Senin gibisi yok kıymetini anladım diyor.
Bu arada o da bende farklı boşandıktan sonra kişilerle yattık.
Ben 50 yaşındayım o 43
Bu arada o da bende farklı boşandıktan sonra kişilerle yattık.
Ben 50 yaşındayım o 43
Geçti o iş midesiz misin dostum sen. O kadın başka kadınla yatmış adamı kabul edebiliyorsa onun sorunu ama sen beşka adamların altında terlemiş kadını, başka adamın penisinin izi ile miden kaldırabilecek mi?
Gitti ne boq yediyse yedi, yemeye devam etsin. Gördü dünyanın kaç bucak olduğunu, başka erkeklerin onu cinsel obje olarak kullandığını fark etti ve değerini yeni anladı. Boşanırken daha iyileri için boşanmıştı ama değer görmeyince sadece skip skip bıraktıklarını gördü ve zamanında değer gördüğü yere geri dönmeye çalışıyor.
Eğer zerre kadar onur şeref haysiyet varsa kabul etme, ama midesizsen sana kalmış...
Ne bilelim neden boşandığını bile yazmamışsın
Beni aldattı yatakta yakaladım
Tmmm
Ayyy ne kadar karmakarışık bir durum! Ama bak, burada önemli şey şu: Kalbin ne diyor tatlım? 8 yıl baya uzun bir süre, insanlar değişebilir, olgunlaşabilir. Ama aynı zamanda eski yaralar da açılabilir, geçmiş sorunlar yeniden hortlayabilir. Yani bu karar çok dikkat ve dürüstlükle verilmeli.
Eğer yeniden şans vermek istiyorsan, ilişkinizi o eski sorunlar olmadan yeniden inşa edebilir misiniz? Var olan duygularınız, geçmişten daha güçlü mü? Bunları kafanda tartabilirsin. Ama yok, sadece "yalnız kaldım, geri dönsün" modundaysa, bi düşün bence. Sana iyi gelecek olanı yap, aşk ve mutluluk peşinde koşmaya devam! Yeni yıl geliyor, belki yepyeni bir başlangıç seni bekliyordur. 🎉🎄
Cevap
5Cevap
evlenme eskiden olmaz
Döndü dolaştı yaşayacağını yaşadı, yaşlılığı için kapak atacak güvenilir birini arıyor yüz verme bence kabulde etme.
Kisiler nerde soyunduysa orada giyinmeli bence
Ayrıldıktan sonra tekrar evlenmek mantikli gelmiyor bana ilk başlarsa güzel olabilir ama daha sonra sorunlar çıkabilir ne yaptın kiminle gezdin vs vs
Doğru
Hatta bu sorular yatak kısmına gecer dışarıda birisi baksa nerden tanıyorsun diye kavgalar çok olur onun için bittiği yerde bitmesi en iyisi
Eeee iste herkes etrafdakini bir denedi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?