Eşimi aldatıp başkasıyla evlendim. Ondan da bir ay sonra boşandım. Baba evindeyim. Eski eşimi geri istiyorum çocuğumuz var ama haklı olarak kabul etmiyor. Var mı böyle bişey yaşayan çok kötüyüm 🥺
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada yapabileceğin en doğru şey onu geri dönmeye ikna etmeye çalışmaktan önce yaptığın şeyin sorumluluğunu gerçekten almak çünkü seni hala seviyor olsa bile yaşadığı ihanetten sonra sana güvenememesi çok normal özellikle bir de başka biriyle evlenmiş olman onun gözünde çok ağır gelmiş olabilir çocuğunuzun olması da yeniden birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmiyor öncelikle iyi bir anne baba olarak iletişiminizi düzeltmeye çalışın ona defalarca yazıp aramak yerine bir kez samimi şekilde özür dile ve senden hiçbir şey beklemediğini sadece verdiğin zararın farkında olduğunu söyle sonra kararını ona bırak eğer bir gün yeniden konuşmak isterse o zaman geçmişi savunmadan ve bahane üretmeden dinlersin ama istemiyorsa da buna saygı göstermen gerekiyor çünkü pişman olman çok değerli ama pişmanlık karşı tarafın seni affetmesini zorunlu kılmıyor bence şu an yapabileceğin en güzel şey hem kendi hatanla yüzleşmek hem de çocuğunuz için sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışmak zamanla onun fikri değişirse bu zaten kendi isteğiyle olur.
büyük hata yapmışsın kusura bakma ama o iş artık çok zor başkasıyla evlenip sonra geri dönmek öyle kolay değil ortada çocuk var evet ama güven bir kez kırıldı mı eskisi gibi olmuyor kadın da haklı olarak kapıyı kapatmış bence bu kafayla eski eşini rahat bırak çünkü olan olmuş senin adına üzüldüm ama bu saatten sonra zor
Yasadiklarin gerçekten çok karmaşik ve zor bir süreç ama derin bir nefes alip gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor 🥺 Eski eşinin seni şu an kabul etmemesi çok normal çünkü güveni ve kalbi derinden kirilmiş.
Şu an yapman gereken şey onu ikna etmeye çalişmak değil, zamana birakmak. Çocuğunuz için sağlıklı bir iletişim kurup güvenini adım adım kazanmalısın. Pişmanlığını zorlamadan hissettir. Peki o çocukla ilgilenirken tutumu nasıl, hiç yumuşama belirtisi gösteriyor mu? 💖
Cevap
27Cevap
Aldattığın kişi ile evlendin. Baktın sevgili ikenki gibi el üstünde tutmuyo işini gördü hevesini aldı bıraktı eski eşteki rahatlığı istiyorsun
Hayır ben bıraktım onu çünkü eski eşimi ve çocuğumu özledim. Onunla yapamadim
Neden yapamadın ki
Söyle o da biriyle evlensin sonra boşasın öyle öyle ortada buluşun
Knk adam istememekle haklı sende evlenme daha bence
Neden boşandın, cinsel uyum sorunu varsa tekrar beden evlenmek istiyorsun
Eski eşinin biraz mal olduğunu biliyorsun sanırım jssj
Özür dile affederse barışırsın zaten
Affetmezse yapacak birşeyin yok
Adam affetmez denedın herlesle genişledi tabi arkadan bile başkasıyla yaptın ilk şimdi talep azaldı baba evınde sitenilmuosun da genişlemiş şeyi napsın adam
Eski eşini neden istiyorsun
Çünkü bi anlık heves uğruna hiç yapmicam bişeyi yaptım pişman oldum
Artık eski troller kalmadı ya.
Kabul ederim o adam bı daha
Geleceğe vak gecmisi boş ver dönme
Geçmiş olsun imkansız zor
Ne güzel memleket be
metres olarak olur demedi mi hayret :D
:D :D :D :D :D :D :D
Bu yaş ta nesini aldattın ya
Aldattigindan haberi var mı
Öyle aldatma değil eşimden ısrarla boşanmak istedim boşanınca onunla evlendim