasını isterim. Yaşıtlarım heyecanlı, kanı hızlı akıyor ve çoğu cinsellik derdine düşmüş yarın yokmuş gibi. Olgun erkekler hayattan alacağını almış yoluna bakmış, belli bir yere gelmiş, tek arzusu yuva kurmak, sevmek sevilmek olan erkekler olduğu için bana daha uygun geliyor yaşıtlarımdan. Ayrıca statü ve tecrübe olarak düşünürsek erkek tecrübeleriyle kadına da fikir verebilir çoğu konuda. Ayrıca yaşıtlarım daha üniversiteyi yeni bitirmişken benden büyük erkekler iş bulmuş veya kurmuş, düzenini oturtmuş oluyorlar geçim sıkıntısı da en aza indirgeniyor böylece. En azından ben böyle değerlendiriyorum.
421 Yorumla
Soran+1 yılBende farkettim bir arkadaşım vardı 18 yaşındaydı 13 yaşında ki kıza aşık olmuştu şu an 20 yaşında kız 15 2 senedir sevgililer her gördüğümde midem bulanır. Sizce bu normal mi?
- +1 yıl
Oldukça normal ikisi de halinden memnunsa seni ne alakadar eder ki? Empati kur Allahın işi ya kendinden küçük kıza aşık oldun kalbine söz geçirebilecek misin?
Soran+1 yılKız 13 yaşında 13 nasıl normal buluyorsun aklım almıyor
- +1 yıl
10 sene sonrasını düşün sence sorun olur mu? İslamdaki peygamber bile kendinden yaşça büyük kadınlarla evlenmiş ayrıca erkeğin büyük olması sünnettir diye bir söylenti de var doğruluğunu bilemem. Buna miden bulanıyorsa doğudaki gerçek pedofililer için sesini duyur 13 yaşında zorla evlendirilip çocuk doğuran kızlar için isyan et
Soran+1 yılDoğulularında pedofilli olduğunu düşünüyorum zaten? Ama kız daha çocuk 13 yaşında. Senin 13 yaşında ki kızın 18 yaşında ki biriyle çıksa hala normal mi bulursun? Biraz empati.
- +1 yıl
Kız da erkek de kendini biliyorsa hiçbir sorun olmaz
- +1 yıl
Ayrıca belki onların aile yapılarında önemli birşey değil bu nerden biliyorsun?
- +1 yıl
13 yaşında çocuk da altta kalmamış istese ailesine söyler uzak tutardı kendinden değil mi? İnsanların hayatlarına burnunuzu sokmaktan vazgeçin milletin derdi sizi niye geriyo bu kadar?
- +1 yıl
Yahu ne cahil cahil konuşuyorsunuz? Tecavüz tek taraflı bir durum. Burada iki taraf da halinden memnunsa bizi ilgilendiren bir durum yok. Dolayısıyla onları eleştirmenin bir mantığı da yok. Her koyun kendi bacağından asılır onların işlediği bir günah varsa da iki tarafın rızasıyla işlenmiş günahlardır. Size giren çıkan mı var? Kendi doğrularınızı başkalarına kabul ettirmeye çalışmayın ben fikrimi söylüyorum ben sizinkine saygı duyuyorsam siz de benim fikirlerime saygı duyacaksınız. 1 elin 5 parmağı bir değilken nasıl toplumun geneline tek bir görüşü kabul ettirmeye cürret edebilirsiniz?
- +1 yıl
Ya he tamam senin dediğinden. Valla uğraşamıyorum cehaletinle. Fikirlerimiz zıt ben sabaha kadar savunurum kendimi ama karşımdaki muhattap sinirlerimi oynatıyor daha fazla yorum yapıp sinirlerimi oynatma benimle vakit kaybından başka birşey değilsin görüşlerini al yorumumu terket. Senin gibi biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum at gözlüğüyle dünyaya bakmaya devam 👏👍
- +1 yıl
Engelledim zaten cehalet damarlarım patladı artık
Soran+1 yıl@fearlessoul 13 yaşında kendi kararlarını verebilecek bir yaş mı? Çocuk o çocuk ne yaptığını bilmiyor.
- +1 yıl
Şimdiki nesil öyle fena ki senin benim zamanımdaki 13 yaş değil emin ol
Soran+1 yılHala saflar ve ne yaptıklarını bilmiyorlar hadi benim arkadaşımın niyeti kötü değildi kıza hiç dokunmadı ama şu an erkekler o kadar pis ki tek niyetleri cinsellik 13 yaşında ki kıza da zorlanmadan sahip olabilirler bunu hiç düşündün mü?
Soran+1 yılVe senin hemcinslerin hakkında böyle düşünmen gerçekten mide bulandırıcı
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşünceniz çok farklı olabilir, hatta ben de bu düşünceye katılıyor bile olabilirim lakin pedofili çok yanlış bir kavram olmuş. Farklı görüşlere, duygulara saygı duymak lazım. her görünene yorum yapmanız gerekmez ki. Üslup var üslup var.. Belki doğru söz sizin lakin cellatınız üslubunuz.
20 YorumlaPedofili olarak adlandırmayı pek doğru bulmadım açıkçası, tabi ki sevmeyebilirsin senin kararın ama baba sevgisi görmemiş kızlara gerçekten duygusal anlamda yanında olmak ve şefkat göstermek bana tatlı geliyor. Herkesin kendi seçimleri, kimsenin eleştirmeye hakkı yok.
612 Yorumla- +1 yıl
sen kimsin kimi cahaletle sucluyorsun. asil cahil sensin. korkak muhatap olmak istemiyorsan cevap vermeyeceksin cevap verip engellemeyecekdin 13 yadindaki cocukla iliskiyi savunmamak mi cehalet oluyor. sen git tedavi ol. medeniyet bu degil 13 yasindaki bi cocuk kendi kararini veremez defol simdi yazma
- +1 yıl
Bana havlamış da g*tümle muhatap oluyo şu an yani layık olduğu yerle 🤣 2-3 çomar yüzünden sıkma canını sende herkesin doğrusu kendine kendisinin erkek düşmanı olduğunu düşünüyorum yarası var gocunuyo heralde garibim hırs yapıp yeni hesap açmış laf yetiştiricem diye yobazlık yaşam tarzı bazılarında 🤣🤣
- +1 yıl
@Vampir13 farkındaysan yorumlarda herkese saldırmış savunma yapıcam derken rezil olmuş zavallı
- +1 yıl
@yavsakskn sizin gerçekten anlama kıtlığınız var, kız kendi düşüncelerinden ve deneyimlerinden bahsetmiş, sana mı kaldı hesap sormak. Siz ahlak bekçileri en büyük ahlaksızlarsınız.
+1 yılAraplar da öyledir 40 yaşındayken 18 yaşında kıza aşık olurlar ve ülke olarak araplaştığımız için hiç şaşırmıyorum ve site de 2 gün gez , her gün 10 tane pedofili vakası cıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende farkettim bir arkadaşım vardı 18 yaşındaydı 13 yaşında ki kıza aşık olmuştu şu an 20 yaşında kız 15 2 senedir sevgililer her gördüğümde midem bulanır
dogru degil bence. son zamanlarda biyle durumlar cok artti sebeni surekli algi yapiliyor tvlerde ozellikle aleyna tilki nin kliplerinde surekli sacinin iki yana baglanmasi cocuk ve pembe tarzi kiyafetler ayiviklar falan bunlar subyanciliga ozendiriliyor
04 Yorumla
+1 yılAdet görmüş kızlar çoçuk sayılmaz. Çocuk sayılmayana meyil vermek pedofili de sayılmaz.
015 Yorumla
Soran+1 yılNe NSBXKSBJSJXNSNXJNDN sinirden gülüyorum 9 yaşında regl olan kız çocuk sayılmaz mı? Ne içtin sen zihniyetine tüküreyim.
- +1 yıl
9 yaşında regl olan kız mı var
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Düzeltelim o zaman: Adet görüp, memeleri tomurcuk açmış kızlar çocuk sayılmaz.
Türkiye'de bu yaş 13+
17-18 yaşındaki bir erkek 13 yaşındaki bir kızdan hoşlanabilir mesela normal.
Tani anormal olan daha büyük yaş farkları - +1 yıl
Ulaa sorunun basligi ile oynamışlar.
Ben de diyorum arkadaş ne diyor 😅😅
Soran+1 yıl17-18 yaşında bir erkeğin 13 yaşında ki kızdan hoşlanması normal mi?
- +1 yıl
@Aslısakinol ne dersin ortak normal mi değil mi
- +1 yıl
Bunun normal olan tarafı mı var? Pedofili misin ak?
- +1 yıl
@Aslısakinol pedofili için yaş sınırı nedir?
- +1 yıl
Reşit olması lazım yasalara göre ama bana göre aklı başında olmayan herkes bir çocuk. Zihinsel olgunluğa erişmeli bir insan. Regl konusu biyolojik bir döngü. Bunun yetişkin olmakla hiçbir alakası yok. Sıcak iklimlerde regl yaşı 10'a kadar düşüyor. Sen 10 yaşında bir kıza kadın muamelesi yapamazsın.
- +1 yıl
@Aslısakinol reşitlik 18 de.
Kanunlara göre senin dedigin çocuk tanımı 12 yaşın altıdır.
12 yaş üzerinde cezai ehliyet başlar.
18 yaşındaki bir erkek 13-14 yaşındaki kızı sevebilir aşk yasayabilir. ama çökemez. - +1 yıl
Ben senin vicdanına bırakıyorum konuyu. Bir kızının olduğunu düşün sadece. Bu konu insanlıkla vicdanla alakalı.
- +1 yıl
@Aslısakinol 15-16 da bekaretini verip burada soru açanlara sor vicdanı
- +1 yıl
Her birey kendi vicdanından sorumlu. Ben bir çocuğa kadın muamelesi yapamam. Erkek de olsa kız da olsa çocuk çocuktur. Zihinsel olarak yeterliliğe ulaşmamış her insan çocuktur.
- +1 yıl
@Aslısakinol Haklısın Aslıcım
+1 yılLan ben kendimden 2 yaş küçüklere bakmaya utanıyorum millet 16 yaşındaki kıza ilgi duyuyor mk
01 Yorumla
Soran+1 yılO bir şeymi benim bir arkadaşım vardı 18 yaşındaydı 13 yaşında ki kıza aşık olmuştu şimdi 20 yaşında kızda 15 2 yıldır sevgililer her gördüğümde midem bulanır
+1 yılİğreniyorum bunlardan Sevgilim derken nasıl utanmıyolar Şaşırıyorum
00 Yorumla
+1 yılbeyin yaşları orada kalmış.. ancak onları ikna edebileceklerini düşünüyorlar..
ve evet bu bir hastalık..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef bende 15 yaşındayken 30lu yaşlarındaki bir erkekten hoslandım beni kullandı tabi sadece
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAzda olsa oldu
+1 yılAynı şekilde küçük kızların da büyük erkek sevdası var. Tencere yuvarlanıp kapağını buluyor yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBen de çıtır seviyorum ama 18 yaş altı değil. Kanunen suç zaten
00 YorumlaAlan razı veren razı bize ne
40 Yorumla
+1 yılTecrübesiz aradıklarından.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendi yaşıtları yüz vermiyor ondan olabilir. genç kızlar da olgun arıyor kızlarda da suç var
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 16 yaşında ki kız 25 yaşında ki adamı da istemez
- +1 yıl
ama sonuç olarak 16 yaşında birine de bakmazsın, reşit bile değil yani
Soran+1 yıl@idunno0340 bir arkadaşım vardı 18 yaşındaydı 13 yaşında ki kıza aşık olmuştu şu an 20 yaşında kız 15 2 senedir sevgililer her gördüğümde midem bulanır
Cevap sahibi+1 yılo kadar küçük kızların peşine takılırlarsa canları tehlikededir 16 yaş çok ufak
Cevap sahibi+1 yıl5 yaş farkın üstünde doğru değil tabi ama 13-18 uygun fakat sınırları aşmadan
Soran+1 yıl13 ve 18'in normal olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
bence 13-18 normal değil, 13 yaşında kız ne anlasın. daha lise bile değil?
Soran+1 yılAynen
Saçmalık işte. N olcak.
00 Yorumla
+1 yılBende tam tersi 28 30 lardan hoşlanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılla bi reşit olsaydı bari kız
00 YorumlaSensindir kesin bu
31 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun? Yorumları okursan anlarsın.
+1 yılof cidden iğrenç
11 Yorumla
Soran+1 yılHakketten öyle bende iğreniyorum
+1 yılSana mı düştü tasası sana ne
027 Yorumla
Soran+1 yılBen umursamasam o umursamasa kim umursicak senin pedofilli kişiliğin mi?
- +1 yıl
16 17 yaşından hoşlandığımı nerden biliyosun? Hoşlanmıyorum ayrıca hoşlanan kişilerde pedofili olmuyor. Kalın kafalılar.
Soran+1 yılNe oluyorlar mesela?
- +1 yıl
Onu bilemem pedofili dediğin küçğk çocuk oluyor 13 14 yaşa kadar en fazla
Soran+1 yıl16 yetişkin mi?
- +1 yıl
15 16 çocuk sayılmaz
- +1 yıl
Hadi 15 ide boşverelim şimdi 16 çocuk sayılmaz
- +1 yıl
Pedofili denen şey daha küçğcğk çocuklara bulaşan takım
Soran+1 yılNasıl bir zihniyetin var? 16 yaşında kızın olsa 25 yaşında biriyle çıksa naparsın mesela? Hala böyle savunur musun?
- +1 yıl
Boş yapıyon
Soran+1 yılSinirlendin değil mi? Pis zihniyetin ve hastalıklı düşüncelerin umarım hemen geçer.
- +1 yıl
Yoo aşırı sakinim benim iğrenç düşüncelerim yok yaramda yok ayrıca
- +1 yıl
Ama sinirlenip kuduran sensin o belli
Soran+1 yılKesinlikle düşüncelerin iğrenç değil hastalıklı
- +1 yıl
Hoşşttt
- +1 yıl
Köpek
- +1 yıl
Isırırsın falan aşında yoktır senin şimdi hoştt
Soran+1 yılDüşüncelerin iğrenç konuşma tarzın ise berbat belli ki ailen seni iyi yetiştirememiş istediğin olmayınca bir köpek gibi kuduruyorsun
- +1 yıl
Belediye nerde eheyyyy zabıtalar gelsin uyutsun şu iti
Soran+1 yılÜlke böyle cahil insanlar yüzünden berbat durumda umarım kızın olduğu zamanda böyle düşünmezsin gelecekte ki cocuğuna ciddi ciddi üzülüyorum
- +1 yıl
Amma kafa ağrıttın havlama hoşşttt
Soran+1 yılSeni engellemek istemiyorum o yüzden tepemin tasını artırma emin ol belanı bile... O yüzden ayık ol
- +1 yıl
Hoşşşt köpek
Soran+1 yılArkadaş kelime özürlüsü herhalde türkçende a1
- +1 yıl
Hoşşşttanda anlamıyo hoşttt ulan
Soran+1 yılHadi pis zihniyetinle terk et burayı
15 yasindaki cocuk kendi kararlarini bile veremez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılokadarı sapıklık yanı
00 Yorumla16 çocuk olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılNe KSSLMDWODNDKDIDJMEOSNXOSNDOCJENDSKNWKXXINWOSIXINWKXJWOWNCKSND