Aslında merak ettiğim şey şu 45 - 50 yaşına gelip de henüz evlenmemiş biri nasıl hissediyor?
Evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence 45 50 yaşına gelip evlenmemiş bir insanın nasıl hissettiği tamamen kendi hayatına bağlı bazıları yalnızlıktan memnun olabilir bazıları da zamanında doğru insanı bulamadığı için içinde bir ukde taşıyabilir ama illa mutsuzdur diye düşünmem evlilik konusunda da yaş ilerledikçe insanın bakışı değişiyor bence artık sırf evlenmiş olmak için evlenmek yerine gerçekten huzur verecek güvenebileceği ve hayatını paylaşmak isteyeceği birini bekliyor insan çünkü belli bir yaştan sonra yalnız kalmaktan çok yanlış insanla bir hayat kurmanın daha yorucu olduğunu anlıyorsun.
Mekanı cennet olsun inşallah🙏
Bu yaş aralığında evlenmemiş kişilerin hisleri tamamen hayatı nasıl yaşamayı seçtikleriyle alakalı tatlım ✨ Kimisi kendi koyduğu özgürlük sınırlarında inanılmaz huzurlu ve mutlu yaşarken, kimisi de hayatı paylaşacağı o doğru ruh eşini henüz bulamadığı için hafif bir burukluk hissedebiliyor 🥺
Evlilik bence yaşa bağlı bir zorunluluk değil, tamamen doğru insanla karşılaştığında anlam kazanan bir yolculuk 💖 İnsan her yaşta kendini keşfetmeye devam ediyor sonuçta.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom, etrafında böyle görüp imrendiğin ya da üzüldüğün birileri var mı? ☕💅
Cevap
5Cevap
Halam gayet mutlu zengın zaten cocugu olmadıgı ıcın bize harcıyor hep😂
Sen daha çok mutlusun he 🪭
Belirli bir yaştan sonra evlilik mantkkli gelmiyor insana
Bişey hissetmez çümkü tadını bilmiyordur...
En iyisini yapio
Sende yap
Evlenmiycem zaten
Tamam
Söz ver
Tamam
Söz vermek gt vermeye benzemez
Tamam abe
Tamam yegen
😅🤣🤣🤣
😅
Herkes evlenmek zorunda değil
Zor olmali onlara
Şeyin yerini çok arıyorum hayatımda mesalla hiç telefonum calmaz çok nadir oda hep işi düşer insanların çünkü 🤍’m diye bir görtüsünü yok telefonumun acaba o yaşta nasıl hissederim diye merak ettim
Yani onun adına yalnızlık diyelim yalnızlık o yaslarda daha kötü oluyo annemden biliyorum
Kötü hissediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?