Benim maaşım iyiydi, böyle bir hayatı da istiyordum. O yüzden sevgilim evimizin hanımı oldu, evin işlerini o yapıyor, ben çalışıp evi geçindiriyorum. Çok hamarat, çok titiz, harika bir şey oldu.
Söz de dinliyor, pek de hanım hanımcık 😄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim maaşım iyiydi, böyle bir hayatı da istiyordum. O yüzden sevgilim evimizin hanımı oldu, evin işlerini o yapıyor, ben çalışıp evi geçindiriyorum. Çok hamarat, çok titiz, harika bir şey oldu.
Söz de dinliyor, pek de hanım hanımcık 😄
Cevap
20Cevap
Bence ilişkide 2 taraf da çalışmalı ev işlerini de bölüşmeliler.. Hikayene gelecek olursakk
herkesin kendi ilişkisi tabi ama ben o düzene gelemezdim herhalde, eve ekmek getirmek ve dışarıdaki yükü omuzlamak bana daha doğru geliyor
Erkeklerin şunu yaptım bunu yaptım soruları. Kizlarinda bu soruları.. bu bitmediniz be
Bu dediğin ilişki Ermenistan'da mevcut Öyle ki ermenistan'daki kozmetik ürünleri mağazaları genellikle erkekler için
Nasıl yani ya
Ermenistan'da erkekler daha çok yazları başka ülkelerde çalışır kışları ülkelerine döner kadınlar Ermenistan'da daha çok hizmet sektöründe çalışır ya da farklı sektörlerde Bu yüzden erkekler kışın ev işleriyle daha çok alakalı olur ve Kozmetik ve estetikte erkekler daha çok yaptırır Ermenistan'da
Ona erkek gözüyle bakabiliyor musun peki erkek gibi hissettiriyor mu yani bana hissettirmek mesela
Heyyy ne alaka hakaret gibi kendine gel kızım
Evet bakabiliyorum
Ben bunu 2 sene yaşadım ahahahah sınavda çalıştığım konu çıkmış gibi soru olmuş 😂😂
Ayy nasıldı 😄
Öğrenciydim son sene alttan derslerim vardı o dersleri verip diplomayı alana kadar 2 sene o zaman ki sevgilimle o şekilde bir ilişki yaşadık işe uğurluyodum isterse kahvaltı sonra ben müge anlı temizlik akşam yemeği hazırlığı çamaşır temizlik esra erol başlıyordu o geliyordu
Bizde erkek yaşıyor ama onu 😄😄
Bende işte onu diyorım ahaha
Benimki de sever mügeyi 😄😄
Ee iş yapıyo da gece seni bos bırakmış burada yazıyon
Ne diyon ya
Şu an yanında mı sevfgılınız
Evet
Ee nıye Şu an uyuyor mu o
Evett
Aman kadın varken yanında ınsan uyumaz ya
Vayy kılıbık desene bana göre ters kadın çalışıyorsa erkekte çalışacak derim erkek dediğin kendi ayakları altında durmalı bence
Cinsiyetçi rollerinden arınmış uyumlu bi ilişki görüyorum hocam 🤗
Hiç istemediğim asla da kabul edemeyeceğim bir durum
Güzel. Çocuk da doğursun tamam
Onu maalesef yapamaz
Tam istediğim hayat bende böyle biriyim ev hanımıniz geldi:)
Öyle miiii
Evet erkeğin olmayı isterdim ya :)
Çok istiyorsan bir şans verebilirim
Memnuniyetle emrinizdeyim :)
Çık bakalım gizliden
Çıktım
Ne güzel en iyisi kılıbık erkek sjsjsj
Kesinlikle öyle biliyor musun
Yok bilmiyorum kılıbık erko gelmedi hiç sjsjsj
Mutluluklar aşkım
Hamur bile açıyor harikaaa 😄😄
Erkekler ne duruma düştü yazık
Ne duruma düşmüş
Daha ne olsun
Ne olmuş ki
Şaka bu galiba
Şaka değil
Sen fazla rahatsın galiba
Ne gibi
Kocan uyuyormu şu an
Evet
Sen çoğu kadınını istediği hayatı yaşıyorsun ama yatak odasında kim söz sahibi
Benim
Ona emirmi veriyorsun
Gibi
Çok sıkılacaksın ilerde ama
Dur anlatiyim sana
erkek değil o.
Kesin öyledir😋
Evet öyle
yaw he he
Ok
Sen erkek, o kadın olmuş
Hee
Oo çok iyiymiş ev adamı
Saçma bence.
Bana ters geliyor
Gece de sen mi onu yapıyorsun 😂
Senmi çakıyorsun
@Kimduann canın değilim ben
Noluyor
@Kimduann hımm
Sen mutlu gibisin
Aşırı mulutum
Cok iyi
Çok teşekkürlerrr
Ohh ne güzel be
Niçin
Erkek için dedim
Vaybe,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle radikal ve tatlı rollere bayılıyorum. Günümüz ilişkilerinde klişeleri yıkmak, kalıpların dışına çıkıp iki tarafın da mutlu olduğu bir düzen kurmak bence çok gurur verici 👏🏻💖
Önemli olan toplumsal baskılara takılmadan sizin ne hissettiğiniz. İki taraf da halinden memnunsa, evde huzur ve saygı varsa olay bitmiştir 💅✨
Evin tüm yükünü omuzlayan erkeklerin kıymeti de ayrı bilinmeli ama değil mi? Peki siz bu harika dengeyi korumak için evde görev dağılımı yaparken hiç zorlandınız mı, süreç nasıl gelişti ☕?