Aşk acısı nasıl geçer, beni defalarca bırakan birini unutup hayata nasıl yeniden başlayabilirim?

Çok acıyor adam beni bin kere bıraktı ama ben hâlâ o verdiği sözlerdeyim benim için yaptığı inceliklerdeyim her gün yanımda olması avuçlarımı öpmesi bazen işten yorgun çıkıp yurdun önüne gelirdi yanında dinlenmek istiyorum deyip dizimde uyurdu. Nefes alamıyorum gözyaşım dahi kurudu ama içimde koca bir acı ve boşluk var ne soruyor ne arıyor. Hayatındaki sorunlardan dolayı evlilik düşünmediğini bir geleceğimiz olmadığını söyledi suç benim dedi böylesi senin için daha iyi dedi hep sevgili kalsak evlenemesek daha mı iyi dedi gitti işte yoruldum ben de her seferinde gitmesinden sustum bu sefer belki özler pişman olur o da yokluğumu anlar gelir diye ama bekleme dedi giderken. Ve ben hâlâ bu mesajlardayım..

Aşk acısı nasıl geçer, beni defalarca bırakan birini unutup hayata nasıl yeniden başlayabilirim?

Zamana ihtiyacımız var dediği de okulumdu. Sürekli evlenmek istiyordu ben de okulum bitsin öyle diyordum sonra işleri kötüye gitti battı vs. Şimdi son sınıfım gideceğim bu şehirden bana çok koyuyor her şey.