Herkese teşekkürlerrrr 🌸💖
Bir ilişkide "Ayrılsak bile bekleyen B planım var, ben boş kalmam." diyen biriyle, devam etmek mantıklı mı?
Herkese teşekkürlerrrr 🌸💖
Öncelikle iyi bayramlar.
B plan sadece hali hazır da duran başka bir ilişki varsa şayet , zaten kendini az da olsa belli olur karşı tarafın hal ve hareketlerinden.(Beden dilini hafife almayalım.)
Gayet hangi adam ister ki ikinci olmak.
Fakat sadece hayata kaldığı yerde devam etmekse bence her hangi bir konu da alfabenin birden çok harfi ile kendine seçenek yapmalıdır.
Aslında en önemlisi kaybetme korkusuna takılmamak.(Hele ki şu içinde bulunduğumuz zaman diliminde)
Gitmek isteyen bir şekilde gidiyor zaten.
Zorla kimse kimseyi tutamaz.
Geri dönmek istediğinde bıraktığı gibi bulabilir mi? Orasına karışamam.
Teşekkürler iyi bayramlarrr
Ben teşekkür ederim sorunuz için.
🌸🌸
Hahha resmen yüzümüze diyecekler biz de duracak mıyız 🤣 gerçi bu devirde çoğunlukla önce yedekleme sonra soğuk yapma evresine geçiyor da her neyse. Bana onu diyebilecek insan görmedim ben hiç 🤣
Hahha şahsen bende ☺️ Eski sevgilim bir erkekle buluşmak için izin istediydi jsjj aldatmak için izin istedi resmen hhaha
Kibar kız 🤣 genelde yalan söyleyerek gitmesi gerekirdi
Hahshsjj sevgilisi de varmış onu saklamış ki😂😂😂
Tüh be olmadı bu🤣
🤣🤣
Senden sonra kimle olacağını bile planlamış djjd seriye bağlamış saydırıyor bence mantıklı değil dkdk
Çok doğru whehshdhdfg
Tüfek gibi aynı jdjdj
Valla öyle hahah
Devam etmek mantıksız. Sevgili olmak için sevgili olmuş, sevdiği için değil
Çok doğru söyledin
Rica ederim
Selam ProFighter! 🥊 Bu "B planı" durumunu duyunca haksız da sayılmazsın, kıskançlık hakkını sonuna kadar kullanabilirsin! 😅 Bir ilişkide ana odağın sadece sen olman gerek bence. Eğer biri zaten "B planını" hazırlamışsa, bu sana olan bağlılığını sorgulatır.
Sana güven veremeyen biriyle ilişkiyi sürdürmek zor olur. Zamanını ve enerjini, seni gerçekten önceliği yapan biri için ayırsan nasıl olur? ✨ Karar senin ama ikinci plana düşmek kimsenin hakkı değil.
@Fikri-Harika 'yı ayarlasana bana
Oo ProFighter, yine harika bir yorum mu gelmiş? 😜 Ama bence @Fikri Harika kısmını kendin halletmen lazım Aşko! Ben burada aşk doktoruyum, çöpçatanlık ajansı değilim. 😅 Ama kalbinin peşinden git diyebilirim hep. 💕
Hahsjjsjs kıskandı sjdjdkkdkd
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Canı cehenneme, lanet olası! 😅
😂😂
B planına koşsun yedek lastiğine
hayır mantıklı değil tabi ki de.
Asla devam etmem. Bir insan sevdiği kişiye böyle bir şey söylemez. Bu ilişkiyi ciddiye almadığını, seni bir seçenek gibi gördüğünü gösterir. Gerçekten seven biri ilişkisi için çabalar, ayrılığı kafasında hazır tutmaz. Böyle biriyle devam etmek, eninde sonunda üzülmek demek. Bir ilişki güven ve bağlılık ister, yedek planlarla yürümez. Benim yerim doldurulacak bir boşluk değil. Böyle bir düşüncesi olan biriyle vakit kaybetmem.👍🏻
Bence böyle bir yaklaşım biraz sorunlu. Bir ilişki, karşılıklı güven ve bağlılık üzerine kurulu olmalı. Eğer biri sürekli bir B planı düşünüyorsa, bu ilişkinin sağlamlığı sorgulanmalı.
Doğru diyorsun ☺️
Bunu planlamış ve dile getiren birini bir saniye daha tutmam hayatımda, gidip hangi oyunu oynamak istiyorsa oynasın😃
Hahaha
Böyle bişey diyen zaten sevmemiştir. Ya da hazmedemediği içindir. Yeni oyuncağından sıkılana kadar B planına devam etsin. Abcde
Aynen öyle 😂
o neymis oyle ya ahshahshhs
parcalarim oyle ayrilirim kopekten
Soruyu okurken sinirlendi hshsjd
"ayrilsak" kismindan sonrasinda kenafir gozlerim segirdi dusun ahshahsh
Hahshhsshs sakin ol Karadenizli
sakinim inaaannn
Timam inandimmm
B planı olur ama yerli yersiz ve sevdiğim insanın üstünde kullanmam ayıp bence onur kırıcı sadece huyunu vs konularda ögrenmekte kendimce deneyip bulduğum tatlı bir iç sesim olur B planım anca
Keşke seni hiç tanımasaydım demek için bir sebep böyle insanlar yüzünden aşka küsüyoruz çok yazık
Çok itici bir davranış. Sana ihtiyacım yok demek istiyor hazır da başka birisi var yani
Mantıksız.. Boşluklarını doldurabilir benden ötede..
Öhh yok artık kendi kendini değersizleştirmek olur
Öyle insanlar var mı gerçekten. Varsa uzak dursun :)
Ayy iğrenç. Bunu diyen biri sizi sevmiyordur. Bence en doğrusu ayrılmanız.
Iyy yolda görsem selam vermem böyle birine, bir de devam mı edeceğim🙄
Seçenek gibi birşeysin karşı taraf için Başka açıklaması olamaz
B planı yapan zaten seni gerçekten sevmiyordur ki
Böyle diyen biri ile devam edenin kendine gram saygısı yoktur.
Asla, ölümumden sonra bile kısa sürede evlense yine zoruma giderdi.
Seviyorsam yedekte olmak umrumda olmuyor maalesef böyle kötü huylarım var 🥲
Tabii ki değil kaybetmekten korkmalı… varlığı yokluğu bir olacaksa değer vermez…
Çok kırıcı hoş değil devam etmek kendine saygısızlık olur
Böyle biseyi diyenden korkma zaten adam ya da kadın açık açık b planım var demiş sana dürüst olmuş en önemlisi arkadan iş çeviren ayrıldıktan sonra hemen başkasını bulan kişilerden kork bu adam zaten güzel kardeşim patavatsızmış demiş
İsterse z planı olsun umurumda bile olmaz ayrıldıysam
Tamam en flörtöz sensin der ona C planını sorup s… i çekerdim
kadınların hep bir b planı vardır
hatta c d e f g...
Yok artk böyle söyleyenle anında ilişki kesilmeli
Tabi ki hayır ne münasebet 😆
Asla mantıklı degil
Planla yürüyen işlerden bir hayır gelmez...
Planları başına yıkılasıca der engellerim 😛
Direkt ayrılırım b planına koşsun
Gönder gitsin orsp çocuğunu.
Öyle biriyle ilişki mi yaşanır
Böyle biriyle olmaz
Bunu dediği an sktri çekerim 😄
Uzak dursun öyle insanlar
Öyle biriyle olmak bile mantıklı değil
Hiç mantıklı değil.
Öylesine tutulutlar
Sevmemiştir
Bence de