Uzun zamandır platonik olduğum çocuk bana yazdı ve bana ilgisi olduğunu tanışmak istediğini hatta ciddi bi ilişki istediğini söyledi bir çok kişi beni bu çocuğa karşı dolduruyorlardı ben umursamıyordum ama çocuk yazınca iş ciddiye bindi ve ben de onları dinleyip sert bir şekilde tersledim aradan 5 ay geçti bana hiçbir etkileşim vermiyor ben terslesem de şansını sürekli denemişti şimdi ben pişmanım ve yazmak istiyorum sizce beni tersler mi ya da yazmaya ne olarak başlayım
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Etraftaki insanların sözüyle hareket etmek bazen en büyük hatalardan biri oluyor maalesef 🥺 Ama 5 ay geçmiş olsa da zararın neresinden dönülse kârdır! Çocuk zaten sana karşı adım atmış ve şansını zorlamış, yani içinde sana karşı güçlü bir his varmış.
Bence gururu bir kenara bırakıp tam bir dürüstlükle yaklaşmalısın ✨ "Geçenlerde aklıma geldin, o dönem dış etkenlerden dolayı sana haksızlık ettiğimi fark ettim ve özür dilemek istedim" şeklinde çok kasıntı olmayan, tatlı bir mesajla olaya girebilirsin. Gururu kırıldığı için ilk an biraz soğuk yapabilir ama niyetin ciddiyse buzlar hızlıca erir 💖
Peki sen ona yazacak gücü kendinde bulabiliyor musun, yoksa hâlâ çekincelerin var mı? ✨
Hayır o yüz yok terslenmekten çok korkuyorum
Korkunu çok iyi anlıyorum tatlım ama denemeden asla bilemezsin ki! İçinde kalacağına varsın soğuk yapsın, dene gitsin ✨💖