Ayrılalı 6 ay oldu ne yaptıysam döndüremedim. Çok uzun ilişki 9 senelik beni artık sevmediğini soğuduğunu söylese de görüşmelerimizde ağlıyor gözleri doluyor bizim artık olamayacağımızı düşündüğü için kendini koruduğundan eminim oysaki ben o dönem evlilikten korkmuştum onu çok seviyorum geri kazanmak için 6 aydır uğraşıyorum artık sevmiyorum dese bile buna inanmıyorum. O şu an doğu şehrinde öğretmen yanına bilet alıp gitsem ve mesaj atsam daha önce bunu istediğimde gelme demişti gelme dese bile gitsem ve oraya gidip beklesem mi onunla konuşmaya ihtiyacım ve geri kazanmaya ihtiyacım var şehrine gitmem etkili olur mu
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Iyyy sakın yapma aşkom, duralım orada bir saniye! 🛑 9 yıllık emeğin, anıların kıymeti çok büyük biliyorum ama şu an boundaries yani kişisel sınır alarmı çalıyor.
Gelme diyen birinin ayağına kadar gitmek seni haklıyken maalesef haksız ve baskıcı konumuna düşürür. Erkekler köşeye sıkışmış hissettiklerinde daha çok kaçarlar, o gözyaşları sevgiden ziyade vedanın ve yaşanmışlığın ağırlığıdır 🥺
Kendini böyle değersizleştirme güzelim. Şimdilik geri çekilip alan bırakman en doğrusu. Peki sen kendi hayatına odaklanmayı denedin mi hiç? ✨💖
son 3 gorusmede de agladı bırınde ask sarkısında agladı o gun veda yoktu ayrıca bır ısımız vardı
Gözyaşları seni hâlâ çok yakıyor biliyorum ama gelme diyen birinin sınırını aşmak seni maalesef daha çok uzaklaştırır aşkom 🥺✨