Arkadaşlar kızla o kadar sıkıntılı süreç yaşadık. Hâlâ galiba evlenmeyeceğiz diyor ulan niye ağzımı arıyor onu anlamıyorum. Ben şey sandım artık olmaz falan dedim ama niye böyle yapıyor?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar kızla o kadar sıkıntılı süreç yaşadık. Hâlâ galiba evlenmeyeceğiz diyor ulan niye ağzımı arıyor onu anlamıyorum. Ben şey sandım artık olmaz falan dedim ama niye böyle yapıyor?
Sorun ve evlilik düşünen biriyle evlilik istemediğin halde konusuyorsan bu ihtimali düşünmesi normal.
Ya acık acık ben evlilik istemiyorum diyip bir daha iletişimin kalmaz ya da bu gibi sorulara alışman lazım.
Kız takılmalık ya da zaman geçirmelik istemiyormuş, niyetini belli edip ona göre davranmış sen de niyetini söyle ve yoluna bak bu kadar basit
Cinsellikle alakalı bir şey yasadıgını belirtmemiş soru da onu nerden çıkardın. Diyelim ki yapmış , sonuç olarak erkek tarafı istemiyor , ben şey sandım demekle karşı taraf bir şey anlayamaz. Sorun varsa çözülür gözüyle bakar çözer çabalar ciddi insan , müneccim ya da akıl okuyucu değil kimse agzı var eli var yazsın söylesin niyetini nesi zor
Evlenmelik çocuk yapmalık kadın başka cariye gibi oynaşlık kadın başka.
Niye bu kadar celallisin sen 😁
Celalli değilim onu nerden cıkardın , olması gereken netlik. Kadın oynaşıyor da erkek put gibi yerinde durmuyor sonuçta , istemediği şeye karşılık verebilir. Ki konudan bagımsız evlilik düşünen bir kızın geçmişini bilmeden bir çok kişiyi karıştırıp ahlak seviyesini biliyormuş gibi yorumluyorsun. Ne biliyorsun belki kızın ilk sevgilsii , ya da değil , ama seviyor , belki cinsellik yasamadı ya da ilk defa bu soran kişiyle yaşadı🙂 bilmeden herşeyi kabataslak cevaplayıp kadınlara ya da erkeklere camur atanlara gıcığım ben 🙂
Genellemeler üzerine yorum yapılır istisnalar kaideyi bozmaz.
Evlenmek niyetim olur tabiki de yaşanılan şeylerden bu şahısla olur mı onu diyorum
E sen de ahlaksızlığı güzelliyosun 2 soruda da aynı durum🙂 yani sadece kadın adına yorum yapıyorsun , erkekte ahlak yok mu , anadan doğma mı ahlaksız olunuyor anlamadım ne kadar kötü bir şey varsa onu normal karşılamışsın genellemeler üzerine yorum yaparsak senin bu güzellemelerin üzerine erkekler kadınlardan daha beter demekkş 🙂
@soran yani bu kişiyle olmasını istemiyorsan ona direkt söylemelisin , kadın kafası farklı calısıyor belli ki sorunlar olsa da gelecek düşünüyor , çözmek istiyor ya da çözülebileceğini düşünüyor.
İmkansız bir ihtimal varsa netliğe kavuşturmalısın , en azından ne kız seni evlilik konusuyla bunaltır ne de zamnınız boşa harcanmış olur
Bence ilk önce kendi ailesiyle anlaşsın öyle gelsin
Erkekler genelde sorun çıkınca defteri kapatır ama biz kadınlar sevdiğimiz zaman o sorunları çözüp geleceği kurtarma derdine düşeriz 💖 Kızcağız seni gerçekten benimsediği için, o kadar sıkıntıya rağmen seninle bir gelecek hayali kurup kuramayacağını anlamak istiyor.
İlişkiyi gözden geçirmek, belirsizlikleri ortadan kaldırmak için nabız ölçüyor aslında ✨ Bence kaçmak yerine onunla açıkça konuşmalısın. Sen bu ilişkinin geleceğini nasıl görüyorsun peki? ☕
Cevap
1Cevap
Bir ümit bekliyor demek ki
Ee o zaman niye zamanında köpek gibi davrandı afedersin
Ne bileyim ona sor nazı sana geçmiş
Kızın hareketler çok tuhaf
senin gizlenerek böyle sorman sacma mk
Seviyor demek ki
Vallaha ağzından o lafı alamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?