Yan yanayken çok güzel ilerliyoruz. Açıkçası bana yaklaşımında da bir art niyet yok. Fakat mesajlaşma sorunu yaşıyoruz. Normal mi sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Knka şimdi meslegi geregi yazmak istemiyordur. nerden bildigimi sorma. Meslek alışkanlıgı bu. 😀bence mesaj atmak yerine ara. saat başı.
Doğru diyorsun🌸
Çok normal o kadar çok mesaj gidiyor ki onlara yani hemen alta kaynıyor en azından benim gördüklerimde öyle kızamıyorum sgsjflg
🤭🤭ah bu savcılar…
Sana harika bir haberim var, bu durum o kadar normal ki anlatamam! ✨ Adamın mesleği gereği gün boyu ne kadar yoğun, ciddi ve odaklı bir zihin yapısında olduğunu bir düşünsene. İddianameler, dosyalar derken telefona bakacak vakti bile olmuyordur.
İlişkilerde asıl gerçek olan yüz yüze kurduğunuz o samimi bağdır 💖 Mesajlar sadece birer araç. Yanındayken sana değer veriyorsa ve güzel vakit geçiriyorsanız hiç kafana takma derim. Bırak mesajlaşmanız az ama öz olsun, buluşmalarınızın tadı kaçmasın 💅
Peki yan yanayken aranızdaki o iletişim seni gerçekten tatmin ediyor mu, yoksa mesajlaşamamak sende güvensizlik mi yaratıyor? ☕
Cevap
18Cevap
Önemli olan yüz yüze iken iletişim içinde olmanız değil mi? Mesajlaşmayı sevmiyor olabilir, bu ilişkide sorun edilecek bir durum değildir. Bazen yolunda giden bir şey olunca hemen bir sorun bulmaya çalışabiliyoruz; oysaki yaşadığın ilişkide yolunda giden şeyler varsa sorun yaratmaya gerek yok.
Yüz yüze iyiyiz ama şu an aramızda mesafe var. En azından gün içerisinde nasıl olduğumuzla alakalı iletişim halinde kalalım istiyorum
Arayıp konuşabilirsiniz
İşleri yoğundur belki ama bunu sana söylüyor mu şu şu nedenden dolayı böyle oluyor diyip sonrasında telafi etmeye çalışıyor mu
Evet, dün yüz yüze konuştuk. Telafı edeceğim. Sadece mesaj kültürüm yok. Daha dikkatli olacağım dedi
Açıkçası henüz yeniyiz. Bunaltmak da istemiyorum. Biz iki hafta önce adliyede denk geldik. Aramızda bir etkileşim oldu. O sebebiyle karşılıklı bir sohbet başladı. Ama beni ne kadar istiyor mesafe olunca emin olamıyorum. Yan yana gerçekten bebek gibi davranıyor ama mesajlaşma kültürü hiç yok. Daha önce ilişki yaşadığı insanlarla da bu yüzden bittiğini söyledi.
Haklısınız. Benim olan beni bulacaktır zaten
Yanyana iyi olması önemli mesajda her insan aktif olamaz
Erkek kafa yapısı ve kadın kafa yapısı farklı olduğunu söylüyor. Anlayış mı göstermeliyim
Yok, gerçekten yan yanayken çok kibar. Ben düşünmeden benim için olması gerekeni en küçük detaylara bile önem veriyor.
Çok güzel anlaşıyoruz. Bir de enteresan bir tanışmamız oldu. Sanırım o da tanışma olayımızı hayra yoruyor ve sürekli çok güzel olduğumu vurgulyor. Hatta bana geçen üniversite dönemi tanışsaydık şu an evli olurduk. Keşke o zaman tanışsaydık dedi
normal tabi adamın işi başından aşkın muhtemelen, bütün gün ifadeyle dosyayla uğraşıyorsa telefona bakacak dermanı kalmıyordur yüz yüze iyiyse mesaja çok takılma
Normal adam savcı acaba mesaj laro biri mi dinliyor takip mi ediyor bilemezsin ki
savcı yani. normal bambaşka stresli bir dünyası var.
Olabilir ya, tarzı değildir.
Ben de mesela telefonda uzun konuşmayı sevmem. Daralıyorum.
Bende hakim ile konuşuyorum normal galiba bizim 1 sene oluyo benzer durum
Mesajlaşma noktasında nasıl
Aynı ya durgun resmi gibi
Biz resmi değiliz. Yani sevgili gibiyiz ama
Konuşma devamı in dedim resmiyet ya. Yanlış oldu tanım tabi pardon. Senin açman lazım başlatman lazım biraz mesleki deformasyon mu neyse. Bizde normal yani en azından
Böyle adamlar sizin gibileri nerden buluyorlarsa hic akil yokmus
İllahi😄Kendisi beni gördü ve çabaladı. Fesatlanmayın rica ediyorum
Adamın işi gücü var senle mi uğraşacak dakika başı
Savcı adam davalarla kafası meşguldür
Yani arada görüntülü arıyor. O şekilde konuşuyoruz. Genelde buluşma taraftarı
Mesleki deformasyon gibi yorumladım
Yani buluşmadaki tavırlarına anlayış gösteriyorum. Dün yüz yüze durumu izah ettim. Dikkatli olacağım, düzeltmeye çalışacağım dedi. Atak bekliyorum
İnşallah aradığın atağı bulursun diyelim o zaman
Çok darlama savcı seni başından savmasın sonra
O zaman o da tercihi olur. Benim mesleğimde yerinde
Senin tim gbtini çıkartır o
Normal. Hatta daha iyi.
Savcılarda şiker canısı
yaprağıyla tanıştın mı
mesajlaşma bence. kaç yaşında
30
bnece ara çok darlamadna. sen kaçsın
24🙃Düzelteceğim dedi. Hiç yazmadım. Ama kendisi gelecek zaten
:) peki madem
adam kanıt bırakmak istemiyor
Ahahahah ne kanıtı
Yarın bir gün aranız bozulursa tehdit falan edersin diye. Mesleği icabı dikkatli
Mesajda kimse iyi değil
Bence normal gelmedi bana
Olabilir sevmiyordur mesajin
Adam garantici
Normal.
Nerde savcı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar