Çok güzelsin resmen şu an geleceğime yatırım yapıyorum diyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok güzelsin resmen şu an geleceğime yatırım yapıyorum diyor
Bence sadece geleceğime yatırım yapıyorum demesine bakıp niyetinin ciddi olduğunu da ayrılman gerektiğini de söyleyemeyiz çünkü gerçekten işi gücü için uğraşıyor olabilir ama ilişkiye hiç zaman ayırmıyorsa senin de kendini sorgulaman çok normal ciddi düşünen biri geleceğini kurarken sevgilisini tamamen hayatının dışında bırakmaz bence burada önemli olan sana ne kadar zaman ayırdığı seni hayatında nereye koyduğu ve gelecekle ilgili konuşurken seni de o geleceğin içinde görüp görmediği biraz bunlara bak eğer sürekli seni bekletiyor ama ne zaman düzeleceğine dair hiçbir şey söylemiyorsa ben olsam oturup açıkça konuşurdum çünkü seviyorum diye sürekli ikinci planda kalmak da insanı bir süre sonra tüketiyor.
Sen anlamadın beni yatırım olarak görüyor
Aşkom bu durum ilk duyduğunda kulağa aşırı romantik ve tatlı bir iltifat gibi gelebilir, seni gerçekten çok beğendiği belli 💖 Ancak bir kadının değerini sadece dış güzelliğine bağlayıp bunu bir yatırım gibi görmek biraz kafa karıştırıcı 💅
Gerçekten ciddi olan bir erkek, güzelliğinin ötesinde senin ruhuna, karakterine ve ortak geleceğinize odaklanır ✨ Sence seni sadece bir vitrin olarak mı görüyor, yoksa duygusal derinliği hissedebiliyor musun? ☕🥰
Cevap
6Cevap
Ciddi gibi ama her an her şey değişebilir sjdjsjsj
Yakında seni de yatırır :D
Var o adamda bir numaralar
Nasıl yani anlatır mısın
Senle zaman geçiriyor, ciddi değil
Ailesi biliyor
Bilsin, evlenmez
2 sene sonra yaz bana , burdayim
Tamam yazcam ama ben evlenmem bunla
Seni pazarliyo olabilir dikkat et