En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılık sonrası kişi döner mi? Aslında bu durum, göreceli olsa da kişiler, karekterler arasında bir nokta da fikir buluşması olup, dönülebiliniyor. Fakat her kim olursa olsun haddinden fazla değer verilmemeli, verildiği takdir de üzülen taraf her zaman fazla değer veren taraftır, inatçıliktan bahsetmişsiniz inatçı insan aşkından ölse de dönüşü zor olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre fakat; bu sevmediği anlamına gelmiyor. Yalnızca karşı tarafa daha değerli olduğunuzu hissetirmelisiniz, onu dünya'nın onun etrafında dönüyor, algısından çıkartmalısınız. Belli ki şımarma sendromu göstergesi karsı tarafta oluşan bu durum ve siz bunun öyle olmadığını, şımarmasının gereksiz olduğunu göstermelisiniz, bırakın kendi düşünsün ve unutmayın bir şeyi 3 kere, 5 kere zorlarız. Bunlara rağmen olmamaya devam ediyorsa! Demek ki hayr'lısı bizler için böylesi olmasıdır. İnsanoğlu yaşadığı her şeyden ders çıkarmalıdır, ki bir daha aynı hatayı yapmasın unutmayın! Hatalı değilseniz siz kaybetmessiniz karşı taraf kaybeder. Ve yine unutmayın ki; iyiler... kaybetmez kaybedilir. Fakat onun dönmesini istiyorum diyorsunuz; bırakın bu sefer de kendi dönsün siz elinizden geleni yapmışsınız. Dönmüyorsa zaten hiç olmamıştır, hiç sevmemiştir. Her şey gönlünüzce olsun, esen kalın✂️💫
231 Yorumla
+1 yılGeriye döner ama boşta kalınca döner sonra hevesini alır tekrar birakir. Sen yüz verdikçe senin basit birisi olduğunu ve güçsüz herşeye evet diyen birisi olduğunu anlayınca tamamen siler. Ama canı seni isteyince yine yazar. Sen heryerden engelle ağırdan sat kendini. onunla ilgili hiç bir durum söz paylaşma çok yüz verme msjlarina çok geç cevap ver. Bak bakalım arkanda deli divane gibi donuyormu donmuyormu.
128 Yorumla- +1 yıl
Sen onunla da kes alakani annesi oğluna soylemiyormu sanıyorsun seninle konuştuğunu bu onu daha çok havaya kaldırır sen dediğimi yap onunlada konuşma. Sevgilin olacak çocuk konuşmalarınızı duyduğunda şuna bak daha annemle konuşuyor diyip döneceği varsada dönmez.
- +1 yıl
Ona söyleme zaten konuşmak istemediğini seni ararsa açma telefonu o zaten bidaha aramaz
- +1 yıl
Erkeklerin üstüne çok düşersen çabuk sogurlar. Yani sen ulaşılmaz ol ararsa bile hemen açma meşgule at sürekli
- +1 yıl
benimkide benden ayrildi 2 ay olmasina ragmen hic yazmadi. üstelik beni hic bi yerde görmüyor haber almiyor bile. sizce birgün yazar mi?
Burada bu ilişkiyi senden öğrendiğimiz kadar devamlı haksız olan taraf o gibi. Tabi ilk olarak iki taraf dinlemekte fayda olur diye düşünüyorum. Yazacaklarım senin açından olacak. Eğer devamlı haksız olup bir beklenti içine girmişse ve sen bu fırsatı vermişsen, ona dönerek. Emin ol ki yine beklenti içindedir. Ben bu açıdan biraz kendini geri tutmanı öneririm. Bir kez de o bir adım atmayı denesin. Madem ki haksız ve narsist biri bu ilişkide bir adım öne çıksın. Biraz da sen karşı taraftan adım bekle. Eğer sevgisi güçlü ise döner tabi büyük bir hata yapmadıysa dönene kadar. Genelde erkek dünyası böyledir. Toplum olarak baskın tarafın erkek olduğu gerçektir. Fakat sevgi eşit terazide karşılıklı anlayış ile uyum sağlar. Sadece beklemeyi dene. Unutma bunun süresi uzun olmasın. Zaten sevgisi varsa oda bunu fark edip uzun tutmaz o süreyi. Yoksa kendi yoluna bakmayı bileceksin.
42 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumunuz icin teşekkür ederim
Zaten şu an beklemekten başka yapcak birşey yok açıkçası beklemiyorum onu bana hayatıma girdiği andan beri sadece acı verdi onun sevgisini desteğini hiçbir şekilde hissetmedim onsuz kafam daha rahat psikolojim daha iyi durumda onunla birlikteyken sadece kötü hissediyordum sanki üzerimde yük varmışcasına şu an çok daha rahatım hayatımda olmadığında beri - +1 yıl
merhaba kac ay sonra döndü sizinkisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
"Haksız" olsa bile, haklı durumda olma isteği, sizin haklıyken haksız durumuna düşürülmeniz gönlünüzü incitmiyor mu? İlişki de hatalar, haksız olan taraflar olabilir, olur da. Ama haksız olduğu halde inatla haklı duruma geçmeye çalışmak karşısındakini ne derece saydığı ve sevdiğini düşündürmeli diye düşünüyorum. Ben bu durumda olsam haklı olma zaferiyle onu yalnız bırakırdım ki haksız yere haklı olma çabasının sonuçlarını görsün. Ben bir bireyim, sen bir bireysin. Bugün geri döndü yarın da yine üste çıkmak için kalp kırdı bu sürer gider. Önce o kişinin haklı hissetme duygusunu niye tatmak istediğini çözmesi lazım. Doğru gelecek kurulabilir mi enine boyuna düşünün lütfen. Çok sevgiler.
22 YorumlaBenimkide yazmiyor inat ediyor ya da gercekten sevmiyor her seferinde yazan ben oldum ikna eden taraf ben oldum. Hep ben arayip sordum o cekti kendini bende en sonunda agir konustum adam gibk davran ne istiyorsan soyle dedim. Istemiyorsanda saygi duyarim dedim hep. Mesaja cevap vermeyen kisi bana hahah yazik beni en iyisi rahat birak oldu. Bende 2 haftadir sustum ama dun dayanamadim yazdim ikimizin dinleyi muzik cikti arabada hatirladigim ise senden cok senin kokun yazdim okudu ama bisi demedi: ne yapim daha onu cok ozluyorum
212 Yorumla- +1 yıl
Buna benzer hareketler benimde sevgilim yaptı fakat gerçekten kendi değerini düşürmeten başka birşey yapmıyorsun ben sonunda kabullenip ona hiçbir şekilde ulaşmaya çalışmıyorum sende yapma sen değerlisin seni asla umursamayan birisi için kendini tüketme bende çok koştum peşinden çok kere ikna etmek icin neler yaptım ama hep kendime ettim ve şu an kafam rahat sende sabret yazma ona gerçekten havalanır sadece
- +1 yıl
Söylemez çünkü bir yansan seni cepte görüyor aynısını ben yaşadım ne zamanki büyük bir kavgamız oldu gözlerimin icine bakarak istemiyorum dedi o saatten sonra bende birdaha ulaşmak icin birşey yapmadım ama keşke gururumu onun icin defalarca ayaklar altına almadan da yapabilseydim gerçekten sık dişini buna izin verme seni her canı istediğinde tekrardan seni yanına almasına izin verme ben çok gec anladım
- +1 yıl
Ben kendi resimlerimi paylasiyordum. Simdi inadina yine kendi resimlerimi mi paylassam yoksa siradan cicek bocek resimleri ona laf sokmadan. Cunku ben ints normalde cok paylasim yapan biriyim. Simdi nasil davranicam onuda bilmiyorum. Tamemen sessizliyemi burunmek yoksa inadina bisiler mi paylasmak :(
- +1 yıl
Bende aynı durumdayım ben ayrıldım ondan kızlarla kankalığı Yakındı kıskandım çok ayrıldım ve baskasınla cıktım yazdı sendede kalp var bndede çok kırıldım sana çok aşıktım nasıl yaptın bunu dedi affet dedim asla öldün benim için dedi ama heryerde ekliyim ve fotoğraf atıyorum beğeniyor ve durumlarıma bakıyor engellemesi gerekiyor ken
- +1 yıl
Seviyormudur dersiniz
- +1 yıl
selam canim bendede aynisi o ayrildi benden 2 aydir hic haber yok :(... seninki döndü mü bu ara?
+1 yılMadem hatalı ve seni durmadan kırıp incitiyor neden hala onun gelmesini istiyorsun ki. Sürekli birşeyleri senden bekleyen ve seni haksız bile olsa ayağına getirmeye çalışan despot bir adamla ne yaşamayı bekliyorsunki. Yazık geçen zamanına bırak yol yakınken hayatına bak. Inan bana düzelmiyorlar. Keyifli sabahlar.
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Döner Ama bu baya uzun bir zaman sonra gerçekleşebilir.. Ta ki senin onu arayıp sormadan da yaşabildiğine hayatına devam ettiğine fark ettiği an ancak dönmesi gerçekleşebilir. Bunun için senin onunla olan tüm iletişimi tamamen kesip.. Ne reel Nede sosyal mecralaedan iletişime kesinlikle geçmemen lazım
52 Yorumla- +1 yıl
selam canim bende de o ayrildi 2 ay oldu hic aramiyorum oda aramadi sormadi... bu saatden sonrad ada döner mi? hic bi yerden haber de almiyor benden
+1 yılSeni gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyorsa inadını kırar ve döner ama inadimi kiracagima sevgilimden ayrilirim der gelmezse kendisi kaybeder o onun düşüncelerine bağlı
11 YorumlaBurca göre değişir; Başak :%1Akrep : %5Boğa : %5Koç: %10Yay :%12Yengeç :%15İkizler : %20Arslan : %25Oğlak : %40Kova: %60Balık: %80Terazi:%85 'dipnot: çok kırılırsa dönmeyebilir kendimden biliyorum. Bunlar bayanlar için gördüklerim , erkekler için de hemen hem en aynı biraz daha esnek. Ama erkeklerin bir kısmı için elde ettikten sonra ilişkinin bir önemi kalmaz, bunlar dönsede bir fayda etmez.
02 Yorumla
+1 yılinat dediğiniz şey karşılıklıdır. siz de muhakkak onun inat diye nitelendirdiğiniz şeye kafa tutup inatlaştığınız için farkında bile değilsiniz. kadında da erkekte de inat dediğimiz şey tek taraflı olmaz. ha elle tutulur yanı olmayan konularla ilgili tartışma varsa, o inat değil geçimsizliktir. son olarak, "dediğim dedik" ister kız ister erkek olun hiç farketmez, bu tarz kişilikte olan şahıslardan uzak durun. çünkü sizin ne düşündüğünüzün hiç bir önemi olmaz. sadece onun düşündüklerinin önemi vardır. ancak burada erkek tarafını dinlemediğimiz için, sizin açınızdan yorumlamak durumunda kaldım.
03 Yorumla- +1 yıl
Sizce benim evde otururken onun istediği şekilde gezip tozması ve ben hiç ona karışmazken bir kere bugünde evde ol dediğimde mesela ve onun buna karşı gelmesi bana bağırıp çağırması ya böyle ya da hiç demesi sizce normal mi? Ve size bunun gibi birçok örnek daha verebilirim mesela beni yolun ortasında bırakıp arabasıyla çekip gitmesi? Sizce bunlar normal hareketler mi veya benim canım ne zaman isterse ozaman görüşürüz ozaman ararım ozaman konuşurum demesi? Soruyorum size normal mi bana davranışı?
- +1 yıl
anlattığınız şeyler eğer yaşanmış şeyler ise; bunu insan normal arkadaşına bile yapmaz kaldı ki sevgilisisiniz siz. bence bu kadar olaya rağmen bu ilişkinin bir parçası olmanız yanlış.
- +1 yıl
Bunca şeyi kafadan atmıyorum uydurmuyorum ben bunları aylarca yaşadım ve sabrettim aynen dediğiniz gibi insan arkadaşına yapmazken ben sevgi beklediğim adam tarafından gördüm bu davranışı sevgi yerine sürekli bağırma çağırma hakaret belki düzelir ümidiyle 26 yaşında koskoca adam ne de olsa etrafındaki herkes ama onun yanında bu şekilde kimse kalmaz diye konuşuyor ki haklılar benden önceki sevgilisi de aldatmış onu hemde en yakın arkadaşıyla doğru bir şey değil bu fakat Allah bilir o kız neler yaşadı ki sevgiyi başka yerden gördü
1 yılDönmüyor bi şey yapmana bile gerek yok eğer o erkek kendini senden çok seviyorsa ki ( çok sevip kimsesi yok ailesi olduğunu düşünse dahi her şartta yanında olup yediğine içtiğine kadar kendiniz düşünüp hayatınızı ona göre belirlediğiniz o kişi bazen dönmeyebiliyor dönmüyor 9 ay oldu kişiye göre ilişkiye göre değişecek durumlar her şartı düşünüp kafasına ermeye çalıştığım biridir kendisi ama bu olmuyor üzgünüm bazen bitmesi gerekiyor demek ki) bu sizin düşündüğünüz sonrasında cidden dönmeyi bırakın ne arıyor ne dr mesaj atıyor bu uzun ilişki olsa da dahi 4 senemi ailemin herşeyini yaptığı ailesi olan ama ailesiyle bir olmayan bi adam ailemi aile olarak kabul etti ama ne oldu bir hiç giden seneleriniz olur mükemmel bile hissedersiniz senelerce ama bi adam size tahammül edip sizin için sizi kaybetmemek için yüreğiniz için mücadele ediyorsa sorun yok ama biri için yapmayacağınız şeyler yapıp seneler versenizde 9 ay ayrı kalsanız da bir mesaj ya da arama gelmiyor
00 YorumlaBende bekliyorum yaklaşık 1 ayı biraz geçkin olacak. Dediğin gibi bir adamdı benim beklediğim adamda. Dönecek mi acaba dönmesini çok istiyorum.. bir Kerr rehberden ekleyip sildim profil fotoğrafımı gördü keşke dokunmasaydım. Hala aklımdasın mesajı mı vermiş oldum..
00 Yorumla
+1 yılMErhaba CAnim bende de Şu an ayni durum var. 1 ay önce ayrildi benden ve korkulari varmis felan filan. daha öncede ayrilmistik ben 1 ay gecmeden dayanamadim geri dönmüstüm. bu defa dönmek istemioyrum. yine tam 1 ay oldu ayrilali ve ben hic aramadim sormadim. benden hic haberde almiyor. hikayemi vs görmüyor. seninki görüyormuydu? acaba buda döner mi cok merak ediyorum cünkü insan kendini böyle cok degersiz hissediyor baskalarininki döndügünü duyunca benimki neden yazmyior diyorum 1 senedir görüsüyorduk okadar iyiliklerim fedakarliklarim oldu insan hic mi merak etmez?
30 Yorumla
+1 yılBende çok seviyorum balık kadını olmak zor ama oğlak erkeği daha zor ya büyümeyen çocuk gibi her zaman ben gittim yalvardım bir defa o geldi yalvardı özür diledi hatta ağladı kıyamadım ama bitirmiştim içimde onu kırmıştı beni ama öyle böyle Bi araya geldik ama yine bitirdi hep bitiren oydu bir kez bitirdim ben ama beni ikna etti annesi sonra ayrıldık ara ara görüşüyorduk bana aldığı ilk gül ve yüzük hala arabasının torpidosunda ama alma sakın diyordu vereceğim zamanı biliyorum derdi hep ona vermiştim gülü yüzüğü ve ciddi olmadıkça da takmayacsktım bir kez çıkarsa takmam yüzüğü demiştim ve takmadım da artık verdiğimden beri saklıyor neden gülü atmıyor kurumuş zaten anlamıyorum bu oğlak erkeğini ben 23 o 30 yaşında
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle var, benim erkek arkadaşım da asla suçunu kabul edemiyordu hep suçu bana atıyordu ben de ayrılıyordum. iki üç ay ayrı takılıyorduk sonra pişman olup geri dönmek istiyordu. geçen hafta yine ayrıldık :d yani demek istediğim tabii ki döner ama sağlıklı bir ilişki olmaz
10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler aynı mı olur buna benzer bişey benim de başıma geldi ben her ayağına gittiğimde kaçan taraf oldu iletişimi kestim benden haber alamadı ve ondan vazgeçtiğimi unuttuğumu sanıp kendisi geldi uzak durmayı umursamamayı dene işe yarıyacaktır
36 Yorumla- +1 yıl
4 ay sonra gelmişti
- +1 yıl
İlk başta etmedim ama çok çabaladı 3 hafta kadar arkadaş olarak takıldık sonra yine sevgli olduk ama olmadı yapamadık ayrıldı gitti yine ilk gidişinde peşinden gider ağlar geri dönmesi için yalvarırdım ama bu sefer yapmadım çünkü alışmıştım ve gitmesinden korkmuyordum sonra yine geldi ama bu sefer ilk gelişinden farklıydı gerçekten o pişmanlığı gördüm çok çabaladı barıştık şu an hala çıkıyoruz ve ilk zamanlardan daha iyiz çok şükür
- +1 yıl
selam canım benimkidi 2 ay önce benden ayrildi benden hic haber almamasina ragmen henüz hic bir habe ryok? 2 ayda gecse merak edip dönerler mi acaba?
+1 yılAşırı inatçı erkek diye birşey yoktur yeni kız bulmuş erkek vardır
81 Yorumla
+1 yılİnat mi
Kibir mı
Evvela bunu ayırmak lâzım
Kibir varsa bir cacık olmaz ondan
Bırak bokunda boğulsun.100 Yorumla
+1 yılBence suyu çıkmış bir ilişkiden hayır beklememek gerekir
40 Yorumla
+1 yılşunu söyliyim senin ilgini alışmış belli ki o yüzden sana geri dönememiş hiç ve bu tarz narsist insanlarda geri dönme olayı daha uzun sürer çünkü karşıdan beklerler geri dönmesini ama artık umudunu kaybederse ve gerçekten sevdiyse 1 ay da olsa 1 yıl da olsa illaki geri döner ama seni sevmiyorsa veya sevmediyse geri dönmez yani diyeceğim şu seven insan sevdiği olmadan yapamaz ne kadar inatçı olursa olsun
40 YorumlaO değilde sendeki davranılda doğru değil yüz verdin ona o da kendini adamdan sayıyor cepte görüyor boş ver salla gitsin sil onu
23 YorumlaBen şahsen dönerdim.
Benim sevdiğim benim kadar inatçı olsun problem yok.10 Yorumla
+1 yılKimler kimler döndü bu zamana kadar öyle düşün illa ki özleyecek seni
39 Yorumla- +1 yıl
Kızlar 5 sene önceki sevgilim bile döndü defalarca hemde ağır olmak gerekiyor hemen tamam derseniz cepte tutmaya çalışırlar bunu yapmayın illa ki özlerler bide özellikle uzun ilişkinizse💁🏼♀️
- +1 yıl
Mutlaka aklına gelirsin merak etme
- +1 yıl
Hayır kabul etmedim tabiki ama 5 senedir ne zaman sevgilim olmasa hemen arayıp yazıyor hatta sevgilim varkende yaptı bunu ve bu sadece 1 örnek erkekler alıştığı kadına geri dönüyorlar mutlaka💁🏼♀️
- +1 yıl
6 ay sonra mi aradi yukarda 4 ay yazmisisniz?
Diğer kizlara bağlı elinin altında biri varsa kapmıştır çoktan. Silklemez tavırları olan her insan kızlarımız tarafından çok seviliyor malesef. 😃 Taktik yaparken kullanılır. Seninde taktik yapman lazım. 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı inatçıysa hayatta dönmez. Boşuna bbekleme döner diye. Ya sen yazıcan ya da bir daha olmaz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman problem yok. Bu iş bitmiştir. Artık herkes kendi yoluna bakacak
+1 yılDöner döner benimki döndü amaa ne heves kaldıı ne bir şey en güzel hayallerimi attı bir kenara sana demem o kii aslla affetme seni hiç üzmeyen ve umutlarını boşa çıkarmayan biriyle hayatını paylaş
40 Yorumla
+1 yılBu onun inatçı değil gururlu olduğunu gösterir. Bende inatçıyım ancak seviyorsam gurur yapmam.
110 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz bakış açısı ve empatiyle alaklı sevdiğin insanın düşüncelerine hislerine saygı duymak zorundasın mecburen bu lafımı onun için söyledim senin hislerine saygı duymalı. Çünkü gerçekten seven insan gurur yapıp üste çıkmaz orta yol bulmaya çalışır.
- +1 yıl
Yok ilk ay heralde gözümü boyamak için saygı duyuyordu fakat zaman ilerledikçe o ne derse nasıl isterse öyle olmak zorundaydı benim fikrimi dahi sormazdı o nasıl diyorsa öyle olcaktı sustum uzun bir süre fakat sonrasında artık dayanamadım ve tabi ben ağzımı açtığım an suçlu ben olurdum benden ayrıldı tabi ben giderdim gine ayağına ama yok son ayrıldığımız gün zorla arabadan çıkardı o günden sonra bende de bitti çok acımasız biriydi
- +1 yıl
Bu da sevginin bedeli işte ve sen kendini yıpratmışsın yormuşsun. Haddim değil ama böyle biriyle devam edip kendini neden bu kadar yordun ki sana saygısı olmayan biriyle ben şahsen devam etmem. Çünkü bir ilişkide iki tarafta söz sahibi olmalı. Bence sen olabildiğince sabretmişsin ama bu saatten sonra kendini daha da yorup üzme benim nacizane fikrim bu.
- +1 yıl
Sabretmemin nedeni aileler biliyordu aramız ciddi diye onca şeye katlandım sabrettim sürekli düzelir ümidiyle bekledim fakat olmadı değişmedi gittikçe kötüleşiyordu o ayrıldığımız günden itibaren zaten benim için de bitti ne aradım ne sordum sadece acaba birgün hatasını anlar mı sorusu var kafamda okadar
- +1 yıl
Bu kadar şey anlattın bana geri çekilip bir bak bakalım sence pişman olur mu?
- +1 yıl
Evet bak cevabı biliyorsun. Bu yüzden ne kendini üz ne de başka bir şey için rahat olsun.
- +1 yıl
Ne demek😊
eğer seviyorsa istediği kadar inatçı olsun köpek gibi döner sen yazmazsan eğer
30 YorumlaSanmıyorum bende bu şekilde biriyim. Ne kadar seversem seçeyim geri dönemem ve mesaj asla atamam. Karşımdakinden beklerim zaten o da atar. Ama tüm sevgililerim bilir ki ben ayrıldiktan sonra asla dönen taraf olmadım olmucam da.
07 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum benim bu şekilde kaybettiğim kız sayısı fazla. Ama yazamıyorum. Anında o an numarasını siliyorum ve bitiriyorum sonra hiç bir yerden asla bakmıyorum hesaplarına. Bitirdiyse bu onun sorunuydu tekrar bir ezik gibi dönüp ona yazıp benimle tekrar beraber ol diyerek düsemem gözünde.
- +1 yıl
Başak burcu musunuz
+1 yılBarışmak için ayrılmayın , kendinize bunu yapmayın, kimsenin sınırlarını DENEMEYİN... okuyun Yegenim kendiniz kurtarin
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir insanın geri dönmesini neden istediğini düşündün mü?
01 YorumlaSürekli Dönen Taraf Olmak, İstismar Edilmeye Açıktır.
Neden Israrlar Onla Olmayı İstiyorsun?
Belki de Senin İçin Yanlış Kişi?20 YorumlaBaşka arkadaşlarınla planlar yapın inadından vazgecirim affet onu ve tedavi olmasini sagla
10 YorumlaBeli olmaz bu onun seni ne kadar sevdiğine bağlı bide karakterine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence uğraşmayın egoları tavan yapmış bir erkekten bahsediyorsunuz kesinlikle donmez
00 Yorumla
+1 yılInatci birinin tekrar geri donmesini beklemek hayatini zorlastirmak demek. Bence dönmemeli
00 Yorumla
+1 yılMerhaba dönme ihtimali yok gibi inat eden erkek asla donmuyor..
01 YorumlaBu tip insanlar üzer üzer gider, geride senin enkazın kalır. Geri dönmemeli.
00 Yorumladönmez arkadaşım dönmez çünkü kendimden bilirim inatçi insanların helede erkeklerin kaybedecek hiçbir şeyleri olmaz ya birşey olur ya da olmaz gerisini ötesini berisini düşünmeyiz
00 YorumlaAt gibi giden it gibi gelirmiş zaman uzun olacaktır ama mutlaka geri gelicek tecrübeyle sabit 😉
59 Yorumla- +1 yıl
selam canım benimkidi 2 ay önce benden ayrildi benden hic haber almamasina ragmen henüz hic bir habe ryok? 2 ayda gecse merak edip dönerler mi acaba?
+1 yılAlıştırmışsın sen adım atmadan dönmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnut hayat mi gecer cekilmez kendimen biliyorum dönse bile kabul etme pisman olursun tüm kalbimle söylüyorum kadin gibi hareketler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir insan ile niye uğraşıyorsun ki. Bırak sal gitsin ne yaparsa yapsın
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa boşver aileler mi evleniyor. Sen evleneceksin.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
dönsede aynı dönmez. sırf inadı tamam olsun diye döner ve ilgisi çok kısa sürede düşer
10 Yorumla
+1 yılEgoisttir kendisi ayrılık bence en iyisi daha sonra olmasından iyidir şimdi
10 Yorumla
+1 yıl6 sene oldu ne dönmesi :P dönsende otu boku bahane edıp araya başkalarını sokar senı görmek bile istemez. degişik haller canın sıkılır.
00 YorumlaYa içine siciyim sevgili demek dert demek ay aman yanlızlık ıyi bunlarla uğraşıyoruz bunlara zamanında çok değer verdik ondan böyleler sevgiden anlamayan öküz denyol
00 Yorumla
+1 yılGeri doner ama Sen on a guvenebilcenmi kisaca eskisi gibi olmayabilir tekrar nezaman sorun cikar diye rahat olmaz ciftler lakin ozur diler donerse ozaman bir ihtimal
10 YorumlaAyrılık yaşandıysa dönmemek lazım
oyuncak degıl bu00 Yorumla
+1 yılDonmez, donerse adim onur degil
20 Yorumla
6 ayMerhaba. Aynı durumdan muzdaribim. Sana asla geri dönmem dedi. Geri döndü mü sizinki? Bu süreçte iletişime geçtiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılKişilik meselesi çoğunluk dönmez fazla gurur göte vurur yaz çocuğa
11 Yorumla
+1 yıl😊 Benim adam koc burcu ve karadenizli katır gibi inat anlayacagin 5 ay ayrı kaldik ama her ay dönmeye yer aradi 5. ay sonunda inadını kırdı döndü 😂
11 YorumlaUmursamaz biriyse , ve dediğim dedikse , boşuna uğraşma derim
023 Yorumla- +1 yıl
Ben acamam Şu an cunku aklim
Kalbim onunla her herde onu dusunuyorum. O bir kac bayan eklemis hesabina bunuda soyledim. Sen dedim baska bayanlarla mesgulsun bana neden zaman ayirmadigin belli oda uste cikti sen kendi hesabina bak dedi bir suru takipcin erkek. Dedim istersen ints silim sorun degil oda dedi ona ben karismam sende benimkine karisma. Ve hic bisi anlamadim - +1 yıl
Egosunu pofpoflama , ve onun için bu kadar ölüp bitme , onu elde etmek içinde kendi karakterini yapını ve davranışlarını değiştirme , eğer seviyosa seni bu kadar sorun olmaz direk sevgili olursunuz , eğer sevmiyorsa seni sen olduğun için seven biri mutlaka çıkar , illa sevgili olalım diye zorlama , belkide karakter yapınız uymayacak ve bu sefer de ayrılmak için uğraşıcaksın
+1 yılİmkansız desem aglarmisin
19 Yorumla- +1 yıl
Dönse ne olur diye sor kendine baskanim
- +1 yıl
Ee gene ayrılık rüzgarı esecek soğuktan donacan sonra guzelim
- +1 yıl
Kafamızı niye patlatiyon kardeşim ozaman burda bile trip yapiyon eski enişteye 😂😂😂
- +1 yıl
Dönmez zaten sana😍
- +1 yıl
Dönmez bekleme o gemi gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimki dönmüştü. d
33 Yorumla- +1 yıl
bir yıl sonra ulaşmak için çok çabalamıştı en sonunda konuştuk
- +1 yıl
Dönmez.. Ben dönmedim şahsen 😁
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim 4 ay sonra döndü yani kişiden kişiye değişiyor
11 Yorumla- +1 yıl
selam canım benimkidi 2 ay önce benden ayrildi benden hic haber almamasina ragmen henüz hic bir habe ryok? 2 ayda gecse merak edip dönerler mi acaba? hikayeni vs görüyormuydu?
Döneceğini sanmıyorum ama belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 gün içinde dönerse döner ama 30gunden sonra dönmezse bekleme geleceğini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAşırı inatçıysa dönmez
10 Yorumla
+1 yıl1 yıl geçmiş ama merak ettim aynı şeyleri yaşıyorum şu an na durumdasınız
00 YorumlaDönmez
11 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
On yıldır ilişki koçu olarak çalıştığım için, asla dönmez görünen insanların bile döndüğünü gördüm ve kimse için ASLA DÖNMEZ diyemem.
Bahsettiğiniz erkek tipi Narsist özellikler gösteriyor; inatçılık da bunların başında geliyor. Ayrıca her durumda haklı çıkmayı başardığına göre dünya onun etrafında dönüyor olabilir.
Bu adama ayrılık sonrası tekrar adım atarsanız inanılmaz ölçülerde havalanır ve bir daha onu adam edemezsiniz. Ona adım atmayın ve daha fazla şımartmayın. O size dönebilir, fakat sabırlı olun ve benim ayrılık sonrası 30 gün kuralımı mutlaka uygulayın.
Sevgiler,
AY
30 gün kuralı? Ne kuralı o
Youtube'da Adil Yıldırım kanalinda var takip edebilirsin ☺
Hocam 9 ay sonrada dönen olur mu wp hikayeleri izliyor ama yazmıyor
Birde şöyle bir durum var oğlanın annesiyle hala konuşuyoruz kadın beni çok seviyor ve hala konuşuyoruz onunda haberi varmış zaten annesiyle hala görüştüğümden bu durumda napmam gerekir acaba
Ona ayrıldığın günden itibaren 30 gün hiç yazma sosyal medyadan beğeni atma hikayesine bakma engel de atma ne halt ederse etsin oluyo yani
Kendisi bana heryerden engel attı zaten istesemde ulaşamam
Adil bey meraba peki birsey sormak istiyorum sizin ayrılıktan sonra yapma dediğiniz yanlış olan herseyi yaptım 30 gün kuralını uygulasam işe yarar mı halen
Seni engellemesinin sebebi ne? Çok fazla mesaj ya da arama mı yapıyorsun?
Yok her ayrılık da yaptığı şey direk engellemek huyu öyle onun için bittimi direk engel heryerden
Valla hocam 72 gün oldu ses seda yok, kurala göre 30 gün bekledim ve hala bekliyorum. Hem suçlu hem inatçı
Adil bey benimde soruma cevap verirmisiniz?
MXCLÖCLCMOCKDO ln manyaksınız
ayy bu nee yaa 😂😂 hoççamm 40 gün oldu dönür müü. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Yapmayın bunu kendinize bee..
Layla_c adil beye nasil soru sorabilirim burdan?
Reis gelmis😍😍😍adamin dibisin dibi seni cok seviyorum videolarinin hastasiyim
Adil bey lütfen yardım edin oğlak erkeğine nasıl davranmalıyım
Sürekli videolarınızı ve paylaşımlarınızı takip ediyorum ama 11gündür hiç aramıyorum ayrıldık ama iletişim halindeydik sonra11gündür arayıp sormuyorum uzak duruyorum 1aya yakın oldu ayrılalı iletişimi kesmedim 11gün hariç ve bu süreçte hiç beklemediğim Bi anda sokakta karşılaştık bana bakıyordu kafamı kaldırdım onu gördüm ben şok kafa salladı selam mabında ben şok olmuş hareket edemiyordum onun olduğuna inanamadım yavaş yacaş giderken göz teması kurdu benle o gidene kadar ardından baktım sonra oda kafasını çevirip bana baktı göz göze yine geldik sonra gitti neden yaptı bunu sizce lütfen cevap verir misiniz
Benden ayrıldıktan sonraki gün ona yalvardım şimdi otuz gün kuralını uygulamaya başladım yazmıyorum aramıyorum bir ise yararmı