Ben unutamadım unutamıyorum hayatıma birileri giriyor birileri çıkıyor ama onu unutamıyorum en saf duygularla sevdim çünkü onu çocuktum şu an 23 yaşındayım ama yapamadım hep aklımın bir yerinde o var
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aslında karşındakini çok özel bir insan olmasından dolayı değil çocukluktan Hatta onu sevmeye başladığını yıkandan beri ne kadar Sevgisiz bir çocuk olduğunu hatırla aradığın sevgiyi hala bulamamışsın Demek ki Emin ol hayatında seni gerçekten seven Senin de sevdiğin biri olduğunda o çocuğu hatırlamayacaksın bile yani şu an Unutamam onun çok mükemmel bir insan olmasından sebep değil
Mükemmel biri asla değildi unutamamın en büyük nedeni sürekli karşıma çıkması ve beni kuzenimle aldatmış olması daha 1 sene önce tekrar konuştuk maalesef aynı üniversitedeyiz sürekli karşıma çıkıyor ortaokul lise hep aynı okuldaydık yani hayatıma hep giriyor acı yaşatıp gidiyor
İlk aşklar kolay kolay unutulmaz çünkü o yaşlarda hissettiğin duygular çok saf ve beklentisiz oluyor ✨ Zihnin o anki çocuksu masumiyeti özlüyor olabilir, aslında unuttamadığın kişinin kendisi değil de o zamanki kendi hislerin olabilir mi acaba? 🥺
Ben de 23 yaşındayım ve şu anki ilişkimde çok mutluyum ama geçmişte takılı kalmak şu anki güzellikleri kaçırmana sebep olur 💖 Kendine biraz zaman ver ve şu anki hayatına odaklanmaya çalış. Sence onun hangi özelliğini daha çok özlüyorsun? ☕💅
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?