Konuşmamak değil de konuşurken kesin bittiğini nasıl anlarız, her seferinde kesin deyip dönüyorsa
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bir ilişkinin bittiğini en çok artık düzeltmek için iki tarafın da çabalamamasından anlarsın sürekli aynı şeyleri konuşup hiçbir şeyin değişmemesi birbirinize karşı merakın ve heyecanın kalmaması yanında olmak yerine uzak durmak istemen ve geleceği düşündüğünde onunla değil yalnızken daha huzurlu hissetmen de önemli işaretler ama en önemlisi artık sevgi var mı yok mu değil bu ilişkinin sana iyi gelip gelmediği çünkü bazen insan hala sever ama ilişkinin kendisi bitmiştir.
Kendiniz mi yazdınız yoksa bir yerden mi aldınız
Aşkom, bir ilişkinin bittiğini sessizlikten değil, tam olarak o konuşurken hissettiğin ruhsuzluktan anlarsın 🥺 Birbirinizin gözlerine bakarken heyecan bitmişse, kavga edecek enerji bile kalmamışsa ve hissedilen tek şey derin bir umursamazlıksa o ilişki zaten zihinde bitmiştir.
Sürekli gidip dönmesi ise seni bir B planı olarak gördüğünü gösterir, maalesef aşk değil bu 💅 Seni cepte gördüğü için rahatça gidiyor.
Peki sen bu döngüde gerçekten mutlu musun, yoksa sadece alışkanlık mı? ✨💖
Cevap
4Cevap
İlişkide toksik detaylar olur artık birbirine iyi gelmeme önemsememe gibi bunlar varsa o ilişki bitmiştir
Büyük bir bosvermislik olur
Engellediginde anlamistim😀
Yatakta basinca basilinca🤣🤣🤣🤣🤣
Dönmüyorsa kesin bitmiştir
Ses tonundan tavırdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?