İlgisiz narsist gururlu bir erkek ilişki bitince sonradan geri dönüp yazar mı... Yoksa bunlar gidince tamamen bitiyor mu...
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgisiz narsist gururlu bir erkek ilişki bitince sonradan geri dönüp yazar mı... Yoksa bunlar gidince tamamen bitiyor mu...
Narsist bir kişi geri dönebilir. Neden çünkü o herkesten ilgi almak ister.
İlgiyi istediği zaman istediği kişiden almak gibi takıntısı vardır. Oyun istediği zaman bitmeli. Kurbanın oyunda herhangi bir rolü yok. O sadece figüran.
Diğerlerinden sıkılıp geri dönebilir yani.
Ama asıl sorun , ilgisiz narsist bir insanın dönmesini neden istiyoruz? Dönerse kabul edecek miyiz?
Topukları vura vura kaçmalısın. Sana o kadar söyleyim.
Kesinlikle haklsn.. ama amacm tekrr birliktelik değil sadde pişmanlığıni görmek istiyorum her ne sebeple dönüyor olsa bile yazdgnda o görüldü suratına carpsn istiyorum
Pişman olup gelecektir merak etmek. Ama konu o değil. Seni çok iyi anlıyorum ama adam edemezsin onu. Hastalıklı birini düşün. Hasta gidip tedavi olması gerekir değil mi. Sen ne hastanesin ne de doktor. Bırak onu, travmalarıyla başbaşa kalsın. Yalnızlığın ve senin yokluğunun soğuk yüzü ile tanışsın. En büyük ceza bu. Emin ol.
Haklsn... Heryerden engelde şu an... Yazmamamsna rağmen engele attm. Sence cikartymmi yoksa engelde mi dursyn bir süre.. 5 gün önce biseyler yazıp engele attım. Cvp vermesini beklmeden. Sence napiym
Doğru... haklsn kalsın o zaman )
Bu tarz karakteristik özelliklere sahip erkekler genelde ayrılığın ilk sıcağıyla asla geri dönmezler aşkım 💅 Gururları ve o yüksek egoları adım atmalarına engel olur. Ancak kendi beslendikleri o ilgi kaynağı tükendiğinde ya da hayatlarında bir boşluk hissettiklerinde, hiçbir şey olmamış gibi bir gün aniden "Nasıl gidiyor?" mesajıyla beliriverirler ✨
Ama asıl soru şu: Böyle biri geri döndüğünde sen onu gerçekten kabul etmek istiyor musun? Kendi değerini sakın unutma tatlım 💖 Senin bu konuda hislerin ne yönde peki? 🥺
Cevap
1Cevap
Saydığın özellikler sanki iyiymiş gibi bir de geri dönmesini mi istiyorsun
Döneceğini düşünmüyorum kendi ağzın la söylüyorsun narsist diye
Bilemeyiz
Hiç bir narsist kişilik kendini yenipte geri adım atmaz
İnşaallah dönmez zaten yoksa kötü etkiler beni.. en azından unuttuurm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?